Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Scudo
@Özgür A yok gümrük sınırı 20 euro. Avrupa ülkelerinden gelen ürünlere ürün bedelinin %18' i, diğerlerine %20' si.

• Beğen
Tepkiler: Literary
Bu gün facebook bisiklet 2. El malzeme satılan grupların birinde 2. El igs 10 satan bir arkadaş vardı fiyat 300 tl idi belki birinin işine yarar...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Varsa almak isteyen ben de verebilirim igs10'umu. Satılırsa Igs618 alacağım.

@Abdülkadir Ergin igs 618 in renkli ekran powermetre ve harita özelliği dışında igs10 dan farklı bir özelliği varmı ?

@C.Koc Özelleştirilebilir ekran var bildiğim kadarıyla. Max hr alarmı var galiba.

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
gearbeste 100 doların altındaki siparişleri vergisini gearbest ödüyormuş dogrumudur ?

@trainspotting35 fiyat çok yüksek geldi bana tabi muadil cihazlara göre değil igs 10 na göre neyse igs 10 bana yetiyor şimdilik...

• Beğen
Tepkiler: lightningstrike
@C.Koc Benim aklım karıştı alsam mı almasam mı igs10 350 tl bu cihaz 442 tl aradaki farka fazlasıyla değer ama elinde cihazı olmayıp igs10 almayı düşünen birisi için çok cazip fiyat. Bu arada igs10 ikinci el piyasası da hareketlendi.

Ben de satayım bari gel vatandaş gel kılıfı ile birlikte 275 tl.

• Beğen
Tepkiler: lightningstrike
@trainspotting35 ben igs 10 aldığımda sensörler ile birlikte 84 $ verdim yaklaşık 500 tl civarı paylaşılan igs 618 gearbest linkine baktığımda 110 $ civarı fiyat gördüm o da sadece cihaz bana fazla geldi birde sensör fiyatları dahil olacak

@C.Koc

Saydıklarınızdan başka 3 faklı modu varmış. Sanırım bu modlar ekrandaki verilerin dizilimi değişiyor tam bilemiyorum. GPS'in yanısıra GLONASS ve BeiDou sistemlerini de destekliyormuş. GLONASS Rus küresel uydu konumlandırma, BeiDou da Çin küresel uydu konumlandırma sistemleri..

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
@Özgür A Hiçbir bilgim yok bu indirim çok kafamı karıştırdı.

Arkadaşlar bu kampanyadaki igs618 modelini alsak, yanına almamız gereken sensörleri şu an en hesaplı nereden buluruz? Tutamak ve kılıf da lazım olacak sanırsam. Toplam fiyat makul gelirse ben de düşüneceğim. Şimdiden teşekkürler.

@Özcan. Magene sensörleri Aliexprees sitesinden alacaksınız. Ben geçen hafta aldım 3 adet sensör 320 tl ye geldi.

Kalp, kadans ve hız.

Geri