@Mhmm@ Essah neden olmasın elimde var bir adet.Veririm igs618 mağdurları derneği üyesi olarak elimdekini gönderir aliden sipariş verir gelmesini beklerim. Canınız sağolsun. İgs10 gitti nasıl olsa.
@Mhmm@ Ben Çin den aldım. Aldığım zaman kur düşüktü 105 TL ye çözdüm işi. Yokuş çıkarken ayakta kullanıyorum herhangi bir problem olmuyor (Sağa sola yatırırken) arasıra odaya gidip kenarlarından bastırıyorum kırılırsa evde kırılsın diye banamısın demedi. Aynı dönemde aldığım arkadaşlardan birisi vidasını sıkarken çatlattı. Diğeri en alt kısımdan tutarken efsane bir çukura girdi alt kısım kırıldı. Biz iki arkadaş halen kullanıyoruz.
@trainspotting35 daha önce izlemiştim adam çok kötü düştü Allah korusun
AERONOVA bisiklet karbon yol bisikleti entegre gidon karbon Fiber yol bisiklet kolu barlar bisiklet bisiklet parçaları 400/420/ 440 UD
(link)
Test videosu var ama yine de uzak duruyum
Zaten Kolu kırdım bi de gidon yüzünden düşüp yaralanırsam aile ve iş hayatımda imaj yerlere düşer bisiklet kabusum olur
@Mhmm@ Konuyu süper dağıttık ama İGS618 mağdurları derneği üyesi olarak her konuya deva olmak şart. Ben kendinden entegre boğazlı olanlara karşıyım zaten tüm ağırlık gidon boğazına binecek ve birleşme yerinden kopacak gibi geliyor. Gidonu takarken arkadaşım elinde benim gidonu esnetip hıııı esniyor o zaman sağlamdır abi esnemese çıt diye kırılır demişti. Fakirliğin gözü kör olsun. Biz de isteriz bastır parayı al 3T yi, bastır parayı al Garmin'i ama buna da şükür. Geaebest e 4 koldan saldırıyorum her seferinde geri püskürtüyorlar.
Doğru söylüyorsun konuyu dağıttım söyle toplayıp gidon meselesine son vereyim bisiklet bilgisayarı işini de igs618 le nihayetlendirince gidon geldi aklıma o yüzden sordum görüşlerin için teşekkür ederim @trainspotting35
GPS bisiklet güç metre iGS618 iGPSPORT döngüsü bilgisayar gps navigasyon kilometre IPX7 3000 saat veri depolama
(link)
Fiyat için değil tanıtım videosu için paylaştım İngilizce alt yazılı
Mani yazdım bizim ekip için @Mhmm@
Son durum
Meali
Sayın Muhammet,
GearBest.com ile son siparişiniz için teşekkür ederiz.
Aşağıdaki öğeyi şu anda gönderemediğimizi bildirdiğimiz için üzgünüz.
261577801 * 1, iGPSPORT iGS618 Kablosuz GPS Bisiklet Bilgisayarı
Bu sorunu çözmek için size şu seçenekleri sunmak istiyoruz:
Seçenek 1. Öğenin kullanılabilir olmasını bekleyin.
Ürünün stokta geri gelmesi için 7-15 gün bekleyin.
Mevcut olduğunda en kısa sürede size göndeririz.
Seçenek 2. Eşdeğer bir değere sahip ürün (ler) için değişim.
Bu durumda, lütfen sipariş vermek istediğiniz ürün bağlantısını (URL) bize bildirin. Lütfen uygunsa boyutu / rengi belirtin.
Lütfen en kısa zamanda bize bildirin.
Anlayışınız ve işbirliğiniz için teşekkürler.
Saygılarımla,
Rucy
GearBest Müşteri Hizmetleri
(link)
Cevap bırakın
@Mhmm@ haydeeeeee, peki para iadesi seçeneği nerde...hem kargo parası hem sigorta bedeli kesildi benden...böyle durumda para iadesi talebinde bulunacağım.. Nasıl anlaşacağız bu durumda
@bilalfidanboy 23-25 kasım tarihini bekleyeceğim ben. O tarih uzun zamandır sabit duruyor. Bugün kampanyalı igs10 siparişi veren arkadaşın siparişi gönderildi.
Bende bekleyeceğim inadım inat, uğraşamam translate ile çata pata anlaşmazlara...bende 12 20 gün hala görünüyor ve bana gönderim yapılacaktır diye en son gönderdikleri mesaj....