@bilalfidanboy
Ben olsam ben de beklerdim Bilal. Hatta şu an da sizden haber bekliyorum. Fiyat yine 437'ye inmiş.
Gönderim yapmaya başlarlarsa indirim sürerken sipariş vereceğim
Eğer gönderim yapılmazsa toplu halde aliden bir satıcı belirleyelim önce gearbeste gömelim toplu halde. Sonra pazarlık masasına oturalım 500 tl lere bağlarız diyorum 6-7 sipariş verirsek. Gearbesti de heryerde kötülerim bu vakitten sonra.
@Özgür A Özgür Bey sizi buralarda yaşatmazlar İgs618 bekleyen tayfası az bir tayfa değil. Allah korusun herşey bir cinnete bakar. Şaka bir tarafa gözünüz aydın.
@trainspotting35 gearbest için eylem yapmayı düşünürseniz size destek veririm bende bu şekilde bir ticari ahlak olmaz aliexpres ne güzel bir siteymiş şimdi değerini anladım mecbur kalmadıkca gearbestten alışveriş yapmamamk gerekmiş
@Özgür A eninde sonunda EŞŞEK gibi gönderecekler yada iade söz konusu.. Ama işte kimi var müşterisini üzmemek adına ticari ahlakın gerektirdiği yani size davrandığı gibi normal olanını yaparken, bizimde nasibimize düşen bu.bir kaç öncesi mesajımda belirttiğim gibi araya soğuk yağmur vs gibi sürüşlerin azaldığı yalancı teselli ile beklemeye devam...
@bilalfidanboy benim kol alçıda olduğu için beklemede sorun yok ama sizler için üzüldüm bu duruma geç oldu güç oldu ama oldu diyebiliriz inşAllah, yoksa daha fazla can sıkıntısı yaşarız
@bilalfidanboy Özgür Bey'e de Gearbest gönderdi diye biliyorum. Benim arkadaşında igs10 unu bu sabah kargoya vermiş GearBest. Benim korktuğum bu cuma geçtikten sonra tedarik edemiyoruz diye para iadesi yapmaları. Böylece ali deki indirimlerde kaçmış olacak. 558 tl ye igs618 var cuma günü ali de.
Bende 618 sipariş ettim yaklaşık 7 gün önce fakat sipariş verilen ürünler kısmında sipariş ettiğim bile görünmüyor ama kredi kartimdan ödeme alındı.Bu durumda olan var mı?
@Özgür A Korku o yönde zaten bu cuma ayın 23 ü. Ali de indirim günü de cuma. Şimdi ayın 23 ü geçti diyelim sevgili Gearbest imiz derse tedarik edemiyorum. Hem ali indirimi kaçar hem de elimizdeki igs618 uçmuş olur.
@trainspotting35 tedarik edemedik para iadesi yapalım derlerse valla şahsıma dert etmem(yok bekleyin,yok kupon verelim, yok yerine başka ürün seçin, yok üzgünüz vb ile şeylerle uğramamak adına) , en azından Gearbest ile bu ilk ve son alışveriş tecrübesi yaşamış olurum... Kızgınlığım az buçuk translate İngilizcemiz ile zar zor verdiğimiz siparişin, sanırım 12 gün olmasına rağmen daha sevkiyat ile ilgili kısmını aşamamış olmaları...
(tek seçeneğim dediğim gibi inadına sonuna kadar beklemek ) @Mhmn@ bu arada arada gözümden kaçmış,Allah şifa versin büyük geçmiş olsun size
@bilalfidanboy Dolar da düşüyor bizim para pul olacak iade olana kadar.
@bilalfidanboy Arkadaşım 4 tane igs10 siparişi vermişti süreç uzadı ve ürünleri iptal etti. Ona da yok kupon verelim falan yazmışlar para iadesi istiyorum yazınca kartına iade etmişler parayı.
@trainspotting35 işte onu translate ile anlatmak tam bir ölüm, translate ile çevirinin sonraki çevrilmiş hali evlere şenlik .. İade yerine hibe eder üzerine teşekkürler deriz translate sayesinde
@bilalfidanboy Ben türkçe yazıyorum meramımı ingilizce cevap geliyor. Tam da sorduğum soruya cevap olarak. @Özgür A Ben geçmedim nereden geçiliyor ki irtibata.