Aynı şeyi paylaşmışız. Ben de igs tutucu var arkadaşa sram sipariş ettik bendeki tutucu da hafif gevşeklik vardı bende iç lastik kesip altına koydum zımba gibi tutuyor. Bendeki tutucuyu arkadaşa vereceğim geçici olarak onun Sram tutucu gelince bendekini verebilirim size İstanbul'un neresindesiniz bilmiyorum ama. Benim igs618 in yanına Çin li hemşerim tutucuyu koymayı unutmamışsa tabiiki.
igs nin tutucusu s60 modelini 9 dolara almıştım 4 -5 dolara sram markalar var ama ben güvenemedim bisiklet üstündeyken düşme ihtimali felan geldi bide battı balık yan gider hesabı aldım
igs severler kulubü olarak bir hafta sonu sürüş yapalım
@mertgulkokan kağıt ıslanır. 700x25 yada 23 iç lastigi şekli daire olacak gibi yan tarafından kesin zaten yarım ay keserseniz şekil daire olarak çıkıyor tutucunun içine yerleştirin bisiklet uçar km saati uçmaz o derece.
@Abdülkadir Ergin benim sensörlerde 618 cihazda İstanbulda.. aksilik çıkmazsa pazartesi ile çarşamba arası elimde olacak inşallah...muhtemelen buradaki herkes üç beş aşağı aynı zamanlarda teslim alacak gibi...
Perşembe İstanbula geldi cihaz, halen beklemede. Muhtemelen pazartesi aracı firma gümrük işlemlerini halledip bizden vergiyi ister. Çarşambaya kadar elimize geçmiş olur diye tahmin ediyorum bakalım.
benim de aliexpresten aldıgım kılıf ile megane sensör gelmedi sensör için açık anlaşmazlık açtım 20 gün daha bekleyin diyor 20 gün içinde gelmezse paramı geri iademi alacagım ilk defa aliexpresten kargom gelmedi bu arada kargo Türkiyeye girmiş görünüyor