Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@ismail_32 evet takipli, ama elime geçene kadar bende maalesef şu gün kesin gelir diyemiyorum... Çarşambadan buyana İstanbula giriş yapan bir cihaz.. Sadece hafta içi herhangi bir gün elimde olmasını umud ediyorum..

Scudo
@bilalfidanboy

Hayırlısı inşallah bi an önce gelir de biz de görürüz nasıl bi şey çıkıcak kutudan, hıyar çıkmazsa iyi :) şaka bi yana ne sürüncemeye girdik be şu cihazları Türkiyeye getirmiyorlar getirseler de fahiş fiyat böyle olmaz yazık bize yav bekle bekle yarım saat otobüs beklerdik karnımıza ağrı girerdi :(

IMG_20181202_205536.jpg
Cihazı sonunda uçağa yüklemek için sıraya koydular :) işlemler geçekten çok yavaş işliyor bu hafta Türkiye'ye gelir sonraki hafta da elime ulaşır diye umuyorum.

Giriş yapmış dün 14:42'de bu hafta dağıtılması konusunda umutlandım
IMG_20181203_083050.jpg

Aliexpresste ten aldığım diğer ürenler de yurda giriş yapmış

Benim Aliexpresten almış olduğum magane sensörler an itibari ile ben evde yokken gelmiş bulunmakta(hıyar çıkmadı:)) ,bir 618 kaldı o da gelirse tamamdır...cihaz Hala İstanbula varış kısmında kalmış görünüyor... Hayırlısı gelsede...

Dosyalar

• IMG-20181203-WA0001.jpg
    IMG-20181203-WA0001.jpg
    177,9 KB · Okunma: 33
  • IMG-20181203-WA0000.jpg
    IMG-20181203-WA0000.jpg
    84,1 KB · Okunma: 33
@Mhmm@ 618 gelirse olacak.. tabi eve gidince sensörleride kontrol etmem gerekecek, sanırım telefonla eleştirip en azından kadans ile ilgili kısımdan sensörlerin sağlam olup olmadığını kontrol edebilirim (endomondo uygulaması yada strava).. Sanırım bu hafta aşağı yukarı herkesin eline geçmiş olacak ...esas Sıkıntı bizim TR ye girdikten sonra mevzuatlar gereği başlıyor... . Yoksa 618 çarşamba İstanbulda idi.. Ondan sonrası hiçbiryerde görünmüyor. (sözde takipli)..

@bilalfidanboy
Benim s80 nihayet Başakşehir'den çıkmış yola diğer sensörler ve cihaz dün girmiş pttkargo sistemine ben Kayserideyim ulaşması sıkıntı olmaz inşallah. Aliexpress gönderilerim eşimin iş yerine teslim edilecek oraya hemen ulaştırıyorlar cihaz için ev adresimi vermiştim inşallah sıkıntı çıkmaz

@salih67 S60 normal tutucu S80 alt kısmına kamera tutucu ve ışık tutucu monte edilen model. Kameranız varsa yada alta bağlanan ışık full setiyle alacaksanız s80 tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Mhmm@ S81 i alınca S82 siz olmaz. :):);)

@trainspotting35 ahahhaha :koptum:

Bisiklete farı gidon üstünde
Çok sevmiyorum göz zevkimi tırmalıyor
IMG_20180917_122752.jpg
Farı hız saatinin altına almanın en güzel yolu s80+s81
@Mhmm@

====================================
IMG_20181203_234231.jpg
En sonunda bu da oldu :ssrtcbya:
Gearbestten bisiklet bilgisayarı alan bisikletçi depresyona girerek enteresan bi protesto geliştirmiş... :koptum:

@Mhmm@ bendeki far uzun oldugu için olmuyor ne kadar aşşagı yönde açı versen ışık yere vurmuyor s80+81 aparaatı bana yaramıyor acıkcası zaten ben s60 alarak hata yaptık ileriye dönük s80 modelini almak daha mantıklıydı

(link)

ışıgı gidon altına ters takmak için ayrı aparatı var bide totlamda 3 parça almak gerek

(link)

@Mhmm@ s81 yeterli ama kaucuk ile baglantı bana pek saglam gelmiyor benım kullagıdım ışıgın s81 için ters baglantı adaptoru var sizin ışıgında olabilir belkı

benim ışıgı gidon altına almam için 2 parça gerekli

1 (link)

2 (link)

3 (link)

maliyet budur :)

upload_2018-12-4_8-49-44.png

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Dunyanin en iyi havaalanini yapmisiz uc beş lira vergiyi problem etmeyelim arkadaslar

Bu arada elimde s60 tutucu var 0 hiç kullanılmamış s80 modelini almak i,çin satmayı düşünüyorum

Geri