Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@melih20
Anlık kadans, kalp, hız, eğim gösteriyor. Standart bunlar. Diğer ekranlarında Avarage ve Maksimumlarını gösteriyor bunların.

Arkadaşlar bir de alan arkadaşların takip yaparken Cacesapost ile gönderilip gönderilmediğine bakmasını öneririm. İspanya'dan geliyor ve 1 aya elinizde demektir. Hız sensörü aldım aynı siteden, 15 günde İstanbul'da oldu.

Bu da deneme aktivitesi. (link)

Düzeltme yapayım: KAdans ve nabız saati takılınca orta kısımda kadans ve nabız gözüküyor. Ancak Bunlar yokken Sürüş süresi gözüküyor.

Bir de en sevdiğim özelliği şu oldu. Ben durduğum anda süre de duruyor. Onu merak ediyordum, Strava'da bildiğiniz üzere 10 saniye beklediğinizde bir yerde, sürüş süresini durduruyor otomatik. Bunda olmayacak diye düşünüyordum ancak beni yanılttı.

Alet hakikaten harika :D

Scudo
@trainspotting35 işte gümrük şans işi gümrük memuru kıllanırsa içar içine bakar faturadaki tutara bakar der se ki bu daha pahalıdır ona yakın gümrükten geçmiş başka ürünlere bakar fiyatlara bakar daha yüksekse onu bile uygulayabılır vergi için bazende hiç bakmazlar direk geçirirler vergi de çıkmaz şans işi :) 30 euro yu geçen her ürün için normalde gürük vergisi alınıyor :)
bende sigma 16.12 ve nabız sensörümü filan satayım bende alacagım full sensör alıcam detaylı incelemesini paylaşırım diğer arkadaşlarımızla

bir de bu igs 10 modelini iphone ile kullananan varmıdır varsa veri aktarımı vs nasıl oluyor bi bana açıklayı versin ekstra bir program yüklememiz gerekir mi vs vs

@trainspotting35 işte gümrük şans işi gümrük memuru kıllanırsa içar içine bakar faturadaki tutara bakar der se ki bu daha pahalıdır ona yakın gümrükten geçmiş başka ürünlere bakar fiyatlara bakar daha yüksekse onu bile uygulayabılır vergi için bazende hiç bakmazlar direk geçirirler vergi de çıkmaz şans işi :) 30 euro yu geçen her ürün için normalde gürük vergisi alınıyor :)
bende sigma 16.12 ve nabız sensörümü filan satayım bende alacagım full sensör alıcam detaylı incelemesini paylaşırım diğer arkadaşlarımızla

bir de bu igs 10 modelini iphone ile kullananan varmıdır varsa veri aktarımı vs nasıl oluyor bi bana açıklayı versin ekstra bir program yüklememiz gerekir mi vs vs

İki model arasında sensör farkı var ise iGPSPORT iGS20E modelini almaya karar kıldım. Hız sensörü vs. almayı düşünmüyorum. Telefondan bağımsız olarak kullanılıyor olması ilgimi çeken kısım. aliexpress ve tomtop ta farklı fiyatlar var. hangi siteden almalıyım.

@Saim Karagöz hangisi ucuz ise onu alın igs20 modeline hiçbir şekilde sensör bağlanmıyor gps den hızı ölçer strava kaydınızı yapar işinizi görüyorsa 20 alın ama ileriyi düşünün ileride ihtiyaç duyacaksanız 10 alın sensorleri lazım olunca alırsınız

bende sıfır kutusunda var. 110 TL'ye satıyorum. Bilginize.

@PistonBacak Benim turlarım keyif amaçlı. Yarışayım hırs yapayım diye bir çabam yok. Belirttiğiniz gibi telefondan stravayı açıp kulanmaktansa bununla daha kolay olur diye düşünmüştüm.

@PistonBacak Ben iPhone 5s ile kullanıyorum. Yüklemeniz gereken program iGPSPORT AppStore de mevcut.

Ben de aldım bir gazla bakalım :) konuyu paldır küldür okuyup igs10 aldım. Sepete eklerken %7 indirim kodu verdi, 39,99 $'a geldi. Avantajix'te %5,5 iade ediyor tam maliyet 138 lira oldu.

@melih20 standart gösteriyor. düğmeye basarak ortalama vs. ler arasında geçiş yapılıyor. ama mesela sensör takılınca kadans ve nabız göstergeleri nasıl olur onu bilmiyorum.

@PistonBacak ben buna benzer durumlarda google çeviriyi telefonun kamerasıya kullanıyorum. Kameradan Türkçedi görünüyor

Google çevirinin kamera özelliği ile türkçeye anında çeviri yapılarak cihazdan dil ayarını bulabilirsin diye düşünüyorum @PistonBacak

@Saim Karagöz

Ben de aynı amaçla igs 20 almıştım. Çıkıp yavaş tempo, gezi amaçlı 8 9 saat dolanıyorum bazen. Telefona şarj dayanmıyor. Bir nevi günlük olarak kullanıyorum. Topluca gittiğim gezdiğim yerleri görebiliyorum.

@Buğra C ben cumartesi günü gebzeden maltepeye kadar müzik dinleyerek gittim yavaş yavaş yağmur yağıyor diye maltepeye geldiğimde bi baktım şarjım hala %100 stravayı açınca süpürge gibi çekiyor telefon iphone 6 bataryası çok güçsüz yani

Arkadaslar bugun tutacak geldi, Lixada markasinin tutacagi daha uygun oldugu icin onu almistim. Tam oturdu kilit kismi, cok hafif oynuyor saga sola cevirdigimde ancak saglam oldu. Igsportsun hiz sensoru de geldi onu da monte ettim. Hiz, kadans, kalp tum sensorler tamam oldu.

Bu arada sensörleri alan arkadaslara önerim, Tekzen gibi yerlerde plastik kelepceler var. Baya bi var 2 3 liralik paketinde. Onlardan alip sabitleyin, daha saglam olur.

Bunlar da fotolari

133791 dosyayı görüntüle 133792 dosyayı görüntüle 133793 dosyayı görüntüle

@Ahmet Bilge Kaan AKINAhmet Kardeşim işine yaramayan tutacak için talibim 0 555 624 90 24 konum atabilirsen akşam işten sonra gelip alabilirim.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ecelfeli
Hocam diger tutacak gelmedi henüz, gelince ben size haber veriyim :)

@ecelfeli
Şimdi baktım da arrive destination country diyor. Gelmiş olması lazım, takipsiz kargo diye tam göremiyorum da nerede olduğunu track17 ile görünüyor. S000018114126 Takip numarası bu da S'li numaralar nereden takip ediliyor bilmiyorum malesef :(

@Ahmet Bilge Kaan AKINAcelesi yok. Gelince haberleşiriz. Strava'dan gördüm evlerimiz çok yakın :)))

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kararsızlıklar içersinde kalmışken sayenizde bende aldım igs20, Açıklama yapan arkadaşların hepsine teşekkürler...

Geri