Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Scudo
Cihazın pratikliğine gün geçtikçe alışıyorum. Şiddetle öneririm arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: PistonBacak
tomtopta dolanırken bu ürün için indirim kuponu verdi ve 40 dolara düştü ürün. yani ben öylesine şeyetmiştim. napsak alsak mı :naslyany:

@trainspotting35 @serkant yakıt Hocalarım yine sorun tekrar etti ya. Sanırım benim bilgisayarla alakalı, bu güncellemedeki CHECK dosyası hiç gözükmüyor bende. Onu silmediğimden olabilir. İgsport'a mesaj attım, yardımcı olmaya çalıştı kendileri, baya bi hızlı cevap verdiler. Başka bir bilgisayarda yeniden güncelleyip bi de öyle deneyeceğim. Cihazda sorun olduğunu düşünmüyorum, bletootha 3 4 kez bağlayabildim ancak her zaman bağlanmıyor. Dün gece 4 ten beri hiç bağlayamadım mesela, anlamadım. Sanırım sorunum yazılımsal.

Onun dışında Bletooth bağlantısı sağlamak için igsport programına girip sağ üstten aratıyoruz ya aleti. İşte o alet aratma kısmında benden konum açmamı istiyor. Konumla ne alaka yahu bletoothla bağlanmıyor mu bu :(

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Keşke versiyon yenilemeden önce bağlantıyı deneseydiniz. Yazdığıma pişman oldum versiyon yenileme olayını. Benimkinde check dosyası çıktı dosyayı sildim ve bağlantı hızı 10 katına çıktı neredeyse. Sizi gıcık etmek gibi olmasın ama. En güzeli cihazı elinize alıp bir duşa girin hem su geçirmezliğini test etmiş olursunuz hem de bu talihsizlik sinsilesini kırarsınız belki. :):):):):)

@trainspotting35
ahahaha
Hocam reset atınca versiyon eski haline dönmüyor muydu?
Yok denemiştim güncellemeden öncesinde de sizinle alakalı değil, bluetooth görmeyince sizin yazdığınızı uygulamıştım :D
Hocam ben bi arkadaşın bilgisayarında deniyim de burdan paylaşırım, Windows ile alakalı zannedersem :D

@Osman Tuğrul hepsini ayrı ayrı alın ozaman gümrük vergisi ödemezsiniz yok yere :)

@yusufgs3625 gemi ile geldiğinden yada türevi birşey aldıgınız an kargoya verilip size gönderlimiyor merkezlerde toplandıgından uçuş günü yada gemi kalkış günü belli olunca toplu geliyor ürünler belkide aynı konteynerda gelmiştir :)

bende alacağım ama keşke biraz bekleseydiniz dolar şuan zirvede takılıyor birkaç gün sakinleşsin bende alacagım tüm sensörleri ile tavsiyem hepsini ayrı ayrı alın gümrük vergisi ödememiş olursunuz

@PistonBacak
Hocam ayni anda alsaniz da farkli zamanlarda geliyor diye biliyorum :D Gumruge girmesi cok cok zor zaten

@Ahmet Bilge Kaan AKIN diş ticaret öğrencisiyim ben aralarında 5 gün olursa yada biraz daha uzatırsanız arayı 30 euro yu geçmeyen alımlarda gümrük vergisi yemezsiniz ben yazarken sensorlere vs bakmamıştım geçiyorsa aynı anda alın gitsin :D

şimdi tekrar baktım sensörler için nabızı tekrar bulamadım sensötleri ayrı zamanlarda alın alet her türlü girer şans varsa almazlar küçük bir miktar ödersiniz gümrük diğerleri için ödemezsiniz tavsiyem her sensörü ayrı ayrı satın alın :=)

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
@PistonBacak Ben gümrük ödemedim İgs10 a. Serkan Bey ödemedi. Ahmet Bey de ödemedi bildiğim kadarıyla.

Sizin gazınıza gelip ben de IGPS10 sipariş ettim. Tomtop tan 42,99 a geldi. 4 günlük bir festival var. Ona gitmeden gel se bari siparişler. Kargoya verildikten kaç gün sonra elinize ulaştı sizlerin.En fazla 10 günüm kaldı benim.

Benim 1 ay :D

Bluetoothum hala calismiyor ya cildiracagim

Yaaaa telefonla alakaliymis bluetooth olayi. Arkadasimdan girdim sorunsuz goruyor bluetoothu :(

@trainspotting35
Vallahi hocam :D Çıldırıyorum :D Bi fabrika ayarlarına döndüreyim :D

@Ahmet Bilge Kaan AKINAhmet hocam, benzer bir durum benim basimada gelmişti, Şöyleki: Cihaz ant+ tekmolojisine sahipti brnim telefon ise ant'ın bir alt seviyesi olan BluetootSmart destekliyormuş. Baglaniyorlar fakat iletişim kiramiyorlar yada hiç birbiribirlerini gormuyorlar kafa yedirten bir durum olmuştu. Benim telefon biraz eski LG-G2 modeli. Google Playden ant+ driverlarini indirip yükledim baya bir uğramıştım. Sizin telefonun ant+ desteği varmidir? Yada bu driverlari (yada Plug in)leri indirip telefonunuza kurup denermisiniz.
4819ea1fa45e0e3f52bd83006545391e.jpg

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Ahmet Bilge Kaan AKIN benimde aynı şekilde konum hizmetlerini aç diyor. benim açımdan sorun yok. sonuçta yaptığım işlem toplasan 1 dakika. bende güncelleme yaptıktan sonra check dosyasını sildim sorunsuz çalıştı.

@ecelfeli
Hocam onları bluetooth ve ant cihazina baglarken yuklemistim de onlarla bu cihazin alakasi yok malesef. Nexus 4 var arkadasimda 3 saniyede buldu. Bende de g2 var, nexus 4 daha eski ama direk buldu 3 saniye surmedi. Format attim yine olmadi. Igsporta bi mesaj daha atayim bakalim :D

@serkant yakıt
Hocam 3 bilgisayarda denedim check dosyasi cikmadi ya nedense :(

@serkant yakıt igs 10 da ekranda hangi verileri gösterileceğini ayarlayabiliyo muyuz yoksa standart mı neleri gösteriyo?

Geri