Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@trainspotting35

anlık hızı ne kadar doğru gösteriyor bilemiyorum..
cihazı ilk aldığım günlerde test etmek için hem telefonda stravayı açmıştım hem de bu cihazı açmıştım..
tur sonunda bütün değerler birebir eşit çıkmıştı, sadece "toplam mesafe"de çok ufak bir hata vardı
o da muhtemelen km saati bisikletin üzerinde beklerken, benim telefonla migrosa bakkala sağa sola girip çıkmamdan kaynaklanmıştır

Scudo
@mehmetsunu (link)

(link)

(link)

@emrah sökmenberk igs20 bluetooth ve ant desteklemiyor. Yani kadans, hız ve nabız sensörü bağlayamıyorsunuz. İgs10 a ant veya bluetooh uyumlu sensörleri bağlayabiliyorsunuz. Ancak yanılmıyorsam sadece ant uyumlu sensörler çalışıyor bluetooth bağlantısı sadece telefonlar içindir gibi bir emare görmüştüm. Bu durumda igs10 benim için çok daha iyi bir alternatif. İgsport mobil uygulaması bluetooth ile bağlantı kurup direkt strava ya kayıdı atıyorsa tadından yenmez. (Kablo ile bağlanıp strava ya atılıyor onu biliyoruz)

@trainspotting35

(link) 42,99 USD
(link)5,99 USD
(link) 17,52 USD
(link) 29,99 USD

(link)16,99 USD

(Hız sensörü ne için ona kafam basmıyor ki) Bu cihaz ekstradan hız sensörü neden gerektiriyor ki?

Bunların hepsinin toplamı İGPSSPORT İGS 10 + gidon aparatı + kadans sensörü + kalp sensörü + hız sensörü = 113,52 USD

113,52 USD X 0,18= 20,4336 USD
113,52 + 20.4336 = 134 USD
134 USD X 3.43 (TL) = 460 TL YAPIYOR.

Açıkçası bana anlık eğimi + kadansımı + kalp ritmimi gösteren ve uygun fiyatlı bir cihaz lazım. Sanırım bu fiyatı verdikten sonra biraz daha bakınacağım gibi.

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
@Osman Tuğrul Gps li tüm cihazlarda hız sensörü de mevcut gps büyük ihtimalle tam anlık hızda sıkıntı yaşatıyor. Bu cihazın en güzel özelliği telefon uygulamalarına olan bağımlılıktan bizi kurtarması. Acil bir durum olduğunda telefonun sarjının dolu olduğunu görme rahatlığı bence.

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@trainspotting35 Benim de aklıma sizin düşündüğünüz gibi geldi zaten anlık hızda sıkıntı yaşanabilir olması benim için sorun. Ben aynı fiyata uzun zamandır bakındığım şu ürüne göz diktim (link)

Aslında şunu almak bana çok daha mantıklı geldi, (link)
-Şimdi baktım aynı fiyatmış İGPS ile.
Bunlar da direk stravaya atılıyormuş sanırım videolarda strava'da ki Bryton yazısı gözüme ilişmişti.

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
@Osman Tuğrul
Hocam nasıl aynı fiyat oluyor anlamadım :D 130 euro diyor bu parçaya yani 534 TL.
İGS ise kendisi 150 TL Kalp sensörü ve cadance sensörü de 150 TL, toplamda 300 TL oluyor. Hız sensörünü de almak isterseniz, ki bence gps yeterli olacaktır, o da 50 TL, oldu 350 TL. arada 200 Lira fark var :S Bir de daha da ucuzunu da bulabiliyormuşuz bu ant sensörlerin.

Siparişimi verdim ben de çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Umarım pişman olmam :D

Gidon aparatını unuttum onu da yukarıda paylaştı hocam 20 25 lira gibi bi şeydi :D 375 diyelim :D

@trainspotting35
Hocam bir şey merak ettim, şimdi igs20 uyumlu diyor bunda (link)
Ancak ürün igs10, farklılık çok mudur ki takılma aparatları arasında?

Ben bunu aldım gitti :D (link)

Bir de kadans için bu sensörü aldım (link)

Yanlis anlamadiysam aldigim kadans sensorunun icinde hiz sensoru de var :D cok cok iyi fiyat oyleyse eger (sanirim oyle) :d

Aynen öyleymiş arkadaşlar , şuan cihazın toplanma fiyatında efsane bir düşüş yaşandı :D

150 cihazın kendisi, 50 hız ve kadans sensörü, 100 (eğer orjinalini alırsanız) kalp şeysi :D Çok iyi ya :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN sanırım açıklamalarda bir sorun var gibi. çünkü eğer hız ve kadans olarak kullanmak istiyorsanız 2 adet almanız gerekir diyor. orda sanırım hem kadans hemde hız sensörü yerine kullanılabilir diyor.

Bu arada dün akşam olduğum yerde kapalı mekanda kayıt başlatıp 10 saniye sonra durdurdum. sonra telefona programı kurdum. cihazla telefon bt üzerinden sorunsuz birşekilde program aracılığı ile eşleşti. senkronizasyon sorunsuz. birde programı kurarken direk strava hesabım ile kurdum. bundan dolayı seçtiğim sürüş kaydı stravaya otomatik olarak düşüyor. Gerçekten çok ama çok kullanışlı. Ben çok beğendim. Cihazın kalitesi vs. gayet yeterli. Ekran aydınlatması ile çok şık duruyor.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@serkant yakıt
Aynen hocam dediginiz gibi muhtemelen, ben resimlere baktim cikarim yapmaya calistim da herkeste 2 tane olunca dedim noluyor :D

bugün dayanamayıp hız ve cadance sensörlerini de sipariş verdim 35 dolara tomtop'tan. amazon dahil en uygun fiyat burda. amazonda nerdeyse 2 katı. zamlanmasından korktum. inş. memnun kalırız

42 liraya buldum arkadaşlar, dün benim aldığım 50 liraydı :D (link)

Arkadaşlar bir şey merak ettim. Şimdi ben hız sensörü kullanmadım diyelim. Gps üzerinden hız kontrolü yapacağım.
Bir başka kişi ise hız sensörü kullanıyor diyelim. İkimiz de kayıt yapıp Strava'ya yükleyeceğiz.
Şimdi benimki Gps üzerinden hızı atacak, onunkisi hız sensörü üzerinden mi Strava'ya atacak?

Bir de kalp sensörü sipariş geçtim. (link)

Bu bankalar benim kartın limitini paso arttırıp duruyor yahu :D :D

Bir de bi tane daha tutucu aldım, bi resimde gördüm igsportsun bakalım olmazsa iki aldığım tutucu da 35 40 lira verip alacaz artık kendi ürününü :D
(link)

arkadaşlar bende igpspor 20 modelini kullanıyorum hızı normal km sayaçlarından 1-2 saniye geç gösteriyor hepsi bu daha km saatini çıkarmadım ordan biliyorum. km sayacı olmasa farkı anlamam bile. bide arkadaşlar ben verileri bilgisayara atıyordum önceden ama şimdi bilgisayar(macbook) görmemeye başladı nasıl çözerim bilen var mı ? IMG_0309.JPG

@bilalsahin56 ben de her turdan sonra IMAC bilgisayarıma bağlıyorum.. bugüne kadar bir sorun yaşamadım.. farklı bi kablo ile deneyebilir misiniz.. bazen kablolar bağlantı sorunlarının ana nedeni olabiliyor

@Ahmet Bilge Kaan AKIN hocam ben bunu direk kullanana sordum sensör bağladığın zaman direk sensör değerlerini kaydediyormuş yalnız sensör arızası olduğu zaman gps'e otomatik geçip hızı gps'ten kaydetmeye başlar mı bilmiyorum

Tomtop'tan verdiğim sipariş henüz kargolanmamış bile. 5 gün geçti. 10 günde elimde olur derken adamlar siparişimi bile kargolamamış :snzdglsn:

Geri