@mehmetsunu Mehmet Bey o ölücü benim. Ayıptır söylemesi btwin en kalite formalarını (199 tl lik) 20 tl ye almışlığım var. En kalite askılı taytını (199 tl) 40 tl ye almışlığım var. Yine decathlondan 80 tl lik montları 40 tl 'ye aldım. Benim takip edin hayatınızı yaşayın.
transpotting dostum zaten sende bir cevher olduğunu öteden beridir farketmiştim. Az senin yanında yatıp kalkmam lazım. hani kır atın yanında yatan mevzundan dolayı sakın yanlış anlama.
Körle yatan şaşı kalkar derler Mehmet Bey bizim oralarda bu arada ismim Çetin bir dönem nick kullananlara bir düşmanlık vardı aman sakata gelmeyelim. Bu arada bu konunun asıl sahibi Büyükçekmece Bisiklet Kulubünden de arkadaşım olan Buğra Bey'e çok teşekkür ederim.
@Buğra C Merhaba, cihazın yaptığı kaydı stravaya yükleyince nasıl görülüyor? Sadece kaç km kaç saatte yapıldığı bilgileri mi? yoksa Normal bir strava kaydı gibi bilgileri stravaya aktarıyor mu?
IGS20 modelini kullanıyorum, telefonda tutulan strava kaydıyla arasında en ufak bir fark yok..
telefonda GPS açmaktan kurtarıyor, haliyle telefonun batarya da hızla tükenmemiş oluyor!
bu görsel IGS20 kaydının strava'ya yüklenmesinin bir sonucu