Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Toplam 350 tl ye garmin tadında set sahibi oluyorsunuz. Bir Garmin değildir illaki ama fakirin Garmin'i diyelim.

• Beğen
Tepkiler: serkant yakıt
Scudo
38 dolarese böyle bir cihaz. Mikemmel. Yakında sosyal medyada bisikletforumölücüleri şeklinde bir başlık görürsem hiç şaşmam.

@mehmetsunu Mehmet Bey o ölücü benim. Ayıptır söylemesi btwin en kalite formalarını (199 tl lik) 20 tl ye almışlığım var. En kalite askılı taytını (199 tl) 40 tl ye almışlığım var. Yine decathlondan 80 tl lik montları 40 tl 'ye aldım. Benim takip edin hayatınızı yaşayın. :):):)

@trainspotting35

transpotting dostum zaten sende bir cevher olduğunu öteden beridir farketmiştim. Az senin yanında yatıp kalkmam lazım. hani kır atın yanında yatan mevzundan dolayı sakın yanlış anlama.

Körle yatan şaşı kalkar derler Mehmet Bey bizim oralarda bu arada ismim Çetin bir dönem nick kullananlara bir düşmanlık vardı aman sakata gelmeyelim. Bu arada bu konunun asıl sahibi Büyükçekmece Bisiklet Kulubünden de arkadaşım olan Buğra Bey'e çok teşekkür ederim.

Buğra C

Arkadaşlar ben de sipariş geçeceğim de şimdi bunun tutucusu Garmin'le aynı mıdır? Aliexpresste 10 liraya buldum ondan alıyım diyorum?

@trainspotting35
Sağolun hocam, ben baktığımda 35 45 lira arası bulmuştum hep :)

@Buğra C Merhaba, cihazın yaptığı kaydı stravaya yükleyince nasıl görülüyor? Sadece kaç km kaç saatte yapıldığı bilgileri mi? yoksa Normal bir strava kaydı gibi bilgileri stravaya aktarıyor mu?

@trainspotting35
Sağolun hocam böyle baya uyguna geliyor. Kendi ürünleri pahalı diyor :D

@Osman Tuğrul

IGS20 modelini kullanıyorum, telefonda tutulan strava kaydıyla arasında en ufak bir fark yok..
telefonda GPS açmaktan kurtarıyor, haliyle telefonun batarya da hızla tükenmemiş oluyor!

bu görsel IGS20 kaydının strava'ya yüklenmesinin bir sonucu

EyEZ8Z.jpg

@Türka¥ Merhaba hız gösterimi ile ilgili bir sıkıntı oluyor mu gps in az göstermesi gibi.

@trainspotting35

Bana şu şu siteden saati, şu şu sitedende ayağını alacaksın şeklinde kesin ve net bir link ver.

@trainspotting35

nabız vede kadansta var ise 20 puan 10 yıldız.

Geri