Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Scudo
@Mhmm@
Bende o an yaptığım aktivite gözükmüyor

@Adrenalin26
Bir önceki postta stravaya eşitlenirken sorun yok demişsiniz. Bu bilgiden hareketle bir kaç soru sorarak sorununuzu tahlil etmeye çalışalım ?
1. Sürüşü Strvaya pc ile mi telefon ile mi attınız
2. Telefon ile igpsport uygulamasından atabilirsiniz, veri önce igpsport sunucusuna oradan stravaya eşzamanlı olarak gidiyor. Bu durumda uygulamanızda sorun olabilir silip tekrar kurun.

@Mhmm@
Cihazdan, telefondaki uygulamaya ordanda zaten otomatik olarak stravaya atıyor. Uygulama eski versiyonunda hiç bir sıkıntı yoktu ama bu güncellemelerden sonra böyle oldu. Açma kapama, programı silip tekrar yükleme hepsini yaptım.
Sanırım Garminden başka çare kalmadı. Stravayla kayıt yapıyorum ama kaybım çok, yanımdaki arkadaşlar ile 30 km ortalama ile bitirdiğimiz turu,25 km ortalama olarak gösteriyor Strava sağolsun aynı şekilde segmentlerde böyle kayıplı, o yüzden sağlam bir yol bilgisayarı şart

İgs618 ve İgs50e de yaşadığınız sorun yaşanmıyor. Senkronizasyon sorunu var, biraz nazlı, ama o da videodaki gibi çözülüyor. Çok nadir sunucu sorunu yaşanıyor. Biz F/P olarak igpsport tercih ettik tabiki daha stabil bisiklet bilgisayarları var. İmkanınız varsa garmin de tercih edilebilir.

@Adrenalin26
aynı sorunu ben de yaşadım. kayıt gözükmüyordu. cihazı resetlerseniz sorun çözülecektir. sorunsuz kullanıyorum.

@Fırat İler
Cihazı nasıl resetliyoruz

Anladığım kadarıyla uygulama, indirdiği faaliyeti önce strava ve igpsport bulutuna yüklüyor. Sonra kendisini orayla senkronize ediyor. İgpsport sunucusu epeydir yavaş. Onun için uygulama içinde kendi faaliyetlerimiz biraz geriden geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Probikekit.co.uk sitesinden alışveriş yapan var mı? Varsa kaç günde sipariş eline ulaştı?(yeri değil ancak yazacak yer bulamadım)

@Necati Nalçacı
Ben probikekit.com üzerinden alışveriş yaptım 140 dolarlık ürün, takipsiz kargo ile yolladılar 1.5 ay oldu gelmedi, 1. ayın sonunda mail attım para iadesi yaptılar.

@Gringo1903
Hocam benim de yaklaşık 1 ay oldu muhtemelen ben de para iadesi isteyeceğim.fiyatlar çok uygundu ama yapacak bir şey yok

Cihazın güncellemesini PC ye indirdim, dosyalardan hangisini, cihazın içindeki hangi dosyanın içine atmalıyım?

bu alette aynı ekranda hr kadans ve o sürüşün ortalama hızını görebiliyor muyuz?

@özgür duygu
kadans sensoru destegi 20 de yok en azından 10 almanız lazim

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Bu IGS’in de kıçını düzeltiyorsun beli gidiyor . :D Nasıl bir alet yav?

Parasına göre diyelim. Şimdi kullandığımız aletler hakkında yorum yapabiliyoruz Garmin kullanan kişilerden de mutlaka sitemler duyacağızdır. Ulan bu kadar para verdik şöyle sorunu var böyle problemi var. Biz az para verdiğimizden bu sorunları sineye çekebiliyoruz. ?

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
igs 10, 50 kullandım ve suanda 618 kullanıyorum. Sadece bağlanırken programı kapatıp tekrar açmam gerekiyor. Bu da gözümde büyümüyor açıkçası. Onun dışında cihazdan çok memnunum. Önceki modellerden de memnundum.
Fiyat performans olarak bedeli kesinlikle son kuruşuna kadar hak eden bir cihaz.
Diğer cihazları kullanmadan ya da kullanıcılarını dinlemeden onları kusursuz da sanmayın.

Igs 50E kullanıyorum. Herhangi bir bağlantı sorunu yaşamıyorum şu anda. Telefona hemen bağlanıyor. Fakat magene nabız sensörüm birden bire çalışmamaya başladı.Benzer bir problem yaşayan var mı?

@volkan ismail
Pili değiştirdim. Tekrar tanitmaya çalıştım ama düzelmedi. 1 ay önce de kadans sensörümü düşürdüm. Talihsizlikler ardı ardına geliyor.

Geri