Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Kalp sensörünüzün pil kapağını açın. İçini bir güzel silin daha sonra göğüs bandına takılan hem erkek hem dişi yerleri ıslak mendil vasıtasıyla temizleyin. Dişi bölümde siyah plastikler varsa onları çıkartın tekrar deneyin çalıştığını göreceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
Scudo
Benim de Decathlon nabız bandım teklemeye başladı. Pil kapağından içeri ter aldığını farkettim cihazın. Wd40 ile bir kez temizleyip kuruttum, nabız bilgisi göndermeye başladı ama yanlış ölçüyor. Bir Wd40 kürü daha yapmayı düşünüyorum. Olmazsa değişim için başvuracağım.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
selamlar arkadaşlar
igps 10 un pilini nerede bulabilirim ve pilin marka modeli nedir
teşekkürler.

Ben de mevcut özelden yazın isterseniz.

Fotoyu çektim ama atamadım üzerinde -YJ583443 3.7 V +880 mAh D26CDR yazıyor.

Sormak istediğim birşey var problemin pil olduğuna net emin misiniz ? Sarj soketinde sıkıntı olabilir mi acaba.

Son düzenleme:
@trainspotting35
teşekkürler.
büyük ihtimalle pilden sarj oluyor.

İstanbul hangi semttesiniz elimde çıkma pil mevcut.

igps den uzak durun arkadaşlar batarya sorunu için bana yeni cihaz satınalmamı öneriyor.İçindeki bataryanın ne olduğunu bilmiyor.

• Beğen
Tepkiler: :DDD
Igpsort10 a Nabız bandı bağlanabiliyorduk değilmi?

• Beğen
igs 10 cihazi var bende yaklasik 1 yildir kullaniyorum. Ama 2 seferdir aktiviteyi kaydetmeme problemi yasiyorum. var mi benzer sorun yasayan ? bilgisayara da bagladim manuel upload yaparim belki sorun uygulama kaynaklidir diye ama orada da yok

Üst üste 2 sefer aynı sıkıntıyı yasattiysa bir format zamanı gelmiş demektir.

Igpsport uygulaması içinde manüel mevcut oradan hard format nasıl atılır görebilirsiniz.

More-Help-igs10

igs10 cihazim dunku yagmurlu surus sonrasi bozuldu. Cihazini tamir ettiren var mi? Onereceginiz elektronikci olabilir mi?

Bu arada bu alet gercekten el ayak olmus. Olmayinca bi sasirdim, bosluk olustu.

Bozuldu derken hiç açılmıyor mu? Saç kurutma makinası denediniz mi?

İstanbul'un neresindesiniz sizi yönlendireyim bir elektronikçiye.

@trainspotting35 icini actim baktim. Islaklik yok. Anlayamadim. Ekran baglantisi cok hassas icine bakarken ben de baglantiyi kopardim. Ustune tuz biber oldu. Anadolu yakasindayim ama varsa ulasiriz bir turlu.

• Beğen
Görünür ıslaklık olmasına gerek yok nemlenme de aynı sorunu yapabilir. Anadolu yakasında bir arkadaşım var sağlam elektronikçi ona yazdım bana dönüş yapınca özelden telefon numarası veririm. Geçmiş olsun.

Evet arkadaşlar İGPSPORT firması yaptı yapacağını. Arkadaş Aliexpressten İGS50E cihazı aldı fakat ne yaparsak yapalım GPS sinyali gelmiyordu cihaza. Satışı yapan firmaya direkt anlaşmazlık açtık satış yapan firma arkadaşa biraz afra tafra yaptı. 1-2 çözüm önerisinden sonra cihazı gönderin bakalım dediler. PTT 150 TL lik kargo ücreti çıkartınca süreçten vazgeçtik. Sonra diğer bir arkadaş İGPSPORT resmi sitesine yazmak fikrini ortaya attı. İGPSPORT firmasından anında dönüş aldık ve bize satın aldığımız mağazanın bilgilerini sordular. Kısa bir sürenin ardından mağaza ile iletişime geçtiklerini yeni ürünün tarafımıza gönderileceğini söylediler. Satın aldığımız mağazaya durumu teyit etmek için yazdığımızda 2 gün içerisinde ürünü kargoya vereceklerini belirttiler. Mutlu son bugün sabah arkadaşa ürünü kargoya verip takip numarasını göndermişler. Ben bu kadar müşterisinin arkasında duran firma görmedim açıkçası. Aklınızda bulunsun sıkıntı yaşayan arkadaşlar için rehber olsun diye yazdım.

• Beğen
Tepkiler: haruncoskun
Google play store da İgsport un merkezinin Wuhan da olduğu dikkatimi çekti herhalde uzun bir süre cihazlarımıza güncelleme gelmeyecektir
neyse bir şey olmasın onlara gerisi halledilir

Zaten bir yıldır güncelleme gelmiyor(618).
Bence bu yazılım konusunu çokta kafaya takmıyorlar. Ne sitesi ne de uygulaması bir işe yarar. Allahtan Strava varda verilerimizi oradan anlamlı bir şekilde inceliyoruz.
Yani virüs işini yapabilir 😉😎

Zaten bir yıldır güncelleme gelmiyor(618).
Bence bu yazılım konusunu çokta kafaya takmıyorlar. Ne sitesi ne de uygulaması bir işe yarar. Allahtan Strava varda verilerimizi oradan anlamlı bir şekilde inceliyoruz.
Yani virüs işini yapabilir 😉😎
Virüs işini yaptıktan sonra igpsport sunucuları çökerse üzülürüz ama :D

• Hahaha
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Geri