Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@Abdülkadir Ergin Ben yaptım o işi bana 24 saat 3 gün arası kargolama süresi diye cevap yazmışlar. :):) Biraz daha sorarsam küfürlü karşılık almaktan korkuyorum .

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Scudo
@trainspotting35 postnl ile sigortasız alırım muhtemelen, igs80 tutacak 8 dolardı dün onunda inmesini beklicem 1 gün, sinekten yağ çıkarcaz resmen :D genelde böyle büyük indirime giren ürünlerde biraz gecikme olabiliyor, eğer çok sipariş verildiyse tedarik süreci uzayabiliyor.

O değilde power metre çok pahalı yahu. 618 destekliyor iyi hoş ama güç ölçerler deli para.

Ne güze indirim bitmişti kafam rahatlamıştı arkadaş ya yine düştük ikileme. Alsak mı almasak mı. igs50E neyime yetmiyor. Ama bu kapitalist düzen beni kandırıyor. :ckskc:

Gömü bulmamız lazım, aramaları hızlandıralım :ssrtcbya:

@trainspotting35

Pakete 20$ yazın diye tembihledin mi?

@Abdülkadir Ergin valla bende yazmadım, şu anda yazma imkanım varmı acaba, yazsam bile nereden yazacağım.

:koptum: bunlar daha kurumsal çalışıyorlar aliexpress gibi değil, müşteri hizmetleri ile irtibata geçebilirsiniz ücret için onlarda kibarca reddeder muhtemelen:)

• Beğen
Daha kargo yola çıkmadan en azından yazma şansım varsa buraya İngilizce olarak yazarsanız kopyala yapıştır yöntemi ile biraz fazla olacam ama nereye yazılacak yapıştırırım sizede dua ederim

@trainspotting35

Daha yazmadım, eve gidince yazacağım. şirketteki internet messenger'ı blokluyor yazamıyorum.

@Gringo1903 Belki dikkate alırlar yahu. İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü :)

Fiyatını düşük gösterin derseniz size verecekleri cevap "Yassak Hemşerim" olur.
Tecrübelerime göreyse siz istemezseniz bile onlar ayar çekiyor.

• Beğen
Messenger otomatik cevap veriyor karşıda muhattap olacak kimse yok.

• Beğen
@bilalfidanboy

Hocam benim ingilizce de google translate düzeyinde :)

@salih67

Ali'dekiler otomatik ayarlıyorlar dediğiniz gibi. Yada söylediğinizde hallediyorlar hemen. Buradan hiç talep etmemiştim daha önce bir deneyelim bakalım.

@salih67 yani normalde biz desek yok diyorlar ama onlar düşük bedel gösteriyorlar diyorsun doğrumu anladım

Geri