Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Scudo
Bir gazla ben de igp618 siparişi verdim bakalım , hadi hayırlısı. Şimdi geriye sensor kaldı . İgp sensor mü yoksa magene mi ?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Gringo1903
Teşekkür ederim. Baya bir fark var mobil uygulamada. Acaba igs50E mi alsam? Aralarındaki fark nedir acaba?

Kapitalizm yine galip geldi an itibari ile elimde igs10 varken igs50e siparişi vermiş bulunuyorum. Aliexpress te daha önce paylaşılan bir satıcıdan aldım. Alacak olanlar mağaza kuponuna da baksın montaj aparatı ile 53.53$ a geldi. Kupon 3$ dı.

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
benim magene hr sensörü bozuldu hatalı ölçüyor ama bant mı bozuldu alet mi bozuldu anlayamıyorum. sadece bantta satılmıyor.

@Fırat İler Hangi şehirde ve ilçedesiniz. Dene yanıl.yontemiyle bulabiliriz. Decatlonda vardı birara.

@Fırat İler
Bluetooth 4.0 ANT 5.3 Khz Kalp Hızı Ölçer için Elastik Göğüs Kemer Kardiyo Spor/Egzersiz bisikleti/Koşu Bandı Polar Wahoo Garmin için
(link)

@Gringo1903
Gearbest mobil uygulamadan IGS 50E almaya çalışıyorum fakat mobil uygulamada shipping method olarak sadece DHL seçiliyor. O da zaten 40 dolar falan. Free shipping seçtirmiyor malesef.

@bitinya_s Ben baktığımda ücretsiz kargo çıkıyor, adresi turkiye olarak seçtiniz mi? Bu arada igpsport' un kadans sensörü de 11 dolara düşmüş Gearbest mobil uygulamasında.

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
@Gringo1903
Evet Türkiye seçtim ama olmadı bir türlü. Aynı fiyata aliexpressten buldum ordan aldım.

Günaydın kargoda hareketi olan arkadaş var mı içimizde.:):) Gearbest deli etti bizi.

• Beğen
Maalesef bendede yok hareket... Bu arada aliexpresten kadans ve hız sensörü toplam 107 TL gibi rakama aldım.. Buna gümrük eklenmeyecek sıkıntı yok, ama takip vs de yok, geldiğini nasıl anlarız ve diyelim geldiğinde evde yokum kaybolma gibi durum söz konusu olurmu acaba.. Tecrübeli arkadaşlar.?

• Beğen
@bilalfidanboy Işyeri adresi verme şansınız varsa işyeri adresi verin. Kapıya atıp gidemezler güvenliğe teslim ederler.

@trainspotting35 geç kaldım gibi, ev adresini verdim, hanım evde ama işte çocukları bazen almaya okula gidiyor . PTT ile geliyor sanırım. En kötü ihtimal elime geçmediği zaman kendim gidip alabileceğim yer neresi acaba. Yada sipariş az önce geçtim adres değişme şansım varmı

Evde bulamazlar ise kapıya not bırakıyorlar gidip yazılan ptt şubesinden teslim alıyorsunuz ...

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
Geri