Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Yetkilinin verdiği cevap sağ tarafta 442 tane kalan, stok adedi değil bu fiyattan satılacak ürün miktarı imiş. Eğer stoktan hemen gönderimi olan ürün varsa fiyatın altında in stock diye belirtiyormuş. Ürünün 7-15 gün arasında stoklara gireceğini tahmin ediyorlarmış. Eğer girmez ise iptal iade işlemi yapılacakmış. Resmen saçmalık.

Scudo
@Motorola Ürünü gönderse bile elinde olmayan ürünü şu kadar sürede gönderirim diye sitesine koyması bile bence bir nevi dolandırıcılık.

@Motorola Ürünü gönderse bile elinde olmayan ürünü şu kadar sürede gönderirim diye sitesine koyması bile bence bir nevi dolandırıcılık.

• Beğen
Tepkiler: Motorola
@Gringo1903 Çoğu ürününe baktım in stock falan yazan denk gelmedi ya tutarsa hesabımı çalışıyorlar. Bizde açalım böyle bir site milletten paraları toplayıp 10-15 gün yatıralım altına misss. :):)

@Gringo1903 (link) bu ürünün mağazası ve mağazada stokta olan ürünler içerisinde gözüküyor.

• Beğen
@trainspotting35 ben de baktım ama hiçbir üründe göremedim in stock yazısını. Sanırım Alttaki tahmini gönderim süresine göre hareket etmek gerekiyor. 24-26 Kasım yazıyor yaklaşık 2 hafta sonrasına denk geliyor.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@trainspotting35 kesinlikle, geçen sene gözü kapalı 1200 liralık robot süpürge almıştım. Artık iki kez düşünürüm alışveriş yaparken. Neyse sonuç olarak geç olur da umarım olur iyi indirimli almış olcaz, beklemeye değmiş olacak.

@trainspotting35
Donanı haberden mesaj attım ordan cevapladı. İlk attığım resim Gearbest üzerinden. Aynı arkadaş cevaplıyor onu da.

• Beğen
@Gringo1903 Siz nereden yazıştınız böyle bir cevap geldi bakalım biz de yazalım bize ne diyecekler. Türkçe mı yazdınız ingilizce mi?

@trainspotting35 daha önce bir powerbank ve Bluetooth kulaklık siparişi verdim sorun yaşamadım ancak bu durum beni de düşündürüyor. Aliexpress teki igs50e siparişini iptal ettim. Göndermez ise iade alsak bile uygun fiyata bulamayız artık.

@Gökhan A.. Vallahi elimiz böğrümüzde bekliyoruz. Para iadesi olursa bakacağım artık bir hal çaresine ya elimdeki sensörleri de satar km saatsiz yaşantıma başlarım yada gözü karartır aliekspressten igs618 siparişi veririm .

Arkadaşlar Igs618'in pil süresini deneyen oldu mu, yaklaşık kaç saat gidiyor?

@trainspotting35 Evet farkettim :) kargo bekleyenler var sanırım ama hiç mi cihazı ulaşan olmadı? Konunun hepsini okuyamadım mazur görün :). Ben de son zamanlarda Edge 520 bakınıyordum ama öğrendim ki pili ortalama kullanımda 6 saat civarı gidiyormuş. Bir günü bile çıkarmayacaksa ne işime yarar. igs618 in vaat ettiği 22 saat pil ömrünü ne kadar karşılaybildiğini merak ettim. 40 saat pil süresi ile iGS50E de güzel bi alternatif. Haritadan vazgeçilirse düşünülebilir. Önümüzdeki sezon için ben de almayı planlıyorum. Araştırma halindeyim.

• Beğen
Aboov. Sepete eklemiş, onaylasam mı artık diye düşünürken bu haber hiç iyi olmadı :acpsnr:

• Beğen
@Leventİ Cihazı kullanan arkadaşım var pil ömrü full ışıklar açık şekilde 13-14 saat arası ışıkları %50 ye getirdiğinizde bu süre daha da artıyor diye biliyorum. Dünden beri elimde inceliyorum 4 kademeden sadece 1 kademe düştü.

Bu arada siz de kusura bakmayın ortam gergin biraz.

@Özcan. Ya gelirse.

:):)

• Beğen
Tepkiler: Leventİ
İgs50e yi de aynı satıcı satıyor, onu yolladığın göre bizimkini de yollar umarım. Selam ben polyanna :D

• Beğen
@Gringo1903 Ben şöyle bir senaryo kuruyorum. 50 tane ellerinde vardı igs618 satışa koydular baktılar deli gibi satılıyor dur ulen biraz daha bekleyelim satıldığı kadar satılsın bulabildiğimizi sağdan soldan bulur göndeririz bulamadığımızın parasını iade ederiz diye düşünmüş olabilirler. Ellerinde olmayan ürünü indirim süresi bitince tekrar indirimden satış kampanyası açmalarının bir anlamı olmalı.

• Beğen
@trainspotting35 o zaman ilk alanların ürünlerini yollamaları lazımdı. Başka ürünlerde yapmışlar şimdi baktım da ucuz fiyat üzerinden bolca satıp, sonra üretimi durdu diye iptal etmişler.

• Beğen
51 USD'ye aldığım IGS50E 85 USD olmuş aynı satıcıda.
Kargoya verilmiş ama umarım sıkıntı çıkmaz.

Geri