Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Scudo
Bir 618 fırtınası almış gidiyor burasını [emoji16]

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
@trainspotting35

Şahsi beğeni meselesi, kişiye göre değişir yani. Tekerde dönen minik mıknatısı sensörün tamamını monte etmeye tercih ediyorum ben. Şu da var, hangisi daha hesaplıya gelirse onu tercih ederim, beğeni ikinci planda kalır :)

Şu anda ANT+ desteklemeyen bir kombo sensörlü bisiklet bilgisayarım zaten var. Verileri kayıt edemediğim için ölçmenin ikinci adımı eksik kalıyor, değerlendirme kısmı.

aliexpress yeni üyelere 20 dolarlık alışverie direkt 4 dolar indirim yapıyor. Sensör ve kılıflarda indirim olarak düşünün :)

Düzeltme : 5 dolar üstü alışverişe 4 dolar indirim. Enteresanmış gerçekten.

Evet kıymetli IGS618 severler. Var mı bir hareket? Benim sipariş öylece bekliyor tık yok :ckskc:

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Abdülkadir Ergin Hareket olmadığı gibi, mesenger dan yazıyorum otomatik cevap, mail atıyorum otomatik cevap, canlı sohbet başlattım cevap bile yok.

• Beğen
Tepkiler: ismail_32
@Abdülkadir Ergin
618 severler diil Sevkiyat Beklerler diyebiliriz :koptum:

@trainspotting35 cevap vermezler verirlerse de yine ne zaman göndericeklerse o zaman göndericekler.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@trainspotting35 rotada nerdeysen onu gösteriyor dönüşleri işaretle bildiriyor yani
Harita yüklenmemiş bu cihaza galiba

@Mhmm@ Bu kullanım kitapçığından alınma görüntü. Ben sabah işe gelirken arabada açtım ve rotayı kaydettim. Akşam açacağım bakalım. Arkadaşın cihazın versiyon 1.03 içine 1.05 i attım ama 1.03 gösteriyor hala. Haritayı da attım aynı şekilde ama belki haritada da bir sıkıntı olabilir. O da kitapçıktaki gibi gösterebilir. Akşam eve giderken bakacağım.

@trainspotting35

Hehe tıpkı eski günlerdeki gibi desene. Adam olmamışlar hala yapacak bir şey yok. Bağladık 400 kiyadı oraya bekleyeceğiz artık. En kötü ihtimal olmaz ya gelmezse de sıkıntı yok banka kanalı ile her türlü tahsil ediliyor o para.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
7 Ağustos 2015'teki siparişime mesaj atmış ve cevap alamamış, 20 Ağustosta sevk edip geç yanıt verdiğimiz için özür dileriz demişti.

17 Ağustos 2016 tarihli siparişe 22 Eylül'de mesaj atmışım nerde kaldı bu sipariş diye. Ne zaman geldiğini hatırlamıyorum ama gelmişti nihayetinde.

Başka bir siparişe de nerede kaldı loo mesajı attıktan uzun bir süre sonra yaa tedarik edemedikte bık bık bık diye yanıt atmışlardı. Halbuki o güne kadar hep satıştaydı ürün.

Neyse illaki gelecektir örnek olsun diye yazdım yukarıdakileri. Tipik Gearbest davranışları. Buradan çok yoğun işim olmadı ama deneyimlerim vardır. Çokta şeetmeyin diye dedim. :D

@Mhmm@ Ayrı başlık açmayı uygun görmedim igs618 konusu için buradan devam edelim. İzlenim olarak çok güzel diyebilirim sadece özel aklınıza takılan soru varsa cevaplandırabilirim . Bisiklet üzerinde kullanma şansı bulamadım. 1-2 güne kadar arkadaşa iade edeceğim büyük ihtimalle bulamam ama kendi ürünüm inşallah gelirse bir video çekip arkadaşımın youtube kanalına yüklemeyi düşünüyorum. Buradan link paylaşırım. Tekrar belirteyim sormak istediğiniz sorular varsa cevaplandırabilirim.

@Abdülkadir Ergin tedarik edemedikleri ürünü satışta tutmaları enteresan

Ben de yerli internet sitesinde yaşadım bu sorunu aynı ürünü 5 ayrı platformda satışa sunup stok kontrolünü organize edememek
X sitesinden aldım ürünü x sitesi beni arası ürün yok iptal edin paranızı iade ediyim, y sitesinden sipariş ettim aynı firmayız ısrarla almaya çalışıyorsunuz yok diyor ama stok 5 yani z sitesinden almayı başardım aynı firma enteresan değil mi

20181114_093605.jpg 20181114_093639.jpg 20181114_093721.jpg Tanıtıma başlayalım yavaş yavaş. İlk sayfamızda en solda Bike kısmını seçtiğimizde karşımıza bike 1 yada add new gibi seçenekler çıkıyor. Bike 1 e girdiğimizde kullandığınız bisikletin tekerlek ölçüleri, ağırlığı toplam yaptığı km ve üzerinde tanımlı sensörleri görebiliyorsunuz. Diyelim ki bir mtb, bir katlanır ve birde yol bisikleti sahibisiniz. Tüm bisikletleri tanımlayıp hangi bisikletle sürüş yapacaksanız ilk sürüşten önce o bisikleti seçebiliyoruz. Ayrı ayrı yapılan km leri bu kısımın altından ulaşabiliyoruz.

Geri