Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Scudo
@Mhmm@

S60 sabit model, S80 ise ilave alt aparat monte edilmesi mümkün olanı diye hatırlıyorum.

Arkadaşlar sipariş vereyim diyorum. Mobil uygulamayı kurup oradan sipariş vermemin bir avantajı var mı, yoksa direk web'den mi sipariş edeyim?
Sensörler ve tutamaklar için ben de link isterim. Kadans ve hızı bir arada ölçen kombo sensör tercihim.

@Özcan.

Uygulamadan sipariş edince 1 dolay karınız oluyor :)
Hız ve kadans sensörünün combosu yok. İkisini ayrı ayrı ölçebiliyorsunuz. Ama kullanılan sensör hem kadans hem de hız için kullanılabiliyor. İki ölçümü birlikte yapmak için bu sensörden 2 adet almalısınız.

@Mhmm@ Volkan Bey in söylediği gibi diğerinin altına kamera yada ışık takma aparatı bağlanabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Özcan.
Combo sensörü jant göbeğine takarsan hız pedala Takarsan kadans diye biliyorum

@bilalfidanboy Olsun Bilal Bey en azından bızıkladıkça öğreniyorum cihaz gelir gelmez hemen atraksiyona başlarım.

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
O değil de. Fiyatın düşüp stok adedinin fazla gösterilmesi çok keyfimi kaçırdı. :acpsnr:

@Mhmm@ Tam olarak o şekilde değil üzerinde ışık var pili 1 sefer çıkarıp taktığınızda ışık kırmızı(yeşilde olabilir tam hatırlayamadım) yanıp sönüyor bir müddet bekleyin ışık tamamen yok olunca alın size hız sensörü. Tekrar pili çıkarıp takarsanız bu sefer yeşil (kırmızıda olabilir tam hatırlayamadım) yanıp sönüyor. ışık kaybolunca alın size kadans sensörü.

@volkan ismail Ben sövdüm direkt olarak ve bu fiyattan sipariş verenlerle bizim siparişler aynı zamanda yola çıkarsa daha pis söveceğim.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@trainspotting35
İki işi aynı anda yapmıyor ama onu söylemek istemiştim ben :)
Ayrıntı bilgi için teşekkürler

@volkan ismail
Ellerinde 1000 adet vardır ilk 500 ün satışına göre ikinci partiyi de çıkarmışlardır bence 3. Parti satış da gelicek

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Arkadaşlar kombo sensörden kastım ikisini aynı anda ölçebilen sensör. Böylece tek batarya ile işi halledebiliyoruz. Şöyle bir üründen bahsediyorum.
Hesaplısını bulabilen varsa paylaşabilirse çok sevinirim. 618'i sepete attım, şimdi gerisini araştırıyorum :rolleyes:
upload_2018-11-13_14-21-57.png

@Özcan.

Bu güzelmiş gerçekten

Yorum var çalışmamış.. bana güven vermedi

ANT sensör bisiklet bisiklet bilgisayar kilometre hız ritim sensörü Bluetooth LE 4.0 akıllı spor Wahoo spor Strava MapMyRide
(link)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@Mhmm@ Bu tip sensörler tekerlek bölümüne mıknatıs takılmasını gerektiriyor bende o işten hiç hoşlanmıyorum.

@Özcan.

Combo demişler de öyle pek de combo bir ürün olmamış o.

Bizim kullandığımız sensorlerden iki adet aldığınızda bu üründen çok daha derli toplu ve güzel görünür emin olun.

Siz alın kullanın ben sizden öğrenirim

Geri