Arkadaşlar sipariş vereyim diyorum. Mobil uygulamayı kurup oradan sipariş vermemin bir avantajı var mı, yoksa direk web'den mi sipariş edeyim?
Sensörler ve tutamaklar için ben de link isterim. Kadans ve hızı bir arada ölçen kombo sensör tercihim.
Uygulamadan sipariş edince 1 dolay karınız oluyor
Hız ve kadans sensörünün combosu yok. İkisini ayrı ayrı ölçebiliyorsunuz. Ama kullanılan sensör hem kadans hem de hız için kullanılabiliyor. İki ölçümü birlikte yapmak için bu sensörden 2 adet almalısınız.
@Mhmm@ Tam olarak o şekilde değil üzerinde ışık var pili 1 sefer çıkarıp taktığınızda ışık kırmızı(yeşilde olabilir tam hatırlayamadım) yanıp sönüyor bir müddet bekleyin ışık tamamen yok olunca alın size hız sensörü. Tekrar pili çıkarıp takarsanız bu sefer yeşil (kırmızıda olabilir tam hatırlayamadım) yanıp sönüyor. ışık kaybolunca alın size kadans sensörü.
@volkan ismail Ben sövdüm direkt olarak ve bu fiyattan sipariş verenlerle bizim siparişler aynı zamanda yola çıkarsa daha pis söveceğim.
Arkadaşlar kombo sensörden kastım ikisini aynı anda ölçebilen sensör. Böylece tek batarya ile işi halledebiliyoruz. Şöyle bir üründen bahsediyorum.
Hesaplısını bulabilen varsa paylaşabilirse çok sevinirim. 618'i sepete attım, şimdi gerisini araştırıyorum :rolleyes: