Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Scudo
@Mhmm@ Post NL takipli yazıyor ki ben de aynı sizin gibi sipariş geçtim. Tutarda aynı.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
TL tutar sizi yanıltmasın. O değer ufak da olsa değişecek. Benim gearbestten ilk siparişim olduğu için sigorta bedeli ekledim 3 dolar. Telefon uygulamasından sipariş verdiğim için de 1 dolar düştü.
Sigortalı ya da sigortasız her iki gönderi şekli de takipli merak edecek bir şey yok.

İgs50E cihazımı sattım. 1 aylık pırıl pırıl cihazi mis gibi fiyata aldı, hayırlı olsun kendisine. Bunu sırf 50e yi sıfır alıp neredeyse igs618 fiyatı veren arkadaslara kıllık olsun diye yazıyorum.:koptum:

Hocam her ürünün gönderim süresi farklı. Ayın 10 unda ve sonrasında sipariş edenler sayfada 25 inde kargolanır yazıyordu. 8-10 arası sipariş edenlerde 12-14 öncesinde sipariş edenlerde 10-12 kasımda kargolanır yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. 11.11 bekarlar günü cinde, bu yüzden bu sürelerde de gecikmeler olabilir. Acele etmeyin derim. Bu arada GearBest güvenilir sitedir, kargoyu gönderirler merak etmeyin.

@Carraro71 Teşekkürler bilgilendirme için. Ben 8 inde sipariş verdiğime göre 1 günüm kaldı.

@Carraro71
06.11.2018 salı günü verdim siparişi göndermediler daha :eek: :D
Şaka bi yana en panik etmemesi gereken benim 3 ay spor yapmam yasak, gelir elbet :ssrtcbya:

@ismail_32 Hangi model aldınız profil fotonuza bakılırsa igs618 çok işinize yarayacak gibi.(Eğer igs618 aldıysanız.)

Arkadaşlar igs618 i arkadaştan ödünç aldım inceliyorum şuanda özelleştirilebilir sayfa özelliğini 5 sayfaya ister herbirine 1 veri ister 10 veri koyabilir şeklinde sanıyordum ama isterseniz 10 verilik bir sayfa oluşturup hepsini speed yapabiliyorsunuz yani özelin özeli.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@trainspotting35 cihazın harita desteği ve ne menem bir navigasyonu desteklediğini de test edebilir misiniz?
Ne de olsa indirim halen devam ediyor :)

@Özcan.
@trainspotting35
Kısa bi inceleme konusu açıp ordan devam edelim o zaman;) hocam cihaz elinde bu da sana düşer :harika:

20181113_104335[1].jpg

@Özcan. Şuanda şirkette masa başındayım gps çekmiyor deneme şansım ancak haftasonu olacak yada akşam arabayla eve giderken açarım. Yanlız navigasyon özelliği rota attığınızda kullanılabilen bir özellik normal navigasyonlar gibi kullanılamıyor.

Ya da daha önce kayıtlı bir rotayı tekrar açabiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: ATTy
@trainspotting35

Benim navigasyon beklentim yok. Yüklenmiş harita ve rota ekranda nasıl görünüyor, geldiğim yol ayrımı dönmem gereken yer mi yoksa daha ileride mi, bunu bana verebiliyor mu? İhtiyacım bu.

Geri