Yukarıda paylaştığım ekran kaynamasın. Bu ekran sayesinde kayıtlı sürüşlerimizin bütün verilerini görebiliyoruz. İgs10 daki gibi uygulamayı açmamıza gerek yok direkt cihaz üzerinden ortalama ve diğer verileri görebiliyoruz.
Strava dan eski yapmış olduğum sürüşün gpx dosyasını indirip navigasyon dosyasının içine attım. Yine aynı şekilde strava da rota oluşturup içine atabilirsiniz.
O bölge içerisinde olmadığım için o rotayı göstermiyor. İlk resim de ölçek 4,8 km iken ikinci resimde yaklaştırma yaptım ve ölçek 250 metre.
Di2 vites sistemi olanlar yine uyarlanabilir bir shifter göstergesine sahip olacaklar. Görebilecekleri seçmeli opsiyonlar ön vites, arka vites, vitesleri veya sistem pil ömrü olacak bu da zenginlere dipnot olsun.
Özelleştirdiğiniz 5 sayfa var diyelim isterseniz bu sayfalar arasında sürüşünüz sırasında tuş ile gezebilir isterseniz ayarlardan sayfa geçiş hızını ayarlayabilirsiniz (Slow or fast) Yani sürüş sırasında ekranınız yavaş yada hızlı olarak gözünüzün önünden sırayla kayıp gidecek.
Strava sürüş sonrası otomotik olarak senkronizemi oluyor yoksa gpx dosyasını Manuel olarak kendimizmi stravaya upload ediyoruz... Yanlış bilmiyorsam strava hesabınızla igpsport sitesinden üye olduktan sonra, kendi otomotik olarak atıyor .
@bilalfidanboy İgpsport uygulamasını indirip telefona kuruyorsunuz. Bir kullanıcı oluşturun programı açarken altta strava ikonu belirecek ona dokunun ve strava ile igpsport programını bağlayın birbirine. Sürüşünüz bitti sonra telefondan programı açıp sürüşü program içine attıktan yaklaşık 5-10 sn sonra sürüşünüz stravaya aktarılmış olacak.
@trainspotting35
(link)
adresindeki Türkiye haritasının cihaz ekranındaki görüntüsünü ve bu haritalı ekran üzerinde rotanın nasıl göründüğünü görebilirsem muhteşem olacak.
@Özcan. Türkiye 1. bölgeyi indirip zaten içine attım ama sokak sokak bir gösterim göremedim biraz ücra biryerde olduğumdan olabilir mi bilmiyorum akşam evde deneyeceğim.
bu bisiklet ihtiyaçları bitmiyor tüm malzemeleri alıyorsun sonra bisikleti değiştirmek isitiyorsun yani sürekli bi istek oluyor insanda değişik bir tutku bu bisiklet olayı
50E ile 618 arasında kalmıştım. Özelleştirilebilir ekran ve indirim sebebiyle 50E siparişini iptal edip 618 alacağım. Bizim igs10 un piyasası iyice düşmese bari.
@trainspotting35 evet hocam 618 modeli . Harita atıp takip özelliğinden dolayı tercih ettim . Aklımda bir yol bisikleti de mevcut bu yüzden güzel cihaz aldık bakalım sağ sağlim gelsin de .