@Gringo1903 Yok messengerdan yazıştım ingilizce olarak otomatik mesaj gibi gelmedi. Fazlada umut aşılamak istemem açıkçası 23 u geldiğinde 1 hafta daha oteleyebilirler.
@Motorola Günaydın bu saatte mesaj yazdığınıza göre kabusunuz olmuş Gearbest.. 3 ayrı siparişiniz de hareket olmaması beni biraz umutlandırdı açıkçası. İgs618 ler gelecek mi acaba. Az sonra.
Gearbest üzerinden 35 dolara igs10 sipariş ettim bende. Siparişi geçtikten sonra aliexpress'ten kılıf ve gidon tutucusu sipariş ettim. Onlar yola çıktı, anlaşılan saatten önce aksesuarları gelecek trajikomik bir durum gerçekten. Saat gelmezse seyret sen işi
@volkan ismail gearbestin mobil uygulamasından çıkıyor igs10, bayadır o fiyattan satılıyor. O yazan stok adedi değil o fiyattan kalan ürün miktarı imiş, yetkili abinin dediğine göre
@Gringo1903 Bu çok komik bir cümle değil mi stok adedi değilse neye göre kalan adet diye sorarlar adama. O fiyattan kalan ama nerede kalan dünyada, Çin de, Türkiye de 500 tane var dedim ama elimde var demedim gibi komik bir cümle.
Ürün gönderimi yok haberlerini okuyunca sepeti onaylamamıştım, birden fiyat 420'den 550 Liraya tırmanmıştı. Oh aklım rahatladı, artık sipariş vermem diye düşünüyordum.
Şimdi ne göreyim, fiyat yeniden inmiş 442 Liraya. Adamlar bizimle eğleniyii
@Özcan. Şu yönden umudum var o kadar indirim oldu ama aşağıdaki 23 kasım-25 kasım tarihinde gönderilir ibaresi hiç değişmedi. Ben aldığımda 12-14 kasım gösteriliyordu. Sanki üreticiyle konuşulmuş 23-25 kasım tarihleri arasında ellerinde olacakları kesinleşmiş gibi bir hava sezdim.
Yada çok iyimserim.
Sizi de yakmaya çalışıyorum farkındaysanız. Biz yandık siz de yanın.