Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Scudo
@Gringo1903 Canımız sağolsun ne yapalım. Ölüme çare yok geri kalana buluruz bir çare. Gearbest Türkiye önüne kendimizi zincirleriz :):):)

Içeriden bildiriyorum. Şaka şaka. Az önce yazıştım

23 kasımda gönderilerin yapılacağı belirtti. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz yazdı.

@Gringo1903 Yok messengerdan yazıştım ingilizce olarak otomatik mesaj gibi gelmedi. Fazlada umut aşılamak istemem açıkçası 23 u geldiğinde 1 hafta daha oteleyebilirler.

• Beğen
Tepkiler: Motorola
Aliexpress e bir gun sonra verdigim siparis kargolandi. Gearbest te 3 ayri siparisim var hic birinde hareket yok.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Motorola Günaydın bu saatte mesaj yazdığınıza göre kabusunuz olmuş Gearbest.:):):). 3 ayrı siparişiniz de hareket olmaması beni biraz umutlandırdı açıkçası. İgs618 ler gelecek mi acaba. Az sonra.

• Beğen
Tepkiler: Motorola
@trainspotting35Gunaydin ustadim :) bana yeni bir bakis acisi getirdiniz. Icimi rahatlattiniz :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Gearbest üzerinden 35 dolara igs10 sipariş ettim bende. Siparişi geçtikten sonra aliexpress'ten kılıf ve gidon tutucusu sipariş ettim. Onlar yola çıktı, anlaşılan saatten önce aksesuarları gelecek :) trajikomik bir durum gerçekten. Saat gelmezse seyret sen işi :D

@volkan ismail gearbestin mobil uygulamasından çıkıyor igs10, bayadır o fiyattan satılıyor. O yazan stok adedi değil o fiyattan kalan ürün miktarı imiş, yetkili abinin dediğine göre :uyku:

@Gringo1903 Bu çok komik bir cümle değil mi stok adedi değilse neye göre kalan adet diye sorarlar adama. O fiyattan kalan ama nerede kalan dünyada, Çin de, Türkiye de :):):) 500 tane var dedim ama elimde var demedim gibi komik bir cümle.

• Beğen
Tepkiler: Gringo1903
IMG_20181115_105450.jpguygulamada hala 78 usd

IMG_20181116_100828.jpg
Daha hızlı göder butonu koymuşlar her gün basıyorum buton göçtü resmen hala tık yok

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Mhmm@ Ben de basıyorum ama bende de tık yok bu başlığa yazmayın birşeyler görünce kalbim küt küt atarak giriyorum başlığın altına. :):):):)

@trainspotting35 panik butonu koysalarmış iyiymiş ona da basardık :)

Malları gümrüğe kadar xian chan isimli arkadaş getiricekmiş, arap necip İskenderun limanında alıp dağıtarak geliceğinden en son istanbula uğricakmış :ssrtcbya:

Ürün gönderimi yok haberlerini okuyunca sepeti onaylamamıştım, birden fiyat 420'den 550 Liraya tırmanmıştı. Oh aklım rahatladı, artık sipariş vermem diye düşünüyordum.
Şimdi ne göreyim, fiyat yeniden inmiş 442 Liraya. Adamlar bizimle eğleniyii :eek:

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
@Özcan. Şu yönden umudum var o kadar indirim oldu ama aşağıdaki 23 kasım-25 kasım tarihinde gönderilir ibaresi hiç değişmedi. Ben aldığımda 12-14 kasım gösteriliyordu. Sanki üreticiyle konuşulmuş 23-25 kasım tarihleri arasında ellerinde olacakları kesinleşmiş gibi bir hava sezdim.

Yada çok iyimserim. :):)

Sizi de yakmaya çalışıyorum farkındaysanız. Biz yandık siz de yanın. :):):):)

Geri