Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Scudo
Bu konu kulanıcı kulübü gibi oldu :)

@Mhmm@ 75 sayfalık çok fazla konu yoktur herhalde bisikletforum da. Arkadaşıma söyleyeyim konunun adını igs hakkında herşey olarak değiştirsin.

GearBestte şu anda (618) 76 dolar, ayrıca 50 dolar üstü 5 dolar anında indirim diye geçiyor eğer doğru anladıysam 70 dolar cihazın kendisi yaklaşık 375 TL ye geliyor vergi kargo vs 400 filan...

Arkadaşlar, site fiyatı bana 387'ye indirmiş. Mallar gönderildiğine göre, sipariş eidyorum o zaman?
Capture.JPG

Ekleme: 19 küsür lira nakliye sigortasını da seçerek sipariş ettim. Site 407 TL hesapladı ama bankamın sanal kartı TL çekilmesine izin vermediğine dair uyarı verdi sistem. USD 74.53 olarak çekim yapıldı, sanaldan 409.65 limit eksildi. Haydi hayırlısı :)

IMG_20181124_002853.jpg
157 TL lik siparişi iptal ettim 124 TL ye buldum :)
Diğer sensörlere de ace etmiycem fiyat düşecek elbet
IMG_20181124_010518.jpg IMG_20181124_010543.jpg
85 er den de diğer sensörleri verdim sipariş
Yaklaşık 815 TL (+ vergi) tuttu tüm sensörler ve montaj aparatı dahil iGS618

@salih67 Benim siparişimde paketin üstünde dolar cinsinde satılan fiyattı küsüratına kadar yazıyordu sizinki farklı olabilir belki

Bu arada beni özel bir gümrük firması aradı ptt aramadı ürüne vergi çıktı bizim hesabımıza gönderin dedi parayı gönderin yurtiçi kargoyla gönderdiler kargo ücretinide onlar ödedi

@Literary Hızlı kargo seçeneğinde vergi çıkıyro bildiğim kadarıyla hızlı kargo olduğu için yurtiçinde özel firmalar devreye giriyor.

@trainspotting35 Olabilir var öyle ihtimal bende riske girmek istemedim biran önce gelsin alım diye 50 tl fazla ücret çıktı en nihayetinde ürünü teslim aldım mutlulugu yeter :)

şu da varki eğerki paketin üstüne 49,99 doları yazarsa bence ücretsiz kargoda olsa gümrüğe takılır sipariş diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Mhmm@ Adamlara 20 dolar yazın dedim hayhay dediler. Sensör hediye edin dedim zaten çok ucuza aldın tutucu verelim dediler. Kargom şuanda uçakta daha ne isteyeyim. Aliexpress candır valla.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Geri