Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Scudo
Buğra bey merhaba bir sorum olacak OTG kablosunu bağladıktan sonra Fıt dosyasını telefonun dosyalarım kısmındanmı aratacağız

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Arkadaşlar. IGS10 iki kaydımı yedi. Normal sürüş yapıp kaydı kapattım. telefon uygulamasında kayıt gözükmüyordu. akşam bilgisayardan bakınca da kayıt bulamadım. Bu aralar benzer problem yaşayan var mı diye sormak istedim.

İG20 anlık eğim ve o turda toplam irtifa kazancı bilgilerini veriyor mu?

veriyorsa tutarlılık ne alemde?

Speed、Average Speed、Max Speed、Time、Trip Time、Date、 Distance、Calorie、Odometer、Gradient、Temperature、Altitude bu değerleri gösteriyormuş .

Ben daha önce igs10 kullandım şuanda igs618 mevcut anlık eğimde ikisi de bazen uçuyordu. Son güncelleme geldi igs618 e söylediklerine göre max eğim konusunda saçmalayan cihazı düzeltmişler bu haftasonu deneyip göreceğim.

Merhaba, igse20 modelinden aldım ben kaydın 50. Kilometresinde (moladayken) kayıt etmeyi bıraktı. Tur verilerim sıfırlandı ve tekrar kayıt başlattım. Daha önce başına gelen var mı?

İgs10 ile bugün kayıt aldım. 150 km turu kaydettim ve eve girince telefondaki programı açıp senkronize ettim. Haliyle kayıt gps cihazından silindi. Ancak kayıt stravaya yüklenmedi ve telefondaki programda kayıt görünmüyor ayrıca programın ana sayfasında "Due poor network, please wait" şeklinde bir uyarı çıkıyor. Daha önce bir defa yaptığım kayıt çöpe gitmişti yardımcı olabilecek birisi var mı aynı şeyi yaşamak istemiyorum bu önemli bir kayıt oldu.

618 kullanıcısı olarak sıkıntı yaşamadım ama bu ara sanırım yaşayanlar var.. Şu anda mesela Strava bende hata veriyor(ha bire eror data failed vb gibi hatalar) ..ayrıca yaşamadım diyorum ama geçen bir Senkronizasyon sonrası senkronize ettiğim tur 3 gün sonra birden ortaya çıkıverdi (sıkıntı yaşamadığımdan kastim bu) birde Strava uygulamasını komple durdurup yeniden başlatıncada bazen senkronize edilen veri uygulamada görünebiliyor... En azından bende öyle oldu...

@bilalfidanboy
Şuanda telefondaki igpsport programı sizde normal bir şekilde çalışıyor mu acaba?

Bu arada şimdi baktım da telefonda strava da hata veriyor bilgisayarda ise yavaş çalışıyor.

@CeRKeZ @Motorola birde stravayı sonlandırıp yeniden başlatmayı deneyip öyle bakın... Bende bazen nadirende olsa yaşayıp o şekilde verileri görebildim, yalnız dediğim gibi sizde durum ne bilmiyorum ama Strava bende şu anda açılışta hata veriyor, yani programda bir sıkıntı var gibi....

Screenshot_20190248-171139.JPEG
Bende durum bu yani serverde sorun var sanırım..

Screenshot_20190248-171400.JPEG
Strava da hala sıkıntılı... Bence turunuz yanmadı en azından öyle tahmin ediyorum....

İki programda da durum bende de aynı. Umarım ikinci defa kayıt çöpe gitmez.

Bende de igp50 var bugün sanırım server lardan kaynaklı bir sorun var benimde durum aynı

Stravada sıkıntı vardı bu gün şimdi düzeldi ama...

Evet Stravadaki problem çözülmüş ancak igpsport programı hala arızalı.

Cihazı bilgisayara bağlayıp şarj modunda yani kapalıyken usb gibi içini acın activité bölümünden fix uzantılı dosyayı masaüstüne kopyalayın sonra manüel Strava Ya atın.

• Beğen
Tepkiler: C.Koc ve inceyasar
@trainspotting35
Reis sıkıntı orada zaten. Bluetooth ile telefona bağlayıp senkronize edince cihazdaki kayıt silindi. Bilgisayara bağlayıp atma işi yalan oldu.

@CeRKeZ
Cihazdan silinmesi enteresan. Neden siz silmeden kendisi siliyor hafıza sorunu mu var. İki etkinlik kaydedecek kadar yer mi yok. Anlmadım doğrusu.

İgpsport uygulaması bugün pert. bağlanmıyor. sizin de, o arada uçtu galiba veriniz...

@Mhmm@
Sebebini bilmiyorum ama benim cihazda senkronize işlemi yapıldıktan sonra hafızadaki veriler siliniyor.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Geri