Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gran Fondo Marmara 2017

Kimler katılıyor?

• Katılıyorum, kısa etap

• Katılıyorum, uzun etap

• Katılmıyorum

• Toplam katılım
    107
Organizasyon olarak gayet iyiydi. Geçen senenin en büyük sıkıntısı otobüslerin tam dolmadan hareket etmesi olayına gayet iyi çözüm sunulmuş, sanırım kimse açıkta kalmadı. Ödül töreni için bekleyiş biraz sıkıcıydı fakat süpürge aracının gelmesi vs. beklendi tahminimce. Çok kategori olduğu için de biraz uzadı.

Parkur cidden gayet güzeldi. Ortalama 40 km ile baya profesyonele yakın bir sonuç çıktı. Şahsen 60. km de kaçan gruptayken 21 dk vaktimi kaybettirecek bir zincir problemi yaşayıp yakınlardaki benzinlikte çözdüm. Solo olarak 38km/h ile 50 km sürerek yarışı bi şekilde bitirebildim. Bu arada yokuşları hissetmememizin en büyük nedeni rüzgarın arkamızdan esiyor olmasıydı.

Ödüller ve bütçeyle alakalı olarak biraz daha iyi ödüller verilebilirdi. Fakat bu etkinlikten öyle 300-400 bin tl leri bulan bir gelir kazanması pek mümkün değil. Kayıtlı 900 kişi var. Bunlardan ortalama 100 tl olarak hesaplasak 90 bin tl para ediyor. Ulaşım, teknik kurulum, köprü kapatma bedeli(sonuçta özel firma), yeme, içme, mola yerlerindeki çadırlar, personel derken bunun bir kısmını anca sponsorlar karşılar. Eh bir de sosyal medya, duyuru, tasarım vs. kısımları var. Yani öyle aman aman bir para kazanıldığını düşünmüyorum ben.

Organizasyonla alakalı yazabileceğim tek sıkıntı; mola yerlerinde yoldan geçenlere su verenlerin olmaması ve pet şişelerin 1.5 lt olması. Yani durup almanız lazım eh yarışıyosunuz ve bu da vakit kaybı. Ayrıca 1.5 lt suyu alıp gitmek de sıkıntı.

Edit ekleme: Organizasyonla alakalı 2. sıkıntı ise Viaporta transfer olmaması yani Viaport Anadolu yakasındakiler için bile ulaşımı baya sıkıntılı bir yer. Özel araçla gelmesi mümkün olmayanlar için baya yorucu olmuştur.

Scudo
@Özhan Akgöğ

Pedalına sağlık daha nice güzel yarışlara inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Özhan Akgöğ
@Özhan Akgöğ

Artık olan oldu. Bütün bunları sosyal ağdan yazarsak ilerikileri için iyileştirme çalışmaları olur diye düşünüyorum. Buradakileri görmezler diyr düşünüyorum. Sonuçlarda bi çıksında. Bugün ilk gün. Herkes yorgunluğunu atsında.

@luganis

Grand Fondo dan aldığım bilgi; resimler sosyal medya dan link verilerek paylaşılacakmış.

Sonuçlar ise sistemlerindeki hata nedeniyle yarım saat dediler ama sistem çöktü site pert.

Hız ortalamaları düşük değil mi? Kısa parkur 42km den hesaplanmış.

Ben size söyleyim, edirne yarışını organize etmeye çalışırken az çok maaliyetler hakkında bilgim oldu, bu yarışın maaliyeti 70.000 tl civarıdır. O da olabilecek maksimum ederi. Bu kadar sponspor varken 1.lere birşey vermemeleri ilginç. Biz bile geçen sene para bulamayıp kendi aramızda 50 100 fişekleyip çeyrek almıştık altın için.

@erguller Aynen 39.9 km\s ortalama ve 1:19:43 ile bitirdim, fakat 35.1 km\s ortalama ve 1:20:16 görünüyor. Sıralamalar doğru gibi, fakat süre ve ortalamalarda ciddi hatalar var.

Uzun parkur Start ve finish gördüm, chip'i teslim edip madalyayı aldım. Sonuçlarda ismim yok. Ne olmuş olabilir? Mail attım bakalım ne cevap gelecek

İlk çıkış anı 1. ve 2. kaza anları

6:46 dakika büyük kaza anı

• Beğen
Tepkiler: Ozan k. ve ekranci
Keşke istanbulda yaşasaydım dedirten bir olay daha ,

Öncelikle @Kudret Kurtcebe seni tekrar kutlamak istiyorum. Çalışmışsın belli. Geçen yıla göre ortalama hızında belirgin bir yükseliş var. Nerdeyse 30 km ortalama çıkarmışsınki bu yarışmanın gerçek galibi sensin. Boş adam değilsin saygım bir kat daha arttı. Gençlere örneksin, tebrikler.

• Beğen
Tepkiler: saglam.serdar
@mehmetsunu
Eyvallah sunu, yalnız şimdi baktım 29.58 ortalama ,geçen sene 28.6 idi ,bunun nedeni geçen sene rüzgarı dönüşte yedim ,artık yaş 60 ortalama 30 'u aşmak gibi bir nedenim yok ,şu anda 60 yaş katagoride kısada rakip gözükmüyor ,fakat seneye mustafa 60 oluyor,ayrıca sağlam bir kişi daha var ,özkan aydın ama 2 sene sonra 60 oluyor ,mustafa sevinç el 55-59 'da acaip rekor yaptı ortalaması 33 ve birinci oldu 59 yaşında ,seneye onla kısada yarışacağım kürsüde 2incilik olur

@mehmetsunu

Sizden sonunda böyle güzel yazılar görmek güzel. Dedim hep eleştiri yapıyorsunuz herhalde :)

@Kudret Kurtcebe

Maşallah Kudret abi acaba biz senin yaşına gelince bu kadar iyi olabilecek miyiz.

53 km lik kısa parkurda 344 kişiden 93 cü (35-44) yaş kategorisinde 20 ci olmuşum. İlk yarış deneyimime istinaden bana göre iyi ama inşallah daha iyi olacak. Azimliyim hedef bir sonra ki yarışlara inşallah.

Yarışın en güzel yanı keyif almaktı ve ben çok keyif aldım. Bir çok kişiyle yolda muhabbet ettim. Hatta ceviz bile ikram ettim yolda giderken :) spor centilmenlik gerektirir düşüncesindeyim.

@Kudret Kurtcebe O ortalamalar yanlış abi. Mustafa abinin bitirme süresi 1 saat 24 dakika ve ortalaması 37.9 idi. Organizasyon bütün ortalamaları yanlış hesaplamış. Seninki de hatalıdır.

@Ahmet.KOÇ

aynen katılıyorum ben 36,5 ortalama ile bitirdim ama listede 31 yazıyor. Ortalamaya hiç takılmadım sıralama bana yetti.

Geri