Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gran Fondo Marmara

Scudo
Uzun parkura kayıt olmuştum ancak bursa ya gidemeyeceğim için kısa parkura kayıt olmak istiyorum.Ancak üye girişinde kayıt silme gibi bir durum yok ne yapabiliriz?
 
Uzun tur 142 km, 2000 metre tırmanış. Madem ödül yok 5 saatin altında bitirenin alnından öpmek lazım.
 
@Ertan M.

bende de benzeri bi durum var yarışın son günlerine kadar beklemekte yarar var ulaşım için yarıdmcı olacaklarını söylemişlerdi. en kötü ihtimal yarış günü uzun yerine kısa parkura gidilir oradan başlanır.
 
Neden şehri stanbullulardan akçe almıyorlar. Bir zamanlar dersaadet olduğu içünmüdür acep. Yoksa stanbullular kayserililerden dahamı fukara.
 
  • Beğen
Tepkiler: Kerim A.
@mehmetsunu Veloturk, sosyal sorumluluk kapsamında o paraları alıyordu. Sosyal sorumluluğun olmadığı bir organizasyonda ve hele ki bu organizasyon ilk defa yapılıyorsa ve hele ki Osmangazi köprüsünün reklamı yapılacaksa para alınmaması gayet mantıklı. Para verilmesini istiyorsanız bir yıl bekleyin gelecek yıl kesin paralı zaten.
 
Abiler yok mu lojistik işi yapan, tırın kasasına atlayıp gidelim
 
Katılmayı düşünüyorum fakat ulaşım konusun da bende endişeliyim ve bu ilk yarışım olacak :)
 
45 km/h rüzgar amatör bir yarış için çok çok tehlikeli bir değer. Pelotonda rüzgar nedenli bisiklet hakimiyetini sağlayamayanlar kazalara yol açabilir. Çok dikkat etmek lazım.
 
  • Beğen
Tepkiler: Groims
@YILMAZ Doğucan

strava kullanmıyorum,yanlız yolun tamamını biliyorum inişli çıkışlı ,çıkışlar uzundur ,inişlerde,eğimler 10 'dan fazla değil,o gün 48 km rüzgar lodostan vuracak pelotonun sağında ortasında yer tutmayı başaranlar işi kotaracaktır.,

666Fuat Şehlerferdi1958
55 yaş üstü 21 adam yarışacak..fuat 14 kilo mtb ile 60 km gidecek ,hoşgeldin fuat şehler..sen acaip bir adamsın bilirim...
 
@srdrmrs w @Ertan M.
info kısmına mail atarsanız eğer, yardımcı oluyorlar.
Lojistik evet, büyük sıkıntı kısaya geçeceğiz gibi bu gidişle.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ertan M.
(link)

16 ekim lodos ,48 km çok fazla ........

@mehmetsunu

ben fukarayım mehmet dostum 3 aylık emekli maaşlı ,ayağımızı yorganızıma göre uzatırım,bu arada ben abbas saat 07.00 'de erenköyden eskihisara aynen pedal çevirecem 42 km,üstüne 60 km tempo yapacağız,bir bakıma vücut hazır olacak.42 km lay lom lomda lom yaparım,
fakat bu rüzgarın oğlu çok öfkeli,48 km ile esecem canına okuyacağım bisikletlilerin demekte, senin aran iyi,:komik::komik::komik::komik::komik:benle bir randevu ayarlarsan minnettar olurum ,rüşvet dolar olacak....:islik::islik::islik::islik::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:
yoksa eskihisardan feribot kalkmaz yahu.

Gran Fondo Marmara

yolun son 17 km 'si hakkında fikir sahibi olabilirsiniz (resimli olarak)

https://i.hizliresim.com/D354R1.jpg

bura d-100 ,16 ekim'de yarışacağımız yol ,araçsız görmek dileğiyle,devletin kurumlarına güveniyoruz.

https://i.hizliresim.com/pENBoN.jpg

buraya dikkatlice bakarsanız eğim vardır,yüzdesi düşüktür,ama uzundur ....
 
Sen başkasın kudret abi. Agaya beleş.
 
@deadlistcach

kesin olarak herkes sizin arkanızda olmalı,kendi namıma aynen ben yolun sağına geçer kaldırımdan basar aynen sağdan giderim ,ideal tepe sapakta ise sağdan girer sol yola bağlanırım,benim için en büyük hayal kırıklığı bu olacaktır ,sonuçta yarıştan kendimi aforoz ederim,d-100 kesin kapatılacak, aksi tavır,bir çok amatörü riske atmaktır ,devlet kurumlarının ,özellikle valiliklerin bu hataya düşeceklerini zannetmiyorum.
 
Kesinlikle öyle bir hataya düşüleceğini sanmıyorum. Olursa da bende yarışı bırakırım. Canımı riske atmak için çanakkaleden yalocaya gelecek halim yok.
 
Serdar Bey Merhaba,
Transferler üzerinde çalışıyoruz ve bu hafta katılımcıları bilgilendireceğiz.
16 Ekim Pazar sabahi 05:00 gibi Maltepe’den Bursa’ya transferimiz olacak.

mail atmıştım hemen dönmüşler. durum budur arkadaşlar.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ertan M. ve Groims
@srdrmrs

maltepeden bursa ,eskihisardan feribot herhalde , kısa parkurcular aynen topçularda iner,maltepe sahilden galba transfer olacak
 
@Kudret Kurtcebe abi bakalım bu hafta netleşecek , duruma göre değerlendireceğiz artık..
 
Geri