Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Granfondo Çeşme 2017

Bende uzuna geliyorum, ortalarda biryerlerde tarışı bitirsem kendi adıma sevinirim :)

Scudo
Bende uzuna kaydoldum. ilk fondom olacak o nedenle çok heycanlıyım.

Kaza olmaz umarim, asiri kalabalik. Bu kadar kalabalik olacagini dusunmezdim. Önlerden bir yer kapmak lazim eger derece dusunuyorsak, sonrasinda gecmek icin uzun sure beklersiniz yoksa :D

İstanbuldan gelen biri benim icin avrasya maratonuna 2 adet halk kosusu kaydı yaptırıp gelebilir mi sevgili forumdaslar cesmede start noktasında alırım yarısta domestiklik yaparım

@MehmetAliB. @soneryen Son Çeşme Fondo'da 105 Kilo, Aluminyum kadro, Continental IIs dış, continental iç lastiğim ile lastik patlatmadan uzun etap 100 km'yi bitirdim.

Yol soğuk asfalttı genellikle, yani çakıllı asfalt, çıplak ayakta bile taş batar.

100 - 110 arası basınç bastım. Jant Mavic Aksium (ek bilgi)

@Erdem Topal Sizin adınıza başkası kayıt yaptıramıyor ne yazık ki.

Oteller sanıyorum neredeyse dolu.Toplam kayıtlı katılımcı 1500'e dayandı.Sanırım katılımın en yüksek olduğu Granfondo olacak.
Bir günlüğüne bile olsa,turizmin bu ölü günlerinde esnafın da yüzü gülecek,bisikletseverinde.
Bir o kadar da bisiklete kavuşacak çocukların...

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Erdem Topal Ben de arkadaşların yalancısıyım inan ki. Kendi şehrinizdeki herhangi bir spor bölge müdürlüğünden yapabilirsiniz belki. Dediğiniz şekilde olsaydı online kayıt açarlardı.

• Beğen
Tepkiler: Erdem Topal
@trainspotting35
Yapılabiliyor kayıt. Ben her sene tüm ailemi arkadaşlarımı yaptırıyorum. Yarışa katılacak olsam arkadaşa kesin yardımcı olurdum. @Erdem Topal

Sağlık raporunun aslı yanımızda olmalı mı?
Orada gerekli olacak mı?
bilgisi tecrübesi olan ?

@tifosiSisteme yuklediniz ve kayit sayfasinda isminizin karsisinda isaret yesil olarak gorunuyorsa gerek yok

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: tifosi
Uzak olması sebebiyle katılamıyorum. Tüm yarışmacı arkadaşlara sonsuz başarılar dilerim, kazasız belasız bir yarış olur inşaallah.

@Erdem Topal bende görmek istiyorlar diye biliyorum. Yanınızda lisans veya sağlık raporu olsun

• Beğen
Tepkiler: hayriünal
@soneryen@erdemtopal,@soneryen Tavsiyelerinize uyup ne olur olmaz diye yanima aldim.Bundan oncekilerde hic sorun olmamisti ama 500 km gidip katilmadan donmeyelim:)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@hayriünal
Al abi
Sen kafan rahat olsun. Benim baktılardı başka yarışta

• Beğen
Tepkiler: hayriünal
(link)

Saat 09.00-12.00 arası ciddi rüzgar,yarışanlar için dez avantaj.

Geri