Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

@tunahankayak ne kadarcık mesela 😊
260 sol 280 sağ kol gidona da 150-200 arası gibi bir rakam var internette.
İnceledim hocam tavsiyeniz üzerine ikiside birkaç fark dışında aynı gibi siz bisan mı kullanıyorsunuz? Asfaltta performans olarak nasıl?

Bisanı kullananlar var sayfada g4 kullananlar da var bisan için inceleme başlığı açılmıştı bir bakmanızı tavsiye ederim. Ben g2 kullanıyorum memnunum.

Scudo
Herkese güvenli sürüşler carraro g0 ile bisan all trail Eco modeli arasında kaldım Bisan 500 lira daha pahalı hangisi daha avantajlı 500 liraya değer bir fark varmı tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum teşekkürler Screenshot_2020-08-12-13-53-44-374_com.android.chrome.jpgScreenshot_2020-08-12-13-53-24-844_com.android.chrome.jpg

G2 kullanıcıları arkadaşlar min hangi lastik oluyor acaba bir ara değiştirmek isteyen arkadaşlarımız vardı sorunun biraz aciliyeti var ona göre almaya geldiğim bir lastik var yetiştirebilirseniz çok sevinirim.

Decatlonun bir şubesine gelmiştim çifti 150 olan güzel bir lastik vardı 23mm ama yuvarlanma direnci çok kötüymüş 22 imiş galiba g one speed 120 civarı dendiği için vazgeçtim. Teşekkürler
3A5975D6-3398-4F98-995B-3C8844954D82.jpeg

Decatlonun bir şubesine gelmiştim çifti 150 olan güzel bir lastik vardı 23mm ama yuvarlanma direnci çok kötüymüş 22 imiş galiba g one speed 120 civarı dendiği için vazgeçtim. Teşekkürler
237088 dosyayı görüntüle
(link) sitesine göre bu lastiğin yuvarlanma direnci, çok övülen Schwalbe Durano'dan daha iyi. Çifti 150,00 TL ise uygun denebilir. Satılan lastikler 28mm miydi? Bu lastiğin 23 mm dışındaki ölçüsünü görmemiştim.

@yilmaz_burak ben kendi bisikletimdeki mekanik kaliperleri tpr hibrid frem sisteminin klon versiyonu ile değiştirdim. Şuan için memnunum, mekanik frenin bence tek sıkıntılı tarafı teldeki gerilimden olsa gerek zamanla gevşiyor yada bana öyle geldi. Ben o dönem aliexpressten vergi dahil 220 lira civarına ön arka olarak aldım.
(link) Tabi ki de hidrolik fren gibi değil, avantaj olarak fren pedi tek tarafları değil 2 taraftan basıp diske temas ediyor.

Goat 1.0 alamadan zam gelmiş. İstanbul'da veya Bursa'da güncellenmemiş haliyle alabileceğim yer varmı acaba. Yoksa bi çılgınlık yapıp Bisan all trail eco alacağım ekipmana harcayacağım parayla :) havale ile 4300e gördüm bir yerde.

• Beğen
Tepkiler: Theokoles08
  • Beğen
Tepkiler: tunahankayak
260 sol 280 sağ kol gidona da 150-200 arası gibi bir rakam var internette.

Bisanı kullananlar var sayfada g4 kullananlar da var bisan için inceleme başlığı açılmıştı bir bakmanızı tavsiye ederim. Ben g2 kullanıyorum memnunum.

Peki g2 nin rampa ve yol performansı nasıl?

G2 kullanıcıları arkadaşlar min hangi lastik oluyor acaba bir ara değiştirmek isteyen arkadaşlarımız vardı sorunun biraz aciliyeti var ona göre almaya geldiğim bir lastik var yetiştirebilirseniz çok sevinirim.
Ben yaklaşık 8 aydır Continental GP5000 28mm kullanıyorum. Daha incesi de kullanılabilir mi, bence kullanılabilir. Ama buradaki önemli konu şu, ben G'yi sadece yolda kullanıyorum o nedenle inceltmekte bir sakınca görmüyorum. Arazi için bir yorum yapmayayım çünkü bu lastik tipyle azcık kum çakıl üstünden de geçsem bisiklet bir saçmalıyor :D

Şimdi aklım daha çok karışmaya başladı açıkçası carraro gravel serisinin kadro geometrisinde üst boru genel olarak çok uzun demek mümkün gibi görünüyor.

Yol bisikletinde kadro ölçüsü olarak üst boru uzunluğunu kıstas alaraktan uygunluk belirlediğimden dolayı gravelin 56cm olan üst boru uzunluğu gerçekten çok fazla , gidon boğazının kısaltılmasıda dönüşlerdeki hakimiyetin azalmasına neden olur diye düşünüyorum.

Ben en iyisi bu bisikleti yakından inceleyip satın alayım kağıt üzerinden almak çok mantıklı görünmüyor
Merhaba, acaba ne yaptiniz? Bulabildiniz mi size uygun kadroyu? Ben de arastiriyorum ama bakmami onerdiginiz bir bayi var mi acaba?

Merhaba, acaba ne yaptiniz? Bulabildiniz mi size uygun kadroyu? Ben de arastiriyorum ama bakmami onerdiginiz bir bayi var mi acaba?

52 Kadro denedim bana büyük geldi 50 kadro bakınıyorum ama 50 kadro aldığımda bile kesinlikle gidonu değiştireceğim STI kollar çok uzakta kalıyor.

@burakq Bi arkadaş ortamında denedim ama G4 değildi G0 yada G2 idi tam hatırlamıyorum. Kadroları aynı olduğu için G4 denemeye gerek yok hangisi denk gelirse deneyebilirsiniz.

@burakq Bi arkadaş ortamında denedim ama G4 değildi G0 yada G2 idi tam hatırlamıyorum. Kadroları aynı olduğu için G4 denemeye gerek yok hangisi denk gelirse deneyebilirsiniz.
Boyunuz kaç bir de bacak boyunuz nedir?

Geri