Superevo
Daimi Üye
- Tepki
- 327
- İsim
- Arif
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
175 boy 77 bacak boyuBoyunuz kaç bir de bacak boyunuz nedir?
175 boy 77 bacak boyuBoyunuz kaç bir de bacak boyunuz nedir?
Boyumuz aynı ama bacak boyu benim 79 80 arası. Ben 52 bana ufak geliyor sanıyordum size büyük nasıl gelir. Hiç 50 kadro kullandınız mi175 boy 77 bacak boyu
Teşekkür ederim 😊@gkselspn Kazasız Belasız HAYIRLI Yolculuklar dilerim.
@gkselspn sti kollar çok aşağıda değil mi? Rahat edebiliyor musunuz?
İlk başta sıkıntı çektim gidonu biraz kaldırdım daha iyi oldu ilk defa bindiğim için alışıcaz dedim galiba ama şimdilik bi sıkıntı yok ya da sıkıntıya da alışmış olabilirim 😅Çok rota yapmıştım ama şimdi inanın aklımda belirli bir rota yok, sahil hattından inmeyi düşünüyorum. Günde 100 km ile 2 haftada tamamlamayı düşünüyorum. 5 gün de ekstra ekleyelim.@gkselspn izmirden nasıl bir rota düşünüyorsunuz
Şimdiden hayırlı yolculuklar, şu konuya siz de katkıda bulunabilirsiniz.Arkadaşlar yarın sabah saatleri itibariyle İzmir’de gelmiş olacağım, şu anda otobüs yolculuğundayım. 2 senelik hayalim olan İstanbul - Antalya turumu zaman sıkıntısından dolayı İzmir - Antalya olarak yapmaya karar kıldım. Çok heyecanlıyım bu heyecanımı da sizinle paylaşmak istedim.237384 dosyayı görüntüle237385 dosyayı görüntüle
Sele yüksekliğinizi de bir kez daha gözden geçiriniz. Belki bir tık aşağı almanız gerekiyor olabilir.Gvl 290 ile 5. Günüm hâlâ alışma sürecenin ağrılarını çekiyorum ama azalıyor sanırım . Selesi oldukça rahatsız. Zamanla onun ağrısı da geçer umarım 🥺 21 kadro benim için büyük mü gerçekten çözemedim . Seleyi daha mı öne almalı yoksa arkaya mı ondan da emin değilim . Bir sorun var ama çözemiyorum. Sti kolları düzelttirdim ama keşke biraz daha kaldırsaymışım diyorum . Yeni gidon bandı alınca yapacağım artık. Şimdilik bekleyecek. 29x2,10 mtb lastikler yol tutuşu ve atlayıp zıplama açısından güven veriyor ama biraz daha ince olaydı fena da olmazdı hanibisikletin genel performansı güzel bir sorunu yok vites geçişleri mekanik disk freni şimdilik sorunsuz kullanıyorum. 20 gün bakımına kadar Her şeyi ortaya çıkar sanırım.
Bana geçici olarak goat 1 yolladılar (sıfır), onu kullanıyorum şu an goat 2 eylül diyorlar yine...
Şikayet maili attım korel e , corelli hakkında... Paşalarım zor duruma düşmüşler corellide bi kaç çalışan... Kıyamam... İşlerini doğru düzgün yapmıyorlar bir de üzerine teessüf etmişler neden korel e mail atıyorsunuz diye...1 yıl oldu olcak hala cıkaramadılar ne diyim ...
Grx 400 de fren boşluk ayarı var mı ? Parmaklar yetişmezse diye ?1 yıl oldu olcak hala cıkaramadılar ne diyim ...