Santaruins
Aktif Üye
- Tepki
- 224
GVL270 claris kullanıyor ben MTB alırsam Deore setli alabiliyorum Bisan mtx7700 ya da biraz daha zorlarsam Carraro 730 gibi. Köy yolları ve asfalt karışık sürüş için hangisini önerirsiniz? Deore Claris e göre ne kadar iyidir? Bir de bu gravel gidonu nasıl zor mu?
Benim için önemli olan bir şey de lastiğin fren mesafesi, hangisi iyise ona öncelik de vermek istiyorum. Ayrıca lastik almak için para harcamam gerekmeyecek bu şekilde.
2019 Carraro G2 lerde Tiagra set vardi simdikilerde GRX in disli sayisi daha dusuk. Ben 2019 G2 yi 28mm Continental GP5000lerle kullaniyorum. Yolda epey iyi performans aldigimi düşünüyorum kendi standartlarimda.Gravel'in asfalt yolda hızına dair pek video göremedim.
Normal tempoda yol bisikletinde 25-35 arasında rahat kulanabiliyorken MTB'de bu 15-20 arası oluyor. Gravelde yol bisikleti lastiği taktığımız zaman ortalama hızı ne olur. Yol bisikletine yakın olur mu. Hem yol hem gravel kullanan varsa aradaki fark nasıldır. Yoldan geçince keşke almasaydım asfaltta istediğim gibi çevir çevir gitmiyor diyorlar mı?
Ben 28mm kullaniyorum 4000 kmdir. Önümüzdeki haftalarda 25mm yi deneyecegim. Sanki ben jantin uygunluguna baktigimda 23-32 arasi uygun gözüküyordu.Yanlış ifade etmişim, sınır ifadesi anlamında yazmıştım. Doğrusu Min olacaktı. Üzerinde standart 38mm geliyor zaten o jantın Carraro'da.
Yolda 5000km de lastik patlatmadim. Biraz sans isi ama java basma yada sibopla ilgili de bir sikinti olabilir.Selamlar
Gravel G2 ye geçtiğimden beri neredeyse her binişimde lastik patlatıyorum. Dağ bisikletinden geçtiğim için sürüş alışkanlığımdan mıdır bilmiyorum ama düz asfaltta sürmeme rağmen lastik beni yoruyor. G2 nin üzerinde G-One vardır bilirsiniz. Lastiğimi daha fazla nasıl koruyabilirim ? Zırhlı dış lastik ve jant filtresi dışında ? Var mı önerisi olan
Düz gidona cevirirsen istedigin disk fren takimini hatta en kralıni ikinci elden uygun fiyatlara alabilirsin. Cikan parcalarida hizlica satarsinŞu Goat 1.0 a tam niyetleniyorum elim sipariş ver butonuna gidiyor frenlerin mekanik olması aklımı karıştırıyor ve fren konusunda hemen hemen herkez aynısını söylüyor. Bütçe olarakta malesef fazla alternatifide yok frenleri hidrolik sistem ile değiştirme imkanı yok sanırım aliexpreste fren teli ile kontrol edilebilen hidrolik kaliperler var verim alınabilir mi acaba?
3 kez felan yılan ısırığına kurban gittim bende dışardan patlama yok ama jantı kontrol edeceğim.Selamlar
Gravel G2 ye geçtiğimden beri neredeyse her binişimde lastik patlatıyorum. Dağ bisikletinden geçtiğim için sürüş alışkanlığımdan mıdır bilmiyorum ama düz asfaltta sürmeme rağmen lastik beni yoruyor. G2 nin üzerinde G-One vardır bilirsiniz. Lastiğimi daha fazla nasıl koruyabilirim ? Zırhlı dış lastik ve jant filtresi dışında ? Var mı önerisi olan
O şekilde dusunmuyorum dropbar hoşuma gidiyor daha önce kullanmadım gerçi ama düz olarak carraro Sportive 328 düşündüm ama gravel denemek istiyorum birde Goat 1.0 da gri renk varmı acabaDüz gidona cevirirsen istedigin disk fren takimini hatta en kralıni ikinci elden uygun fiyatlara alabilirsin. Cikan parcalarida hizlica satarsin
@Bora Arıcanlı takipteyim. Bende buldum 2600 liraya ama kararsızım. Sonradan pişman olur muyum diye düşünüyorum. Gravel kullanan ve bu konuda tavsiyesi olan arkadaşlar bilgilendirirse seviniriz
Hangisi içine siniyorsa onu al hocam 2019 tiagrada hidrolik var büyük avantajBenim kafa iyice karıştı bu konuda. 5bine çıkardım bütçeyi. Bisan all trail Eco mu yoksa 5bine ikinci el 2019 G2 mi ? G2de grx yok tiagra ?
Bende öyle biliyorum ama en iyisi arayıp sormakGri renk olan corelli goat 2.0 bir üst modeli , corelli goat 1.0'da yeşil ve mavi renkler var.