Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

Scudo
@MakRo

Benim mersedesimden araklamislar tasarimi buyrun :D
20181120_104052.jpg

@mhtozel
Bi zaman sonra gelistire gelistire normal mtb ye döner bunlar demedi demeyin :D

@mhtozel
Basıkçı tayfaya sorduk : "_ Neden bisikletinizi töbe est. bu hale getiriyorsunuz?"
Yanit : "_Bilmiyom ki :( "

Gıravelcilere sorduk :" _Neden yol bisikletinizi mtb ye cevirme pesindesiniz haci ?"
Yanit :" _Eee şey bilmiyorum

:D ve mani gelir

.....

Lost ve sapiens ikilemi

Lost izler nazlı yarim boş zamanın
Geçmişe yolculuğun vakti geldi sanırım
Beni ne diziler paklar nede filmler kızanım
Acı çekmeden mutlu olunmuyor
Ekmegin salça sürmeden ruhun arınmıyor

Kalkıp uzaklara gidesin gelmiş ise,
Bol yanaklım haypon diye tutturmus ise,
Kanıma adrelanin dolmuş ise
Kürek çekmeden hayat nehri aşılmiyor,
Ekmek arasın kaşar deptirmeden
Bu zalım karın doymuyor (Tercihen mahalle bakkalindan temin etmek yolu ile )

Sanat dediğin tok karnın oyuncağı
Saraylarda olur anca kavuklusu pişekarı
100 verdim babayı aldim nedir bunun izahı?
Beygire binmeden Malkoçoğlu olunmuyor,
Otobüste akbil basana filozof denmiyor.

Pahalı bisikletle çıkmışım tura
Selam vermisim manava , kasaba
Bende kederler,elemler adeta bir mağara
Homosapiens olmadan kıymet bilinmiyor,
Sopayı sopaya sürtmeden ateş bulunmuyor
Mario Kaldato

@mariokaldatoBaba bu ne?

@Şeffaf
Gravel bir alet bro iste normal :D guzel ama kerata hehe

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Şeffaf
@mariokaldatoYa ben bu carraro gravel için fiyat aldım da 5000 lira diyolla. Çok be.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Şeffaf
daha önce dediğim gibi neredeyse cr052 road ile aynı kadro galiba. 5000 dedilerse 052 road almaktansa aradaki 200 farkla karbon maşalı modelini almak daha mantıklı olur yakından görmedim. Bahsettiğim model ile arasında ne gibi bir fark var bilmiyorum ama 5000'de dediğiniz gibi yüksek bir fiyat.

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
@MakRoKarbon maşalı model hangisi?

@Şeffaf
yeni gravel modeli için karbon maşalı diyorlardı. Yoksa o da mı alüminyum ? Ekstra olarak birde arkada bagaj için vida yuvaları var.

052 road modeli de (link) 5000 diyorlar.

Dosyalar

• carraro 052 road.jpg
    carraro 052 road.jpg
    182,4 KB · Okunma: 54
  • FB_IMG_1543098079273.jpg
    FB_IMG_1543098079273.jpg
    222,7 KB · Okunma: 57
  • FB_IMG_1543320991398.jpg
    FB_IMG_1543320991398.jpg
    214,2 KB · Okunma: 57
@mariokaldatoBenim gibi develere uygun :) hıh hıh hıh

• Beğen
Vallahi 5000 ( beş bin) çok dedik ama şöyle sıfır fiyat tiagra setli (aynı set olması bakımında) mosso tca 735 : 5750 TL, Carraro CR052 race 4000TL - CR052 Road: 4900 TL, Bianchi SLR 600 3980TL, salcano xrs0355 : 4300TL, yani çokta bir birleri arasında fark yok. Birde hani gravel olarak söyleyebileceğimiz Melsa'nın sitesindeki Fuji Jari serisi var ki sırf markanın adına para verildiğini gösteriyor. (link) 6200TL claris+altus şeklinde. Fiyatlar ateş ediyor. Elimizdeki bisikleti sattığımızda ya birikim iyi olmuş ve 2.elde güzel bir şey bulmuş olmak lazım yada elimizdekini satmayacağız yoksa yerine almak gerçekten çok zor olacak. Melsa'nın elinde bulunan breezer radar modeli vardı aslında alınabilecek bir bisikletti ama kaldırmışlar. Fiyat olarak diğerlerine göre daha makuldu.

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
@MakRo
Ahahaha bu nasil bir kafa karisikligidir yav :D fuji firmasi japon stili trolluyor milleti .
:D

@MakRo
Carraro gravelde ne set var biliyor musun ?

@mariokaldato tiagranın HD seti var. Zaten bisiklet üzerinde en çok para yapan o var her halde. internette 600 $ dolar civarı çıkıyor (link) gerisinin bedava veriyor gibi oluyorlar her halde. Eğere 5000 ise tabi inşallah o kaynak işini düzeltip verirler. Carraro zamanında big plus diye 27.5+ bir model çıkarmıştı tutmadı yılı dolmadan kaldırdılar. Onun gibi olmasa bari. Onu aramış ama bulamamıştım o zaman geçen ay Manisa'daki Accell Bayisinde gördüm. İşten fırsat bulup bir gidemedim şunun fabrikasına.

Şunu da alta bırakayım içlerinde güzel modeller var. Breezer firmasının model tasarımları hoşuma gidiyor. Tabi renk seçimleri de.
(link)

• Beğen
Ya alalım hurda bir bisiklet toplayalım bu nedir abi. 5000 lira bir biiskleter verilir mi yazık
Hastası olan 50.000 versin. Ben 500 vereyim tamam işte bitti gitti :))))

image.jpg
Aslında aklımda olan şeyin adı tam da "Gravel"miş. Fx 7.1'e dropbar takmayı hep düşünmüşümdür. Bunu deneyen bir kaç kişi var. Sürüş konforunu fazla etkilemeyecek ama hızı da arttıracak bir modifiye yapmak istiyorum. Titiz ve detaycı bir yapım var her ayrıntısıyla tasarladığım gibi olmalı.

Decahtlon nihayet Gravel modelini duyurdu.
Mart ayında bazı ülkelerde özel olarak internetten satışa çıkıyor söylenene göre.

999 euro satış fiyatı olan bisiklet, Triban Rc520 modelinin gravel uyarlaması olarak göze çarpıyor. Temel farklar ise kadronun retro şeklinde tekrar elden geçmesi, daha geniş tekerlekler ve daha geniş gidona sahip olması.

Merak edenler için

(link)

@h.kozanAh bir de 999 euro olmasaydı...

@Şeffaf Pek üzülmenize gerek yok. Triban rc520 Turkiye'ye gelirse, sadece tekerlekleri değiştirerek Gravel modelinin %95 aynısını elde etmiş olursunuz. Bu konuda gravel düşünen, düşük bütçeli kullanıcılara Triban rc500 veya rc520 modelini beklemelerini tavsiye ederim.

Geri