Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

Scudo
Hocam kargosu vs pahalıya gelmez mi?
Kargo riskini almamak için,gidiş-dönüş otobüs olabilir,tabii o da ek masraf ama 2. el bisiklet bulmak çok zorlaştı.

Carraro G2'nin üzerinde gelen SCHWALBE G-ONE SPEED RACEGUARD 700X38C lastiklerden çok memnunum,özellikle de yağmurlu havalarda ama özellikle de arka lastiği değiştirme zamanı yavaş yavaş geliyor. Nette bakındım ama bulamadım,bu lastikle devam etmek istiyorum. Bu lastiğin aynısını nereden bulabiliriz?

Carraro G2'nin üzerinde gelen SCHWALBE G-ONE SPEED RACEGUARD 700X38C lastiklerden çok memnunum,özellikle de yağmurlu havalarda ama özellikle de arka lastiği değiştirme zamanı yavaş yavaş geliyor. Nette bakındım ama bulamadım,bu lastikle devam etmek istiyorum. Bu lastiğin aynısını nereden bulabiliriz?
Belki de all round modeline baksanız daha da iyi olabilir. Asfalt disi kullanimlar icin daha da rahat edersiniz gibi duruyor. Camur vs icin 2 versiyon daha var.
Speed Merlincycles da var ama fiyatlar uçmuş gitmis. Gravelini benim gibi ince lastiğe cevirenler varsa kenarda duruyor olabilir 😆
Screenshot_20201226-112457_Chrome.jpg

@Bıyıkov Speed 700x38 'in tane fiyatı 350 lira :) Vergisi,kargosu ıvırı zıvırı derken,2 tane lastik 1000 liraya dayanır :(

@Bıyıkov Speed 700x38 'in tane fiyatı 350 lira :) Vergisi,kargosu ıvırı zıvırı derken,2 tane lastik 1000 liraya dayanır :(
Fiyat artışları sadece bizde degil. Tam 1 yil once wiggle dan Continental GP5000leri cifti 68 dolara almistim. Su anda ayni lastikler 90 dolar. Kevlar kadro koruyucu almisim 5.6 dolara, su anda 9.8 dolar. Garmin 530 bundle 305 dolara almışım su anda 402 dolar. Spd shimano kal 11 dolara almisim su anda 17 dolar. Her urunde %30 ile 60 arasi fiyat artmis dolar bazinda bile.
O yuzden artik su anda ihtiyacim olmasa bile indirimde denk getirdigim uzun vadede kullanacagim seyleri bile imkanim varsa alip kenara atiyorum.
Lastik konusunda umarim istediğiniz fiyatlara bulursunuz.

Yurtdışından bakıyosanız panaracer gravel kingler daha iyi bir opsiyon olur g one speedlere göre. Aşağı yukarı aynı paraya hatta belki biraz daha ucuza denk getirme şansınız var.

@Burak Altaç

Bendeki lastiği satayım size. Bende G2 aldım ama o lastikten ben memnun değilim. Zırhlı ile deiiştireceğim. Üzerinden çıkan orjinali gönderebilirim. Lastik daha 100 km bile yapmadı.

@sspl ve @SeYaP 'ın verdiği bilgiler sonucunda, (link) aldım. 700x38'den 700x35'e geçmiş olacağım. Türkiye fiyatlarına göre çok daha ucuza almış oldum. Bakalım kaç günde gelecek.

@Burak Altaç hayırlı olsun şimdiden. Yaklaşık 1 ay gibi bir süre içerisinde elinizde olur diye tahmin ediyorum. 100 Tl gibi birde gümrük vergisi çıkacaktır.

@Burak Altaç hayırlı olsun şimdiden. Yaklaşık 1 ay gibi bir süre içerisinde elinizde olur diye tahmin ediyorum. 100 Tl gibi birde gümrük vergisi çıkacaktır.
Teşekkür ederim. Yine de Türkiye'deki fiyatlarından ucuza geliyor.

• Beğen
Tepkiler: SeYaP
@Burak Altaç Hayırlı olsun, bende bu lastikten alicam SK ile arasında kalmıştım ama genelde asvaltta kullanacağım için bu yeterli olacaktır.

@Akbulut Teşekkür ederim. Ben de çoğunlukla asfaltta kullanıyorum. Islak performansı da iyiymiş. İmkan varsa,şu an ki indirim bitmeden alırsanız, 2 tanede 220 lira kar edersiniz.

• Beğen
Tepkiler: Akbulut
Ben dolassam zırhsız lastikle hemen tekerım patlar :D

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Geri