Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Evet sonunda gravel düşüncemi Bisan All Trail Eco ile sonuçlandırdı bisikleti cuma kuruluma vermiştim anca teslim alabildim malum yağmurlu havadan dolayı metrodan eve kadar 2.5-3 km kadar surebildim ve sırılsıklam eve geldim ilk dropbar kullanışım endişelerim vardı fakat bu yağmurlu havada bile sorunsuz problemsiz kullanabildim şükür tek hayal kirikligim Eco modelinde dropbarin yanlara acılı olacağını sanıyordum meğerse yol gidonlari gibi düzmüşIMG_20201215_115133.jpg

Son düzenleme:
Scudo
Evet sonunda gravel düşüncemi Bisan All Trail Eco ile sonuçlandırdı bisikleti cuma kuruluma vermiştim anca teslim alabildim malum yağmurlu havadan dolayı metrodan eve kadar 2.5-3 km kadar surebildim ve sırılsıklam eve geldim ilk dropbar kullanırsın endişelerim vardı fakat bu yağmurlu havada bile sorunsuz problemsiz kullanabildim şükür tek hayal kirikligim Eco modelinde dropbarin yanlara acılı olacağını sanıyordum meğerse yol gidonlari gibi düzmüş250911 dosyayı görüntüle
1608033533203.png
tek fark sanırım gidon.

Sayın Bisikletforum sakinleri.

Mountain trail bike (mtb) için Dağ bisikleti, Road bike için Yol bisikleti, City bike için Şehir bisikleti, Touring bike için Tur bisikleti, BMX için Akrobasi bisikleti diyoruz da Gravel/Cyclocross terimlerini neden yıllardır olduğu gibi kullanıyoruz. Gelin artık Gravel terimi yerine Çakıl ya da Mucur yol diyelim Cyclocross için ise oylama yapalım.
beğen tuşuna dokunmak kafi gelmedi, dilimiz konusundaki duyarlılığınız için sizi ayrıca kutluyorum.

Nereye soracağımı bilemedim buraya soruyorum arka frenimin sıkılmasi zorlaştı neden olur

Evet sonunda gravel düşüncemi Bisan All Trail Eco ile sonuçlandırdı bisikleti cuma kuruluma vermiştim anca teslim alabildim malum yağmurlu havadan dolayı metrodan eve kadar 2.5-3 km kadar surebildim ve sırılsıklam eve geldim ilk dropbar kullanışım endişelerim vardı fakat bu yağmurlu havada bile sorunsuz problemsiz kullanabildim şükür tek hayal kirikligim Eco modelinde dropbarin yanlara acılı olacağını sanıyordum meğerse yol gidonlari gibi düzmüş250911 dosyayı görüntüle
Güle güle kullanın. Tekerinize mutlu olacağınız yollar değsin :)

@mehmetsunu Bisiklet üzerinde ne kadar temiz bir işçilik var. Bisiklet firmaları arasında En titiz işçilik oylaması olsa herhalde cube birinci olurdu🏆

@mehmetsunu Bisiklet üzerinde ne kadar temiz bir işçilik var. Bisiklet firmaları arasında En titiz işçilik oylaması olsa herhalde cube birinci olurdu🏆
Kesinlikle katılıyorum. sadece şu bisiklete bakarak bile alamanın kimseyi kıskanmayacağını sadece işine ve işinin titizliğine odaklandığını anlayabilirsin. Mersolara, audilere, bmw lere bakmana gerek yok bile.

@mehmetsunu Keşke bu tarz chromoly bisikletler de üretseler. Dediğiniz gibi işini iyi yapmaya odaklanan milletlerin ürünleri hep Kıymetli oluyor. Japonlar,Almanlar Vs.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
@mehmetsunu Keşke bu tarz chromoly bisikletler de üretseler. Dediğiniz gibi işini iyi yapmaya odaklanan milletlerin ürünleri hep Kıymetli oluyor. Japonlar,Almanlar Vs.
Evet çelik piyasasının koçbaşı her zaman italya olmuş. İtalyan estetiğine ve el işçiliğine hiç bir zaman ulaşamamışlar.

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Kesinlikle katılıyorum. sadece şu bisiklete bakarak bile alamanın kimseyi kıskanmayacağını sadece işine ve işinin titizliğine odaklandığını anlayabilirsin. Mersolara, audilere, bmw lere bakmana gerek yok bile.
Fiyatı ne cube gravellerin

(link)
Sanırım kısa bir süre iç piyasada nuroad satıldı. Ama şu an için yok. O nedenle fiyatını bilmiyorum.
Sitesinde göremedim bende. Sahibinden e bakayım bir merak ettim :)

Edit: ben baktim arkadaslar bakmayın bosverin :)

Sitesinde göremedim bende. Sahibinden e bakayım bir merak ettim :)

Edit: ben baktim arkadaslar bakmayın bosverin :)
Sahibinden de olduğunu pek düşünmüyorum, kaldı ki forumda bile 1 tane vardı. Kısmi yerlilerden en çok carraro, bisan, monza, corelli şeklinde kullanıcısı sıralaması. Diğer kullanıcılarda da ya özel üretim yada yabancı üretim specialized, giant falan var diye düşünüyorum.

Alttaki alıntıda forumdaki cube gravel mevcut.
(link) ile bende bu kulübe katılmaktan dolayı çooook mutluyum :) ..

203196 dosyayı görüntüle

203197 dosyayı görüntüle

203198 dosyayı görüntüle

Bilgisi olan yok mu?

Bilgisi olan varsa bile, medyum değilse bisikletinizdeki fren sisteminin ne olduğunu bilemeyeceği için yorum yapamaz.

Bisikletim bu model, üzerinde şu fren sistemi var, işte bunlar da fotoğrafları gibi açıklamalara ihtiyaç var.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Bilgisi olan varsa bile, medyum değilse bisikletinizdeki fren sisteminin ne olduğunu bilemeyeceği için yorum yapamaz.

Bisikletim bu model, üzerinde şu fren sistemi var, işte bunlar da fotoğrafları gibi açıklamalara ihtiyaç var.
😄😄 çok özür dilerim haklısınız Gravel g0 disk fren sti kollarda arka fren biraz sıkımı zorlaştı sebebini bilen var mı ?

😄😄 çok özür dilerim haklısınız Gravel g0 disk fren sti kollarda arka fren biraz sıkımı zorlaştı sebebini bilen var mı ?

Mekanik disk fren söz konusu olduğunda bisikletinizin yağmur görmesi veya yıkama sonrasında düzgün kurulanmaması sonucu fren kablosunun içine su gidip orada paslanma ihtimali akla geliyor. Başka sebepler de olabilir ama burası bu konu için uygun değil.

Öncelikle şu başlığı inceleyin
Mekanik Disk Fren Ayarlama Rehberi

Mekanik disk fren söz konusu olduğunda bisikletinizin yağmur görmesi veya yıkama sonrasında düzgün kurulanmaması sonucu fren kablosunun içine su gidip orada paslanma ihtimali akla geliyor. Başka sebepler de olabilir ama burası bu konu için uygun değil.

Öncelikle şu başlığı inceleyin
Mekanik Disk Fren Ayarlama Rehberi
Sağolun haletim teli diskten söktüm az balatayı elimle sıktım bıraktım. Sonra teli de sökmeden içinde az ileri geri yaptım fren kolunda da yaptım rahatladı ama bu demek oluyo ki azcık yağmurun bile bisiklete çok zararı var. Temizlemiş olmama rağmen 6 ayda bir tellerin çıkarılıp yağlanması bu yüzden demek ki.

Geri