Sadettin Z.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 11.908
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Gündüz görmek bi türlü nasıp olmadı sizin bisikleti deBugün ilk defa 40 kilometre yaptım. Hafif bir bel ağrısı oldu ama zamanla alışacağım gibi duruyor 😀
Kanlıca İskelesi
250265 dosyayı görüntüle
Sokağa çıkma yasağı varHafta sonu artık
Rotorları kaçlık taktınız? Kaça kadar sığarmış bilginiz var mı?Dün genel bir bakım yaptırdım. Bisiklet, Atek Bisiklet'ten alınmış olduğu için oraya götürdüm. Daha önce hiç gitmemiştim ama son derece memnunum kaldım. Üzeyir Bey çok güzel ilgilendi.
Hollowtech orta göbek sökülüp, bakımı yapıldı.
Ruble, aynakol, vites telleri temizlenip, yağlandı.
Zincir, Shimano hgx xtr cn-m980 ile değişti.
Fren rotorları shimano değişti.
Balatalar değişti.
Kadro kulağında çok hafif bir eğrilik vardı, idareten onu düzelltiler. Yenisi 1 haftaya kadar gelecek, onu da değiştireceğiz.
Arka iç lastik yapmalıydı. Ben yama ile kullanmayı sevmediğim için Michelin iç lastik ile değiştirdim.
Arka jant bandı, katlanıp deforme olmuştu, onu da Schwalbe yapışkan jant bandı ile değiştirdim.250524 dosyayı görüntüle
160 mm taktım ama kaça kadar sığdığını bilmiyorum.Rotorları kaçlık taktınız? Kaça kadar sığarmış bilginiz var mı?
Genel bakım için belirli bir ücret bilgisi var mı acaba?160 mm taktım ama kaça kadar sığdığını bilmiyorum.
Hollowtech orta göbek sökülüp, bakımı yapıldı.Genel bakım için belirli bir ücret bilgisi var mı acaba?
Yani aslında yüzliraya bunun yapıldığı tüm malzeme ve aletler alına bilir ama usta elinden farklı oluyorHollowtech orta göbek sökülüp, bakımı yapıldı.
Ruble, aynakol, vites telleri temizlenip, yağlandı. Vites ayarları yapıldı.
Bu işlemler için 100 lira istediler. Diğerleri için de sadece parça parası ödedim.
Kullandığınız park ayağı hangi model acaba, memnun musunuz? Ben de G2'me ayaklık bakıyordum tam 😅Yeni bisikletimin en sevdiğim özelliği, Cole Rollen Cx Disc Tlr jant setli olması.
Hub sesi hastasıyız 😀
Ben Amazon'dan 75 liraya alıştım ama orada kalmamış. Ürün bu ,fena değil,iş görüyor. En azından kadroya iz yapacak bir şey değil.Kullandığınız park ayağı hangi model acaba, memnun musunuz? Ben de G2'me ayaklık bakıyordum tam 😅
Herkese selamlar ve iyi geceler bütçem 5000-6000 arasında 1,90 boyum var önerileriniz var mı acaba corelli goat 2 düşünüyordum sağolsunlar hemen 7200 çekmişler