Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Scudo
@Mert Ali İş çıkışı sürdüğüm için,fotoğraf çekilecek yerlere geldiğimde karanlığa kalmış oluyorum :)

Şehir altyapımızı düşünürsek Türkşehir bisikleti diyebiliriz Gravel bisiklete .
Gravel ile yol bisikleti arasında seçim yapmam gerektiğinde alt yapı beni gravel bisiklete itti.

Dün genel bir bakım yaptırdım. Bisiklet, Atek Bisiklet'ten alınmış olduğu için oraya götürdüm. Daha önce hiç gitmemiştim ama son derece memnunum kaldım. Üzeyir Bey çok güzel ilgilendi.
Hollowtech orta göbek sökülüp, bakımı yapıldı.
Ruble, aynakol, vites telleri temizlenip, yağlandı.
Zincir, Shimano hgx xtr cn-m980 ile değişti.
Fren rotorları shimano değişti.
Balatalar değişti.
Kadro kulağında çok hafif bir eğrilik vardı, idareten onu düzelltiler. Yenisi 1 haftaya kadar gelecek, onu da değiştireceğiz.
Arka iç lastik yapmalıydı. Ben yama ile kullanmayı sevmediğim için Michelin iç lastik ile değiştirdim.
Arka jant bandı, katlanıp deforme olmuştu, onu da Schwalbe yapışkan jant bandı ile değiştirdim.IMG_20201211_171236.jpg

Dün genel bir bakım yaptırdım. Bisiklet, Atek Bisiklet'ten alınmış olduğu için oraya götürdüm. Daha önce hiç gitmemiştim ama son derece memnunum kaldım. Üzeyir Bey çok güzel ilgilendi.
Ruble, aynakol, vites telleri temizlenip, yağlandı.
Zincir, Shimano hgx xtr cn-m980 ile değişti.
Fren rotorları shimano değişti.
Balatalar değişti.
Kadro kulağında çok hafif bir eğrilik vardı, idareten onu düzelltiler. Yenisi 1 haftaya kadar gelecek, onu da değiştireceğiz.
Arka iç lastik yapmalıydı. Ben yama ile kullanmayı sevmediğim için Michelin iç lastik ile değiştirdim.
Arka jant bandı, katlanıp deforme olmuştu, onu da Schwalbe yapışkan jant bandı ile değiştirdim.250524 dosyayı görüntüle
Rotorları kaçlık taktınız? Kaça kadar sığarmış bilginiz var mı?

Genel bakım için belirli bir ücret bilgisi var mı acaba?
Ruble, aynakol, vites telleri temizlenip, yağlandı. Vites ayarları yapıldı.

Bu işlemler için 100 lira istediler. Diğerleri için de sadece parça parası ödedim.

• Beğen
Tepkiler: futuristik
Ruble, aynakol, vites telleri temizlenip, yağlandı. Vites ayarları yapıldı.

Bu işlemler için 100 lira istediler. Diğerleri için de sadece parça parası ödedim.
Yani aslında yüzliraya bunun yapıldığı tüm malzeme ve aletler alına bilir ama usta elinden farklı oluyor

@Mert Ali Ben her zaman zincir temizliğini ve ve vites ayarları kendim yapıyorum. Bu bisikleti yeni aldığım için yaptırdığım bir şeydi. Ben olsam,o kadro kulağındaki çok ufak eğikliği anlamazdım,onun için bir aparat takıp kontrol ettiler.

Yeni bisikletimin en sevdiğim özelliği, Cole Rollen Cx Disc Tlr jant setli olması.
Hub sesi hastasıyız 😀
Kullandığınız park ayağı hangi model acaba, memnun musunuz? Ben de G2'me ayaklık bakıyordum tam 😅

İyi günler Bisan All trail Eco bisikletimi teslim aldım bı soru sormak istiyorum All trail ecoda dropbar yanlara doğru acılı değilmiş sanırım bilgisinolan varmı?

Kullandığınız park ayağı hangi model acaba, memnun musunuz? Ben de G2'me ayaklık bakıyordum tam 😅
Ben Amazon'dan 75 liraya alıştım ama orada kalmamış. Ürün bu ,fena değil,iş görüyor. En azından kadroya iz yapacak bir şey değil.
(link)

Herkese selamlar ve iyi geceler bütçem 5000-6000 arasında 1,90 boyum var önerileriniz var mı acaba corelli goat 2 düşünüyordum sağolsunlar hemen 7200 çekmişler

Bende neredeyse sıfır ayarında var konuşabiliriz

Geri