Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

Scudo
pilli gravel yapmışlar biraz makyaj ve ufak tefek değişiklikler ile yeni model
sadece majyajlı kasa mı yani :D ama o e gravel diye geçiyor g6 değilde :kötü:

Salsa Warbird ve O.P.E.N Up gibi yarış ağırlıklı gravel geometrisine yakın olmuş. Renk seçimi başarılı. Sonunda 1x çekiş sistemine geçmeleri ve yanlış görmüyorsam 45mm gibi bir tekerleğe geçmeleri gayet yerinde olmuş.

Fiyatı 15K civarında olacaktır. Onun haricinde çok doğru bir ürün bence.

Diğer modellerine kıyasla daha offroad bir kadro izlenimi uyandırdı bende. Muhtemelen gidon boğazının kısalığından kaynaklı yanılıyor da olabilirim. Fakat 45mm ise lastikler muhtemelen öyledir tasarı.

sadece majyajlı kasa mı yani :D ama o e gravel diye geçiyor g6 değilde :kötü:
Aynen aklıma bir an gelmedi elektrikli model e-gravel, bir an pilli diyesim geldi :) Ama telefonda yakınlaştırıp baktım carbon gibi duruyor hatta bu alt chainstay zincir tarafındaki biraz daha farklı bir geometride geliyor. OPEN Cycle modelleri gibi. Alt boru biraz daha kalın görünce pil yuvası vs vardır diye düşünmüştüm. Önceki e-gravel modelinde shimano motor kullanılmış, bariz şekilde kadroda belli oluyor.
Chainstay kısmı bu gibi duruyor. Net bir fotoğraf paylaşılmadıkça ne desek boş. Carraro dağ bisikleti bölümünde bulunan çift süspansiyonlu modelini bile gerçek bisikletten değil çizimden eklemiş. 7000 istediği bisikletin görseli bile çizim (link)
e946df59ba651773a043656d6bcdea18.jpg

Selam arkadaşlar

Carraro Gravel G2 nin üzerinde gelen Schwalbe G One Speed lastiklerimi satıyorum. Henüz 100 km bile olmadı. Lastik setimi değiştirdiğim için satıyorum. İlanlara açtım ama hala onaylanmadı. Çifti 400 tl bilginiz olsun. İsteyene resimlerini atabilirim. Saygılar

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
35 veya 32 c lastik kullanan var mı bu gravel için

görmeden almak riskli olmaz mı ? birde kargoda parçalara zarar gelirse sıkıntı ancak otobüs ile gönderim daha güvenli olur.
Ben de bisikletimi yeni sattım. Uşak'tan bir arkadaşımız aldı ve bisikleti kargolamam gerekti. İşin kötü yanı bisiklet karbon kadro idi. Alıcı arkadaşla anlaştık ve ben burada bir bisiklete 80 tl bedelle paketlettim. Bu masrafı alıcı arkadaş karşıladı. Açıkçası paketlemesini çok iyi yapmışlardı, hiç bir sorun çıkmadı.

Ben de bisikletimi yeni sattım. Uşak'tan bir arkadaşımız aldı ve bisikleti kargolamam gerekti. İşin kötü yanı bisiklet karbon kadro idi. Alıcı arkadaşla anlaştık ve ben burada bir bisiklete 80 tl bedelle paketlettim. Bu masrafı alıcı arkadaş karşıladı. Açıkçası paketlemesini çok iyi yapmışlardı, hiç bir sorun çıkmadı.
Valla satana sorun yok ama alan iyi cesaret etmiş :) ben o riski almam.

Valla satana sorun yok ama alan iyi cesaret etmiş :) ben o riski almam.

Doğru, hem kargolanması hem de görmeden bisiklet almak biraz cesaret işi. Fakat iki tarafta memnun bir şekilde çözdük.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
35 veya 32 c lastik kullanan var mı bu gravel için
Corelli Goat 1.0 in üzerinde 700x35 mitas Scylla lastikler var yaklaşık 200 km kadar kullandım, bunlardan 50 km lik bir turumuz oldu. Yolun yarısı kötü asfaltti. Lastik kalınlığı ve yol tutusu çok konforluydu açıkçası. 30 km hızla giderken asfattan stabilize yola oradan tekrar asfalta hafifçe zipladigimiz zamanlar oldu ;) güvenle sürüş yapabiliyorsun bu lastik ölçüsü ile. Şimdi kullandığım Goat 2.0 da schwallbe smart sam 700x42 lastikler var, çok konforlu ancak bu kadar kalınlık gerekli miydi? Tam emin olamadım..

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Corelli Goat 1.0 in üzerinde 700x35 mitas Scylla lastikler var yaklaşık 200 km kadar kullandım, bunlardan 50 km lik bir turumuz oldu. Yolun yarısı kötü asfaltti. Lastik kalınlığı ve yol tutusu çok konforluydu açıkçası. 30 km hızla giderken asfattan stabilize yola oradan tekrar asfalta hafifçe zipladigimiz zamanlar oldu ;) güvenle sürüş yapabiliyorsun bu lastik ölçüsü ile. Şimdi kullandığım Goat 2.0 da schwallbe smart sam 700x42 lastikler var, çok konforlu ancak bu kadar kalınlık gerekli miydi? Tam emin olamadım..
Bende onu merak edıyorum aslında. 38 olanlar var daha kalınlarıda var. Bu bısıkletler tamam yol degıl ama amacıda az cok belli. 35 lastık bıle konforlu ıken yüksek kalınlıklarda cıkmaları düşündürdu beni.

Bende onu merak edıyorum aslında. 38 olanlar var daha kalınlarıda var. Bu bısıkletler tamam yol degıl ama amacıda az cok belli. 35 lastık bıle konforlu ıken yüksek kalınlıklarda cıkmaları düşündürdu beni.
Sunuda belirteyim ek olarak Goat 2.0 daki 700x42 lik schwalbe smart sam uzun turlar için uygun bir lastik. Lastiğin yapısından dolayı asfaltta lastiğin kalınlığıni hissetmiyorsunuz, yani yola temas eden kısım aslında lastiğin tam orta kısmı (tabi bu doğru hava basinciylada ilgili) kalinligin avantajı virajlarda, dönüşlerde, manevralar da ve hafif patikada başlıyor diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Screenshot_20210102-205939.png
Yeni fiyatlar, fena zam gelmis

Evet bir değişiklik yapmadılar bu sene, en azından renklerde değişikliğe gidebilirler di. Yalnız fiyatlar uçtu. Bisan Gravel fiyatlarına baktım artık orada da fiyatlar ulaşılmaz olmuş. Goat 2.0 la aynı setli model bisan all trail grx400 modeli 9850 TL. Artı olarak karbon maşa ve Shimano jant seti mevcut

Geri