tunahankayak
Daimi Üye
- Tepki
- 308
- İsim
- Tunahan
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Kişiye özel heybe çanta tasarım (Avrupaya açılan genç girisimcimiz) Bu konuya bakabilirsiniz. Bende 2 kadro üzeri bir tane de sele altı çantasını kullanıyorum, fiyatına göre gayet güzel ve kaliteli. Hatta instagram hesabında bir tane gri çantalı rc500 paylaşmıştı geçenlerde forumda gördüm ama bir fotoğrafı bulamadım, ondaki çantanın bisiklet ve renk uyumu güzeldi.Aliexpress, wish vb sitelerden dilim yandı.
Anunnaki çok iyi gibi. Umarım fiyatta da uygundur.
Teşekkür ederim.
Acaba yarişa katılmak istiyorsaniz neden bir cyclecross almak istiyorsunuz. O paraya da yol bisikleti alabilirsiniz904640150 bisiklet hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.ben buna 23-25 mm lastik taksam neler başıma gelicek?😅uygun mı?bisikleti daha çok perfonmans için kullanmak istiyorum.Duatlon triatlon yarışlarına katılmak gibi uzun vadeli bir hedefim var belki yarışlara katılırken bisikleti değiştiririm fakat şuanki bütçem kısıtlı ve ilk defa yol bisikleti süreceğim için fazla bütçe ayırmak iatemiyorım.
Not:şuanki yarışlara finisher olmak için katılıyorum şehir bisikleti ile katılanı bile duydum o durumda olmak istemiyorum tabi
Maalesef bisiklet piyasası çok garip şuan. 5 bin sora isteyeni de gördüm 105 isteyende.ilanı bugün gördüm fiyatta indirim yaptı sağılsun eğer mümkünse bisiklet üzerinde pişerek öğren ek için alabileceğim en iyi bisikleti almahı düşiniyorım. Sizin kadar tecrübem olmadığı için araştırarak öğrenmeye çalışıyorum😄Acaba yarişa katılmak istiyorsaniz neden bir cyclecross almak istiyorsunuz. O paraya da yol bisikleti alabilirsiniz
emin olamadım ama sanki kadroda yamukluk var. Darbe almış gibi.904640150 bisiklet hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.ben buna 23-25 mm lastik taksam neler başıma gelicek?😅uygun mı?bisikleti daha çok perfonmans için kullanmak istiyorum.Duatlon triatlon yarışlarına katılmak gibi uzun vadeli bir hedefim var belki yarışlara katılırken bisikleti değiştiririm fakat şuanki bütçem kısıtlı ve ilk defa yol bisikleti süreceğim için fazla bütçe ayırmak iatemiyorım.
Not:şuanki yarışlara finisher olmak için katılıyorum şehir bisikleti ile katılanı bile duydum o durumda olmak istemiyorum tabi
904640150 bisiklet hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.ben buna 23-25 mm lastik taksam neler başıma gelicek?😅uygun mı?bisikleti daha çok perfonmans için kullanmak istiyorum.Duatlon triatlon yarışlarına katılmak gibi uzun vadeli bir hedefim var belki yarışlara katılırken bisikleti değiştiririm fakat şuanki bütçem kısıtlı ve ilk defa yol bisikleti süreceğim için fazla bütçe ayırmak iatemiyorım.
Yardımcı olacak bir çok arkadaş var fakat eğer siz yarişa katılıcam asfaltta sürücem diyosanız cyclecross almanız mantıksız yani sora setli bir mosso bile alabilirsiniz deneyim için sizde araştıranilirsinizMaalesef bisiklet piyasası çok garip şuan. 5 bin sora isteyeni de gördüm 105 isteyende.ilanı bugün gördüm fiyatta indirim yaptı sağılsun eğer mümkünse bisiklet üzerinde pişerek öğren ek için alabileceğim en iyi bisikleti almahı düşiniyorım. Sizin kadar tecrübem olmadığı için araştırarak öğrenmeye çalışıyorum😄
Açıklamada belirtmiş nedenini ama yine de düşündürücü.emin olamadım ama sanki kadroda yamukluk var. Darbe almış gibi.
.256333 dosyayı görüntüle
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Çok önemli bilgiler verdiniz😊Yol bisikleti ve cyclocross bisikletlerin ayrı kategorilerde sınıflandırılmalarının bir sebebi var. Amacınız yol yarışlarına katılmaksa, sadece yolda sürüş yapacaksanız kadro geometrisi yol için optimize edilmiş bir yol bisikleti bakmalısınız.
İlana gelecek olursak, kadro sizlere ömür. Satıcının "kullanıma engel teşkil etmeyen" şeklinde tanımladığı ezik bisikletin en çok kuvvete maruz kalan bölgesinde. Yolda laylom sürerken belki sıkıntı çıkarmaz ama bu bisiklet üzerinde sprint'e kalktığınızda veya amacına uygun şekilde araziye girdiğinizde o kadroyu elinize alırsınız. Ayrıca satmaya çalışırken de anormal zorlanacağınız garanti.
Teşekkürler😊Yardımcı olacak bir çok arkadaş var fakat eğer siz yarişa katılıcam asfaltta sürücem diyosanız cyclecross almanız mantıksız yani sora setli bir mosso bile alabilirsiniz deneyim için sizde araştıranilirsiniz
Yorumunuz için teşekkür ederim.Yol bisikleti ilanında Detaylı bir yazı bıraktım inanır mısınız sizler daha çoö yardımcı oldunuz😊buraya sadece lastiklerini değiştirirsen neler olacağını öğrenmek için yazdım biraz konu dışına çıkmış bulundum.Cevabımı aldım herkese teşekkür ederim😊bilgi paylaşıldıkça çoğaldı 😁@OsmanCinkara Yarış ve performans odaklı düşünüp cyclocross bisiklet tercih etmeniz yanlış olacaktır. Ürünü satan kişinin ne istediği önemli değil bir malım belli bir fiyatı var. Ayrıca @tunahankayak 'ın da dediği gibi darbe almış gibi duruyor. Bence risk almaya değmez. Boyunuzu bilmiyorum ama bu ilandaki bisikletin L boyunu kullanıyorum 9kg ağırlığı var ve çok iyi bir bisiklet5800 serisi 105 sete sahip. Ayrıca gravel bisiklet yerine yazmak yerine buraya aklınızdakini boyunuz bütçenizi gibi detayları yazarsanız size daha iyi yardımcı olacak çıkacaktır.
bende var440mm den daha uzun dropbar gidon lazım arkadaşlar nerden buluruz?