Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Arazi sürüşü yapacak arkadaşlara tavsiyem kadro ve maşa içlerine sürüşe çıkmadan önce temizleyip elektrik bandı yada koruyucu çıkartmalarla bisikletinizi koruyun. Çamur sıkışmasından teker dönmeyecek hale gelmişti. Carraro da olsa boya atmaları oluyor bu sadece bir günlük sürüşte meydana geldi.
IMG_6809.JPG

Scudo
Aliexpress, wish vb sitelerden dilim yandı.

Anunnaki çok iyi gibi. Umarım fiyatta da uygundur.
Teşekkür ederim.

Ben çanta konusunda tercihimi pack2ride'dan yana kullanacağım sanırım. Anunnaki ile aralarında çok az fiyat farkı var. Sorduğum tüm sorulara hızlı ve detaylı dönüş yaptılar, anunnaki ise yoğunluktan olsa gerek cevap vermeye gerek görmedi. :)

Aliexpress, wish vb sitelerden dilim yandı.

Anunnaki çok iyi gibi. Umarım fiyatta da uygundur.
Teşekkür ederim.
Kişiye özel heybe çanta tasarım (Avrupaya açılan genç girisimcimiz) Bu konuya bakabilirsiniz. Bende 2 kadro üzeri bir tane de sele altı çantasını kullanıyorum, fiyatına göre gayet güzel ve kaliteli. Hatta instagram hesabında bir tane gri çantalı rc500 paylaşmıştı geçenlerde forumda gördüm ama bir fotoğrafı bulamadım, ondaki çantanın bisiklet ve renk uyumu güzeldi.

Birde Pack2Ride vardı yine İstnabul'da üretim yapan firma olarak.
İnceleme - Pack 2 Ride / Inna Kadro Çantası incelemeye bir örnek.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
904640150 bisiklet hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.ben buna 23-25 mm lastik taksam neler başıma gelicek?😅uygun mı?bisikleti daha çok perfonmans için kullanmak istiyorum.Duatlon triatlon yarışlarına katılmak gibi uzun vadeli bir hedefim var belki yarışlara katılırken bisikleti değiştiririm fakat şuanki bütçem kısıtlı ve ilk defa yol bisikleti süreceğim için fazla bütçe ayırmak iatemiyorım.
Not:şuanki yarışlara finisher olmak için katılıyorum şehir bisikleti ile katılanı bile duydum o durumda olmak istemiyorum tabi :)

904640150 bisiklet hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.ben buna 23-25 mm lastik taksam neler başıma gelicek?😅uygun mı?bisikleti daha çok perfonmans için kullanmak istiyorum.Duatlon triatlon yarışlarına katılmak gibi uzun vadeli bir hedefim var belki yarışlara katılırken bisikleti değiştiririm fakat şuanki bütçem kısıtlı ve ilk defa yol bisikleti süreceğim için fazla bütçe ayırmak iatemiyorım.
Not:şuanki yarışlara finisher olmak için katılıyorum şehir bisikleti ile katılanı bile duydum o durumda olmak istemiyorum tabi :)
Acaba yarişa katılmak istiyorsaniz neden bir cyclecross almak istiyorsunuz. O paraya da yol bisikleti alabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Acaba yarişa katılmak istiyorsaniz neden bir cyclecross almak istiyorsunuz. O paraya da yol bisikleti alabilirsiniz
Maalesef bisiklet piyasası çok garip şuan. 5 bin sora isteyeni de gördüm 105 isteyende.ilanı bugün gördüm fiyatta indirim yaptı sağılsun eğer mümkünse bisiklet üzerinde pişerek öğren ek için alabileceğim en iyi bisikleti almahı düşiniyorım. Sizin kadar tecrübem olmadığı için araştırarak öğrenmeye çalışıyorum😄

emin olamadım ama sanki kadroda yamukluk var. Darbe almış gibi.
.x5_904640150rvz.jpg

Yol bisikleti ve cyclocross bisikletlerin ayrı kategorilerde sınıflandırılmalarının bir sebebi var. Amacınız yol yarışlarına katılmaksa, sadece yolda sürüş yapacaksanız kadro geometrisi yol için optimize edilmiş bir yol bisikleti bakmalısınız.

İlana gelecek olursak, kadro sizlere ömür. Satıcının "kullanıma engel teşkil etmeyen" şeklinde tanımladığı ezik bisikletin en çok kuvvete maruz kalan bölgesinde. Yolda laylom sürerken belki sıkıntı çıkarmaz ama bu bisiklet üzerinde sprint'e kalktığınızda veya amacına uygun şekilde araziye girdiğinizde o kadroyu elinize alırsınız. Ayrıca satmaya çalışırken de anormal zorlanacağınız garanti.

Maalesef bisiklet piyasası çok garip şuan. 5 bin sora isteyeni de gördüm 105 isteyende.ilanı bugün gördüm fiyatta indirim yaptı sağılsun eğer mümkünse bisiklet üzerinde pişerek öğren ek için alabileceğim en iyi bisikleti almahı düşiniyorım. Sizin kadar tecrübem olmadığı için araştırarak öğrenmeye çalışıyorum😄
Yardımcı olacak bir çok arkadaş var fakat eğer siz yarişa katılıcam asfaltta sürücem diyosanız cyclecross almanız mantıksız yani sora setli bir mosso bile alabilirsiniz deneyim için sizde araştıranilirsiniz

Yol bisikleti ve cyclocross bisikletlerin ayrı kategorilerde sınıflandırılmalarının bir sebebi var. Amacınız yol yarışlarına katılmaksa, sadece yolda sürüş yapacaksanız kadro geometrisi yol için optimize edilmiş bir yol bisikleti bakmalısınız.

İlana gelecek olursak, kadro sizlere ömür. Satıcının "kullanıma engel teşkil etmeyen" şeklinde tanımladığı ezik bisikletin en çok kuvvete maruz kalan bölgesinde. Yolda laylom sürerken belki sıkıntı çıkarmaz ama bu bisiklet üzerinde sprint'e kalktığınızda veya amacına uygun şekilde araziye girdiğinizde o kadroyu elinize alırsınız. Ayrıca satmaya çalışırken de anormal zorlanacağınız garanti.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Çok önemli bilgiler verdiniz😊

@OsmanCinkara Yarış ve performans odaklı düşünüp cyclocross bisiklet tercih etmeniz yanlış olacaktır. Ürünü satan kişinin ne istediği önemli değil bir malım belli bir fiyatı var. Ayrıca @tunahankayak 'ın da dediği gibi darbe almış gibi duruyor. Bence risk almaya değmez. Boyunuzu bilmiyorum ama bu ilandaki bisikletin L boyunu kullanıyorum 9kg ağırlığı var ve çok iyi bir bisiklet (link) 5800 serisi 105 sete sahip. Ayrıca gravel bisiklet yerine yazmak yerine Yol bisikleti tavsiyeleri buraya aklınızdakini boyunuz bütçenizi gibi detayları yazarsanız size daha iyi yardımcı olacak çıkacaktır.

Yardımcı olacak bir çok arkadaş var fakat eğer siz yarişa katılıcam asfaltta sürücem diyosanız cyclecross almanız mantıksız yani sora setli bir mosso bile alabilirsiniz deneyim için sizde araştıranilirsiniz
Teşekkürler😊

Ayrıca hidrolik demiş ama ben kablo görüyorum kaliperde sanki@Sadettin Z.

@OsmanCinkara Yarış ve performans odaklı düşünüp cyclocross bisiklet tercih etmeniz yanlış olacaktır. Ürünü satan kişinin ne istediği önemli değil bir malım belli bir fiyatı var. Ayrıca @tunahankayak 'ın da dediği gibi darbe almış gibi duruyor. Bence risk almaya değmez. Boyunuzu bilmiyorum ama bu ilandaki bisikletin L boyunu kullanıyorum 9kg ağırlığı var ve çok iyi bir bisiklet5800 serisi 105 sete sahip. Ayrıca gravel bisiklet yerine yazmak yerine buraya aklınızdakini boyunuz bütçenizi gibi detayları yazarsanız size daha iyi yardımcı olacak çıkacaktır.
Yorumunuz için teşekkür ederim.Yol bisikleti ilanında Detaylı bir yazı bıraktım inanır mısınız sizler daha çoö yardımcı oldunuz😊buraya sadece lastiklerini değiştirirsen neler olacağını öğrenmek için yazdım biraz konu dışına çıkmış bulundum.Cevabımı aldım herkese teşekkür ederim😊bilgi paylaşıldıkça çoğaldı 😁

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri