Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Scudo
@Teoman Ağır kendi bisikletim oldugu icin söylüyorum bence 6 k ya biraz fazla

Selam dostlar

Vittoria Randonneur Zırhlı 700x35c dış lastiklerimi satıyorum. Ürün sıfır, hiç kullanılmadı. Resimleri görebilirsiniz. Çifti için aklımdaki fiyat 300 tl . İlgilenen arkadaşlar bana ulaşabilir.

Dosyalar

• 20210212_193431.jpg
    20210212_193431.jpg
    69,4 KB · Okunma: 44
  • 20210212_193540.jpg
    20210212_193540.jpg
    96,2 KB · Okunma: 44
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi
650B dönüşümü tamamlamış bulunmaktayım.
Bisiklet çok keyifli bir hale geldi. Arazi ferformansı çok fazla arttı ama çamur tahliyesi gravellerde lastik genişliğini arttırdıkça çok zor bir hale geliyor. Bu gün ki sürüşte en son bisikleti elime almak zorunda kaldım gerçi lastiğim kuru toprak lastiği olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum çamur tutmasının.

Mavic crossride 27.5
hutchinson cobra 2.1”
11-36 ruble
61B23A26-0E67-493A-A045-347F417379AA.jpegIMG_6687.JPG9976388A-6005-4A0E-9E22-40F6767418CC.jpeg

Dosyalar

• F7524396-A12B-4FCD-A661-6BC8C3F13A6D.jpeg
    F7524396-A12B-4FCD-A661-6BC8C3F13A6D.jpeg
    260,2 KB · Okunma: 75
  • E4D27400-7104-400D-AD07-DD08BAEE407A.jpeg
    E4D27400-7104-400D-AD07-DD08BAEE407A.jpeg
    313,4 KB · Okunma: 42
Son düzenleme:
Carrarodan fiyat alan arkadaşlar neye göre fiyat alıyor merak ediyorum. En son mailde çok yakında demişlerdi yine.

@Teoman Ağır fren insani hızlarda hiç sıkıntı yaratmadı. Düzgün ayarlarsanız sorun çıkarmaz ve bence v frene göre bi güven veriyor. Evet ben o yüzden55 kadro aldım. Şuanda 180cm boyum ama uzuyorum ve 16 yaşındayım daha yolum uzun o yüzden 55 aldım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar seleyi biraz öne aldım stı kolların reach ini ayarladim rahat kullanıyorum. Fakat claris setli bir bisikletin bu kadar artması beni çok şaşırttı yani. Bu soru sizin sordugunuzdan ayrı olsun acaba diyorum mosso cavalier claris alınsa on maşa dahageniş le değistirilse arka çatal kaçlık lastik destekler ve geometri sürüşü o kadar fazla etkiler mi
Size de bir tavsiye de bulunmak istiyorum ben şişman bisiklet ten aldım 4500 liraya ve ozaman stok vardı hiç tüleniyor demeden internet ten kaldırdılar G0 ı . Acaba diyorum yarın ya da pazartesi günü bir arayıp elinizde şu kadro G0 var mı diye sorup 4500 5000 liraya almak istiyorum deseniz bence orda olabilir.

Motosiklet sürüş eğitimlerinde bundan sıklık ile bahsederler. "Baktığınız yöne gidersiniz" diyerek. Keza bisiklet binerken yolda bir tane çakıl görürsüüz, ona dikkat edeyimde üstünden geçip lastiğe zarar vermeyeyim diye bakarken tam üstünden geçersiniz, yani en azından ilk zamanlarda bende böyle çok oluyordu.

Flatbar gravel

@mariokaldato düz dümenli gargamel lobisi olarak bana bir büyük kadro mtb falan bulalım,

Bu kadından hoşlandım, evet öyle bir hoşlanmak değil tabikide; bizi dropbar lobisine yedirmedigi icin. Sayesinde cube bisikletim bir kuruş masraf yapmadan gravel bisiklete dönüştü. Bizim avuntumuzda bu. Millet hazine arazisini beleşten yağmalayıp sonra üzerine ev yapıp bir af yasası ile yapı ruhsatını alırken bizde bu bayan sayesinde bedavadan fitnes bisikletimizi gravel kategorisine sokmayı başardık. Buda kendi çapımızda bir basarıdır. Sagolasın hatunkişi.
Vay be biz uyurken düz gidon gravel bisikletciler dropbar hükümranlığına karsı isyan hareketi başlatmışlar. Düz gidon gravellerin megerse ne faziletleri varmış

(link)

Son düzenleme:
Arkadaşlar yarın sabah saatleri itibariyle İzmir’de gelmiş olacağım, şu anda otobüs yolculuğundayım. 2 senelik hayalim olan İstanbul - Antalya turumu zaman sıkıntısından dolayı İzmir - Antalya olarak yapmaya karar kıldım. Çok heyecanlıyım bu heyecanımı da sizinle paylaşmak istedim.237384 dosyayı görüntüle237385 dosyayı görüntüle

Bisiklet corelli goat 1.0 mi
Günaydın ısrarla 54 kadro dememe rağmen bayi 52 kadro corelli goat 1.0 getirmiş şuan boyum 1.82 iç bacak ölçüm 80-81 sizce alsam problem olur mu lütfen yardımcı olur musunuz

Benim boyum 1.85 bacak iç boyum 78 santim 52 ikinci el aldım. İnanın ufak gelir. Mutlaka 54 alın. Gidon boyunu uzatarak çözüm bulmaya calisacagim

50 kadro gravel bisiklet arayanlar şuraya bir bakabilir:

(link)
Adana :(
Eve geceyim degerlendırecegım :) tabi önce bayi ıle konusmam lazım sonucta sözlestık etık olmaz zarara ugrayacaksa bır odeme yaptı ıse

@Equilibrium Lastiklere ne kadar verdiniz bilmiyorum ama (link)

Corelli gravel 1.0 aldım üst boru kısa geliyor bacak boyum kisa olduğu için. Uzun gidon boğazı ile durumu kurtarabilirmiyim

Corelli gravel 1.0 aldım üst boru kısa geliyor bacak boyum kisa olduğu için. Uzun gidon boğazı ile durumu kurtarabilirmiyim
Seleyi alabildiğiniz kadar geri aldıktan sonra daha da geriye almaya yarayan aparatlar vardı. Gidon boğazını uzatmakta çözüm olabilir ama gravel bisiklet bu arazide kullanırken kontrol ön plana çıkar. Bahsettiğim yöntem bisikletin dengesiyle fazla oynamadan iş görebilir. Bir araştırın derim.

50 kadro gravel bisiklet arayanlar şuraya bir bakabilir:

(link)
ilanı kaldırmışlar :p prensipte anlaştık söylediğine görede baya temiz kullanmamış aksilik olmazsa haftaya alırım

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Letgo’da bir tane buldum, hatta Edirne/Fatih içinde ama ilan duruyor mesaj atamıyorum. Satıldıysa neden duruyor anlamadım. Ayrıca iletişim bilgisi de yok
O bisiklet satıldı, satan kişiyi sosyal medyadan tanıyordum.

Geri