Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

Scudo
Hayat güzel

Dosyalar

• IMG_20190603_194119_684.jpg
    IMG_20190603_194119_684.jpg
    545,8 KB · Okunma: 10
@mariokaldato

:)) Cumhur abi cebimde sıkıntı yok :) ya da hazır bir fuji ya da vs gibi bir bisiklet mi almalıyım?

@Emrdgn
Ben sana direk model tavsiye edeyim. Yurtdisi sitelerinden satin alabilirsin.
Cinelli bootleg
Kona sutra ltd

• Beğen
Tepkiler: Serrchi ve MakRo
@Emrdgn
cebimde sıkıntı yok diyorsan ya boyuna kilona göre kendine kadro yaptıracaksın sana özel olacak yada yabancı sitelerdeki top 20 gibi listelere bakıp oradan bir şey alabilirsin. (link) gibi.
Kendi adıma alabilecek durumum olsa karbon olarak
(link)
(link)
(link) Ek olarak salsa'nın en ucuzu journeyman modelleri de güzeldir. Donanım olarak benim çok hoşuma gitmese de. En azında bir sram apex1 koyabilirlerdi HD
(link) gibi markaları tercih ederdim. Tabi boy olarak standartın dışında olduğum için soulrider gibi bir firmadan yaptırmam daha mantıklı olurdu.

Hatta işi abartıp sırf denemek için uzak doğudan karbon kadro alıp toplardım. @mariokaldato yazınca aklıma geldi kona sutra ltd'de efsanedir.

Dosyalar

• soulrider_gravel.JPG
    soulrider_gravel.JPG
    125,1 KB · Okunma: 70
@Yegah
trek 920 ne oldu üstad? kazasız belasız keyifli turlar yaparsın umarım.

@ippon
teşekkür ederim. trek 920'yi bir dostuma verdim. şimdi o kullanıyor.

@Yegah
Titanyumların daha konforlu olduğu söyleniyor hep. Karbonlara göre nasıl ? hissedilir bir fark var mı?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@gezgin gezer
Konfor olarak karbonun bir üstü çeliğin de bir altı sayılır.

@Yegah
Merhaba, sanırım yeni aldınız, hayırlı olsun. Çok güzel görünüyor.
Titanyum bisiklet sahibi olarak bilginiz vardır, o yüzden sorayım dedim. Titanyum'un avantajı nedir, konforlu dediğinize göre kadro esniyor olarak mı anlamalıyız? Teşekkürler.

@Yegah
Selamlar merak ettiğim kadroyu siz soulridera gidip yaptıdınız mı ? Yoksa hazır olarak mı aldınız, ayrıca sanırım sizin kadrodada karbon maşa kullanmışlar doğrumudur

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Haggard1963
Teşekkür ederim. Esneme karbondan fazla olsa da aslında rijit bir malzeme. Esneme az oluyor. Çelik yaptırmamamın sebebi boya gerektirmesi, korozyon ve esneyen bir malzeme olması. Turlarda esneme konfor için önemli ama benim asıl istediğim akıcı bir bisikletti.

@Yegah hayirli olsun makina canavar masallah

Hocam bisikletin bos agirligi nedir acaba pedalsiz?

Son düzenleme:
@mariokaldato
Pedalsiz hiç tartmadım. 8 kg civarı geliyor. Grupsetim, selem ve jantlarım biraz ağır. Ama yapacak bir şey yok rahat adamım ben :)

Geri