Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Scudo
@Gökay Akçay
Valla öne senet sepet şekli yapma cok kafama yatmaya başladi kanka yav. zaten tur bisikletimde agirlik ekseri ortada ve arkada toplanıyor. Bi kismini öne kaydirirsak super olur diye düşünüyorum ne dersin ?

Sosyal mesajimizida verelim ;
"Fincanı taştan oyarlar balam oyarlar
Gravelciler öne sepet koyarlar ay anam
Arkaya kuksa bardak koyarlarrrrr
Ben halayın başıyaam leyley
Bim'e neden kampanyali kupa koymazlarrr
Anam neden koymazlarrrr "

@mariokaldato
Benim çantaları arkadan öne taktığım gün hayatım değişti yok böyle bir rahatlık bisikletin dengesi akışı %100 fark etti hele rampalarda, şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler, kafama yatan sepeti bulana kadar şimdilik halimiz böyle:
722DA9D0-C7E1-4455-8E7A-7D7A25FFD27D.jpeg

@ali önder
bende senin gibi kararsız kalıyorum ama donanım olarak g2 iyi bence. bugun yakında gördüm fotografta göründüğü gibi değil. çok cırtlak bir renk yok. turuncusu için söylüyorum. bence en yakın sürede yakından görüp denemeni öneririm.

@Gökay Akçay

Bunlar sanırım Velo Orange çanta, sepet ve bagajlar. Adamların her aksesuarı çok şık.

@Haggard1963
Dostum çantaların markalarını paylaşıyorum:
Ön çanta: hinterland / arka çanta: helmut
(link)
(link)

İstanbul ve yakın çevresinde gravel bisiklet ile günübirlik ya da 1 gece konaklamalı rota önerileri olan var mı peki? :)

Gravel candır.
Tiagra 4700 hidrolik disk firen
Lastikler swable
Cantlar çiftten olması haricinde sorun yok
Benim bir iki arkadaşım çantalara bayılıyor
Renk zevk meselesi
Ileride komple cantlar siyaha boyana bilir20190623_131514.jpg

TÜRKİYE de satılan en yakın donanımdaki muadili 10500 tl idi
Tam yari yarıya
Ben Nakit 5085 e aldim.
Fiyatda tercih sebebim

@cagatay17
Benim de aklımdaki bisikletti ama her hangi bir bayide 58 kadrosunu bulup deneyemediğim için kaldı. Fabrikaya kadroyu denemek istediğim ile ilgili ziyaret maili attım olumsuz dönüş yaptılar. Manisa'daki Acccell / carraro bayisinin de bilmiş ve vurdum duymaz tavırları tuzu biberi oldu. Yine firmaya durum ile ilgili mail attım, instagram sayfasından iletişim kurdum telefon numarası verdiler aradım açan olmadı. Önceki bisikletimi de Accell Bayisinden almıştım ama bayiler arasında müşteri memnuniyeti arasında dağlar kadar fark olunca bir an markadan soğudum. Sadece 1 tane kadro denemek istedim gelmeyen kalmadı.

Ama dediğiniz gibi muadilleri ile karşılaştırınca güzel bisiklet. Sahibinden de 5300 civarında satış yapan mağazalar var. Renk konusunda hiç olmadı zevkinize göre plastidip ile boyayabilirsiniz. Forumda konusu vardı.

@Anonim
Sarıyer'den Bahçeköy yolunu takip edip Belgrad Ormanı içinden geçip, Ağaçlı tarafında gece kamp yapılabilir. Dönüş de Göktürk tarafından olabilir. Bolca tâli yol mevcut. Benim aklımda sıraya koyduğum rotalardan. Günübirlik de bitirilebilecek bir rota aslında.

@MakRo
Sevgili @MakRo eski profil resmini geri istiyoruz, ona çok alışmışız, emin ol yalnız değilim ?

@MakRo
Ben firmayı aradığımda cok ilgilendiler bilgi verdiler ben memnun kaldım bisiklet tahminim fazla üretilmedi her bayide yok ben bursada bir bayide buldum denedim 55 kadro iyi geldi int den aldım.
Yıllardır işin içindeki bir bayi carraro markası prestij icin yaptı bu bisikleti demişti fiyatı kesinlikle muadillerinin altında.
Almadan 6 tane hatda 7 bayi gezdim
Tipik esnaf hepsi sağ duyulu olmak lazım
Hak ediyordur ama popiler bir avrupa markasına iki katı parayi veremedim.
Internet satıcıları daha ilgili
Karşılaştırma yapım aynı kompenatlar 2 katı para veriyoruz.
Bisiklet iyi dostum al
. Ben erdoganlardan aldım kutusunda açılmamış geldi mağazayı direk ararsan daha indirim yapılıyor n11 maliyeti daha yüksek

• Beğen
Tepkiler: Otepeyurt ve MakRo
@cagatay17
Bisikletin üretim yeri Manisa olunca vardır dedim ama maalesef yoktu. Benim gittiğim bayide de 55 kadrosu vardı. Geometri olarak 58 uyuyor görünüyordu ama bir test etmeden almam riskli olacağından almadım. 1-2 ay içinde yoldu graveldi bakınıp aranırken btwin ultra af 700 rast geldi fiyat ve kadro boyu da uygun olunca aldım. Şuanda yeni yol bisikleti kullanıcısıyım zaman neyi gösterir bilemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: cagatay17
@MakRo
Süper güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@samet akkaya

Bu bisiklete bir arkadaşım baya bir niyetlenmişti, Bursa'da hiç bir bayiide bulunmayınca Salcano'yu aradı, kesin olarak alıcıysa belirlenen bir bayiiye gönderebileceklerini söylemişler. Sanırım peşine düşülürse toplayıp gönderecekler. Tam şark kafası iş.

@cagatay17
size özel bir indirim miydi yoksa peşinde o kadar oluyor mu? mağazadan mağazaya da değişebilir. :/ 300 tl için giderim bursaya hem gezmiş olurum :)

@Emrdgn
Ben internetden erdogsnlardan aldim nakliye dail peşin ödeme 5085 tl
Bursa 5300 verdi

Geri