Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

İstanbul'da anayolların dışında kalan kısımlar henüz yol bisikletine hazır değil. Hatta bazı yerler var ki MTB ile ancak gezilebiliyor. Kendimle sürekli konuşuyorum ve bir bisiklet alacağım kalıcı olacak diyorum. Bu tartışmalar hep gravel bisiklete çıkıyor. Hayalimde ise flatbar gravel bisiklet yapmak yada almak var. Keşke bu kadar pahalı olmasalar. Ama bir gün alacağım seni gravel.

Konuyu biraz gezdim. Gravel üzerine fazla tartışılmış ve gravel zannımca anlaşılmamış. Gravel ihtiyacı duymayan arkadaşlar elit semtlerin sahil boylarından öteye çıkmıyorlar yada bisiklete sadece tur için biniyorlar herhalde. :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: cagatay17
Scudo
@Yegah
Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin:) İnstagram üzerinden hikayelerde bu bisikletin özellikle logolarının yapımını seyretmiştim:)

• Beğen
Tepkiler: cagatay17
@hakankcksrklk
@a.erkan hatırladığım kadarı ile merlincycle sitesinin kendi markası
(link)

sizin koymuş olduğunuz fuji'nin jari serisi de iyi fakat alt modellerinde donanım ve fiyat oranlarına bakınca kötü. Benimde aklımda breezer radar expert modeli vardı. Doların allak bullak olması ve melsa bisikletin mağazasında bulunmayıp sipariş ile getirmesi üzerin maalesef rafa kalktı. Rafa kalkınca da yol bisikleti aldım.

shimano ; ultegra ,105, tiagra grup setlerine denk düşen gravel grup setler tasarlamış.

(link)

Örselenmeyelim , örselemeyelim.
Sol yanımızda kalan
yasanmamisliklari kınamayalim.
Bizi bizden alıp sizi size birakmayanlara pirim vermeyelim
Oh bebek gülü dermeyelim.
Ne zaman yağarsa düşlerimize bir umut yagmuru,
Vah bebek el ele B.i.M mağazalarina koşalim
Oh bebek dost yogurduylan, ne bileyim Le colasiylan coşalim

(Mario kaldato 44 yaşinda, köyde yaşiyor, emekli bim kasiyeri, 13 gündür şiir yaziyor)
@Gökay Akçay @MakRo @CmlCLK
Custom-All-City-Gorilla-Monsoon_47.jpg

Uzun süredir kenarda beklettiğim 35 mm'lik Marathon Plus Tour lastikleri, yakında çıkacağım Antalya turu öncesi bsiklete nihayet taktım.
28'lik lastiklere gözüm alıştığından ve performanslarını da sevdiğimden bu lastikler gözüme çok kaba geldi açıkçası. Yaptığım deneme sürüşünde de lastikteki dişler gidiş esnasında kendini hissettiriyor, 28'lik dişsiz lastiklerdeki o pürüssüz akış yok. Bu eksiler elbette ıslak zeminde daha iyi tol tutuş, bozuk zeminde sarsıntı sönümleme ve daha iyi hâkimiyet olarak geri dönecektir.

202235 dosyayı görüntüle

202238 dosyayı görüntüle

202237 dosyayı görüntüle

202236 dosyayı görüntüle

28'lik ve 35'lik lastiklerle, önce ve sonra. Uzun süre kullandıktan sonra şunu anladım ki, bisiklet çok zorlu şartlarda kullanılmayacaksa bir çift zırhlı 28'lik lastik en ideali. Şehir içi sürüş, toprak yol-köy yolu, asfalt...

Tekrar merhabalar, uzun uğraşlar sonucunda bende istediğim Gravel bisikleti aldım, (link) Türkiye fiyatları çok uçuk olduğu için Avrupa'dan aldım hemde bu sayede bir yurt dışı gezim olmuş oldu, masrafları soracak olursanız eğerTax Free ile aldığım Kdv iadesi masraflardan dafa fazla, bisikletin verdiği keyif ise pahabiçilemez :) ..
Şimdilik işle alakalı İstanbul içerisinde 5-6 turumuz oldu onlardan bir kaç fotoğraf paylaşayım ..

image1.jpeg
image3 (1).jpeg
image4.jpeg
image5.jpeg

@Kobebryant
Normal harflerle yazınca tanıyamadım sizi ??? sizinle konuştuğumuzda cube üzerinde fikir birliğine varmıştık zaten, çok sevindim sizin adınıza çok doğru tercih çok güzel bisiklet, Anadolu yakasında denk gelirsek bi tur verirsiniz artık

Son düzenleme:
@Gökay Akçay ne yapalım ban yememek için uğraşıyorum :) .. El alışkanlığı kolay kolay değişmiyor iadere ederler umarım, dikkat ediyorum .. Nasip, İnşaAllah denk gelirsek neden olmasın :) .. Zaten fikir birliğine vardıktan sonra neler çektim bir bilsen :) .. Avrupa'da sezon ortasına gelinmiş bisiklet yok, aramadığım bayi, sormadığım satıcı kalmadı .. Sonunda Cube yönetimini maillerimle bezdirip 1 adet gönderttirdim almak istediğim bayiye :) ..

@Emrdgn
Yurt dışından getirtebiliyorsan Türkiye'de hiç bakma ..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Emrdgn
@Kobebryant
Merhaba, almışsınız nihayet. Çok işlevsel bir bisiklet türü ve çok yakışıklı bir makine seçmişsiniz. Hayırlı olsun.

@Haggard1963
@Haggard1963 teşekkür ederim, Allah'a şükürler olsun nasip oldu alabilmek .. Bende sevdim her şeyiyle bisikletimi, Rabbim isteyen herkese istediğini nasip etsin, hayrlısı ile (amin) ..

Geri