Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

@Insécateur ekipman değiştirme hakları var, değiştirdiklerinde tercih etme sebebim kalmıyor açıkçası.
Biz Türk üreticiye sahip çıkmaya çalıştıkça bu tarz hareketleri insanın hevesini kursağına bırakıyor.
Korel firması umarım bisiklet departmanına başına bisikletten, kullanıcılarının beklentilerinden anlayan insanlar getirir

Scudo
Carraro da bir kullanıcı yorumuna instagram sayfasından "aksesuarlar" için martta mağazalarda olur dedi. Diğer taraftan Mosso da muhtemelen mart-nisan gibi yeni modelleri mağazalara gönderecek. Adam akıllı yeni modelleri baharda göreceğiz anlaşılan. Malum bisiklete hala karne hediyesi tadında bakıldığı için bu ülke bazında normal herhalde.. :) İzmir'de mağazalarda yeni modeller yok ne yazık ki (ben karnemi aldım bekliyorum ;))

Geçen sene, CCR 2000 için ben de Mart`a kadar beklemiştim :D En sonunda, yoğun çabalarla fuardaki bisikleti getirttim.

Bazen diyorum ki 3-5 fazla verip başka markalara mı yönelseydik. Pişman olduk resmen. Corelli f/P olarak en iyi graveli yaptı. Ama ortada mal yok.

Durum epey can sıkıcı bir hal almış kesinlikle. Sonuçta insan alacağı ve beklediği bisikletin hayalini kuruyor söz verilen bir tarihe kadar , sonra kötü süpriz "ertelendi ".

Geçmiş olsun , çok fark olmuyorsa ve iade prosedürü sorunsuz olacaksa düşünülebilir. Goat 1.0 modeli yarı fiyatına aynı kadro sadece komponentler mi farklı ? Siteden baktığım kadarıyla öyle gibi anladım çok detaylı incelemedim doğrusu , kadro aynıysa ucuza alınıp zamanla geliştirilebilir belki.

Durum epey can sıkıcı bir hal almış kesinlikle. Sonuçta insan alacağı ve beklediği bisikletin hayalini kuruyor söz verilen bir tarihe kadar , sonra kötü süpriz "ertelendi ".

Geçmiş olsun , çok fark olmuyorsa ve iade prosedürü sorunsuz olacaksa düşünülebilir. Goat 1.0 modeli yarı fiyatına aynı kadro sadece komponentler mi farklı ? Siteden baktığım kadarıyla öyle gibi anladım çok detaylı incelemedim doğrusu , kadro aynıysa ucuza alınıp zamanla geliştirilebilir belki.

Kadro aynı fakat kesinlikle 2.0 alınmalı. Çünkü grup set fiyatına bisiklet almış oluyorsunuz

Aldıgım bayiye yazdım hemen, inş bu hafta teslim alırım bende

O kabloları kadronun içine almak çok mu zordu ha?Bu haliyle hiç hoş gözükmüyor. Korkarım fiyatlara da bi "güncelleme" yapacaklar.

Bayimle görüştüm, önümüzdeki hafta paylaşmak nasip olur inş

@MertV Hangi bayiden ve ne kadara aldınız hocam hayırlı olsun.

Corelli goat hakkında güzel(!) haberler gelmeye devam ediyor. Fiyatlara "güncelleme" gelmiş;
Goat 1.0 2721 , goat 2.0 5073 lira.

Bisikletlerimiz gelmeden zam yedik. Bizi etkilemez umarım

O kabloları kadronun içine almak çok mu zordu ha?Bu haliyle hiç hoş gözükmüyor. Korkarım fiyatlara da bi "güncelleme" yapacaklar.
Korelli hazretlerine beni haklı çıkardığı için teşekkür ediyorum, bu zam benim menfaatime oldu çünkü şeytan bir de"keçi" al deyip duruyordu artık bu zamdan sonra ağzını açamaz.

Bisikletle alakalı herşey var ama ortada bisiklet yok ! :)

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Grivıl ‘ın maliyeti azaltılmış formülünü veriyorum:

1 adet Triban 500 bisiklet (1.999₺) tur için ön-arka maşada bagaj delikleri var/ön maşa karbon
2 adet Vittoria Randonneur 700x35 patlak korumalı lastikler (2x95₺)
2 adet 25-35 mm iç lastik (2x30₺)
2 adet Baradine 471c fren pabucu (çifti ~45₺)
TOPLAM ~2.300₺

Tek fark frenler kumpas vfren ;)

Hepsini birbiriyle karıştırıyoruz , afiyet olsun :D

Grivıl ‘ın maliyeti azaltılmış formülünü veriyorum:

1 adet Triban 500 bisiklet (1.999₺) tur için ön-arka maşada bagaj delikleri var/ön maşa karbon
2 adet Vittoria Randonneur 700x35 patlak korumalı lastikler (2x95₺)
2 adet 25-35 mm iç lastik (2x30₺)
2 adet Baradine 471c fren pabucu (çifti ~45₺)
TOPLAM ~2.300₺

Tek fark frenler kumpas vfren ;)

Hepsini birbiriyle karıştırıyoruz , afiyet olsun :D

GRX set 😍

@TatanQa_tr Son zamdan sonra bende düşündüm bu seçeneği ancak triban 500 yok, decathlon sitesinde disk frenli model var ancak oda 4 bin lira

@TatanQa_tr Son zamdan sonra bende düşündüm bu seçeneği ancak triban 500 yok, decathlon sitesinde disk frenli model var ancak oda 4 bin lira

İstanbuldasınız hocam , belki ikinci el temiz bulabilirsiniz hatta Triban 520 lere de bakın zaten aynı kadroya sahipler. Ya da Triban RC120 , 500 'ün yerini aldı o da aynı kadro.

Bildiğim kadarıyla kadro aynı ve ön maşa karbon olmak üzere , arkada ve önde bagaj delikleri olan , neredeyse aynı diyebileceğimiz Btwin bisikletleri :

Triban 500 = Triban 520 = Triban RC120 grupsetler , jant-lastik ve frenler farklılık gösterebilir.

Geri