Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

@necmeddin disk frenli bir yol bisikleti almayı planlıyorum bakalım, yarın alırsam burdan paylaşırım mutlaka

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
@MertV Şimdiden hayırlı uğurlu olsun bakalım :)

@MertV

Şimdiden hayırlı olsun. Detaylı bir inceleme yaparsanız, hem yazı hem video çok da güzel olur. Ayaklarınızın altından asfaltların akması dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
6500 lira liste fiyatı olan bisikleti 5700 Liraya alabiliyorsanız 2020 modelse hiç kaçırma usta. Şayet eski bisikleti 2020 diye veriyorlarsa pahalı bir fiyat olur bilginize. Rengi koyu yeşil/turuncu mu acaba?
Dediğim gibi aynakol dışında fark yok oran olarak. Daha torklu olduğu için yokuşlarda, arazide vb. daha rahat edersiniz.
Grx 400'ü kullanmadığım için daha detaylı yorum yapamayacağım fakat 400 serisi Tiagra ayarındadır:
  • Ultegra: GRX800 (Ultegra mechanical shifters are ST-RX810, Ultegra Di2 shifters are ST-RX815)
  • 105: GRX600
  • Tiagra: GRX400
evet o fiyata 2020 model. ancak mailinde iki renk de gelecek yazmis. sanirim g2 de 2020 de iki renk de uretilecek. mavi ve yesil..ama ne zaman gelir bu bisiklet orasi supheli beni de bekletecekler sanirim.
Yanlış ifade ettim kendimi yada yanlış anladınız. Corelli Goat değil farklı bir bisiklet alıcam yarın...
hangi marka.model.bizimle paylasmanizda bir sakinca var midir? hatta fiyat?

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Merhaba,

Carraro G4 için tedarik durumunu sordum kendi siteleri üzerinden mail yoluyla ve aldığım cevap stok ve sevkiyatlarımız devam ediyor oldu ve son durum için bayilere yönlendirdi. Bayiler iletişime geçiyormuş. Antalya'daki birkaç bayiyi aradım onlar da G4'ün haziran ayı ortasında piyasaya sürüleceğini söylediler.

Bu arada bisikletin ağırlığını da sordum 11,62 kg imiş.

Sizce beklenmeli mi bu konularda biraz sabırsızım. Olmuşken de o fiuyat aralıklarında güzel bir şey olsun istiyorum ama ikilemlerde boğulup gidiyorum.

@vivo normalde kendi mesajımı alıntılamayı sevmem ama yazdığınızı görünce eski attığım mesajları gözden geçirdim, 29 martta paylaşmışım bunu :)

Carraro'ya Gravel G4 için web sitelerinin iletişim bölümünden yazdım. "Sevkiyatımız devam ediyor, bayilere sorun" gibisinden yuvarlak bir cevap attılar. Bayileri arayıp sordum, kimseye gelmemiş ürün.

1-2 ay daha beklerim, daha da uzarsa haziranda dünya bisiklet gününe özel Canyon'un indirim kampanyasını takip ederim. Bende de durumlar böyle.

Yanlış anlaşılma olmasın kimseyi suçlamıyorum. Virüs meselesine tüm dünya alt-üst oldu. Kolay değil tedarik zincirini, üretimi devam ettirmek.

@vivo normalde kendi mesajımı alıntılamayı sevmem ama yazdığınızı görünce eski attığım mesajları gözden geçirdim, 29 martta paylaşmışım bunu :)

Yanlış anlaşılma olmasın kimseyi suçlamıyorum. Virüs meselesine tüm dünya alt-üst oldu. Kolay değil tedarik zincirini, üretimi devam ettirmek.

Sayfayı baştan aşağı okumaya 2 gündür başladıgım için henüz 90 sayfayı bitiremedim ama sizin mesajınızı görmüştüm ara sayfalarda:)
Tedarik evet çok sekteye uğradı, keşke biraz daha hızlı ilerleyebilse bu süreç.

Amacım kötülemek falan değil. Ülke içindeki alıcı kesim düşünülünce ve yerli bir kaç firma olunca haliyle piyasa kızışıyor. Carraro fabrikasında çalışan bir tanıdığım arkadaşım korona vakasından önce fabrikanın durma noktasına geldiğini, bir ay içinde 80 + 50 kişini çıkarıldığı söylemişti. Daha sonra da bu korona olayları olunca üretimi komple durdurmuşlardı. Geçen haftaya kadar evdeydi yeni yeni iş başı yapıyorlar. Hali ile 2 ay kadar üretim yapılmadı bu süreçte sadece ellerindeki bisikletleri göndermişlerdir. Zaten her model için belli bir üretim sayısı olduğuna eminim. Geçen sene yol bisikletimi almadan önce Manisa'daki Accell bisiklete uğramış 58 kadro olan modelini sormuştum, işletmeci arkadaş inatla 58 olmadığını katalog ile bana ispat edeceğini gösterip şaşırmıştı. 2019 model (tiagra serili) 58 kadro carraro gravel modelini çok arayıp bulamayınca yol bisikleti almıştım. Hatta aldığımın 1 hafta sonrasında 2.el bulmuştum arkadaş takasın üzerine iki bin lira isteyince vazgeçmiştim. Yani haziran doğru gelecek bayiyi arayın demeleri normal müşteri kaybetmeme adına bu yolu izledikleri ortada. Korona durumlarından dolayı üretime ara verdik yeniden üretime başladık biraz zaman alacak diyecekelerini sanmıyorum. Ama dedikleri gibi hazirana doğru bayilerde olabilir. Bildiğim kadarı ile şuanda fabrika şuanda çalışıyor.

@serkanungoren
2020 Gravel G2 için nereden aldınız 5700 TL fiyatı paylaşabilir misin?

• Beğen
Tepkiler: AkseL
@serkanungoren
2020 Gravel G2 için nereden aldınız 5700 TL fiyatı paylaşabilir misin?
bu gün 3, 4 mağaza aradım yapıyorlar bu fiyatı bazıları da sayılı gelecek müşterisi var diye indirim yapmak istemiyor. Birkaç mağaza ararsan eminim bu fiyatı verirler bulamazsan özelden yaz söyleyeyim sana.

• Beğen
Tepkiler: AkseL ve Yusuf'san
Goattan öncede gözüme kestirdiğim bir bisikletti Carraro 053 Hd, Merkez Bisiklete her gittiğimde gözümün kaldığı 54 beden ve 053 Hd olarak kalan tek bisikletti, bugün almak nasip oldu :)

Tekrardan Merkez Bisiklet Arzu Abla ve Cevdet Abiye sonsuz teşekkürler, gel de 4 gün bekle şimdi :)

e2ec8137-4659-488c-a44b-4781d6a2d0d7.jpg55305fa3-9bf1-4b25-ace8-7ca44124a804.jpg

@MertV Güzel tercih, hayırlı olsun kazasız belasız.
Bende G2 ile bunun arasında kalmıştım, bagaja daha yatkın diye G2'yi tercih ettim. İkisi birbirine çok yakın bisikletler.

Jant seti hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Bu bisiklette en çok merak ettiğim şey jantları :)

@sspl bu jantların performansını beğeniyorum, daha önce kullandığım bir bisiklette vardı. G2 göre bu biraz daha hafif yanılmıyorsam

• Beğen
Tepkiler: AkseL
@sspl bu jantların performansını beğeniyorum, daha önce kullandığım bir bisiklette vardı. G2 göre bu biraz daha hafif yanılmıyorsam
Tahminimce 1 kilo kadar daha hafif olabilir, lastik ve janttan ötürü. İleride jant değişimine gidecek olursam bende bu jantlara geçmeyi düşünüyorum. Hatta bir kışlık bir de yazlık set yapasım var ama bakalım göreceğiz :)

• Beğen
Tepkiler: AkseL ve MakRo
Bu jantlarin(Rx010) bir iki üst modeli olan sıfır kutusunda Rx31 var, korona nedeniyle satamadım kaldı elimde. Set halinde ağırlığı 1990 gr, jant telleri aero. İncelemelerde ultegra sınıfı diye bahsetmisler jantlardan. İlgilenen olursa iletişime geçebilir, sinirim bozulmasın diye ilandan kaldırdım.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve AkseL
cr053 ıle gravel kadroları aynı mı bırebır ? geometrı olarak ınceleyn var mı
oyle ıse cr053 mü gravel
yoksa gravelg2ler mi yol biiskleti :D

Merhaba,

Carraro G4 için tedarik durumunu sordum kendi siteleri üzerinden mail yoluyla ve aldığım cevap stok ve sevkiyatlarımız devam ediyor oldu ve son durum için bayilere yönlendirdi. Bayiler iletişime geçiyormuş. Antalya'daki birkaç bayiyi aradım onlar da G4'ün haziran ayı ortasında piyasaya sürüleceğini söylediler.

Bu arada bisikletin ağırlığını da sordum 11,62 kg imiş.

Sizce beklenmeli mi bu konularda biraz sabırsızım. Olmuşken de o fiuyat aralıklarında güzel bir şey olsun istiyorum ama ikilemlerde boğulup gidiyorum.
Haziran ortasımı !! İlginç, bunlar oyalamaktan başka bişi yapmıyor bende her ay arıyorum, en son mayıs başında aradığım da mayıs ortası mayıs sonu demişlerdi bayiler, sanada haziran ortası demişler. Berkide şuan geç kalmasına rağmen başka bisiklet üretiyolar, tam bi fiyasko oldu graveller, böle böle aralığa ladar oyalarlarsa bizi şaşırmayın. 😊

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
İstanbul Başıbüyük'te tekerlerin toprağa değmesi ile başlayan gravel serüvenimizin teknik bilgilerini aktardığımız bu bölümümüzde kısaca kadro geometrisi, topladığımız ekipmanlar, yaptığımız hatalar, yeni gravel alacaklara tavsiyeler ve gözümüze çarpan uygun fiyatlı gravel bisikletlerden bahsettik. .

(link)

Gravel alacaklara güzel konu olmuş teknik terimlerde var nasıl başladıkları da, imkanı olan ve yeni gravel almayı düşünenler bir dinlesin.

Geri