Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Size birşey soracağım, diyelim ki yurt dışına çıktınız ve gözünüze kestirdiğiniz bir bisikleti buradan daha uyguna aldınız. Parçalara ayırfınız zincirinden jantına... Büyükçe 2-3 bavula yerleştirdiniz , eşinizin bavuluna kendi bavulunuza vs... Uçağa binmek için bavulları verdiniz... Bence bi sıkıntı olmaz ya ? Sizce ?

Scudo
Size birşey soracağım, diyelim ki yurt dışına çıktınız ve gözünüze kestirdiğiniz bir bisikleti buradan daha uyguna aldınız. Parçalara ayırfınız zincirinden jantına... Büyükçe 2-3 bavula yerleştirdiniz , eşinizin bavuluna kendi bavulunuza vs... Uçağa binmek için bavulları verdiniz... Bence bi sıkıntı olmaz ya ? Sizce ?

Gümrüğe takılmak istemediğiniz için mi böyle düşünüyorsunuz? Eğer doğru anladıysam cevap vereyim, yurtdışından bisiklet getirdiğiniz zaman kişi başına 1 adet olmak üzere, sizden zaten vergi alınmayacak.

Avrupa’dan gidip yaptığınız alışverişte taşıma olarak bir adet bisiklet getirebilirsiniz,
-ama aynı anda 4-5 kişi gittiyseniz yine kişi başı 1 bisiklet olacak şekilde 4-5 bisiklet alıp bunların vergi iadesini tek başınıza alabilirsiniz,

özellikle 1.500$/€ üzerindeki alışverişlerinizi gidip gezip alıp yapmanız daha mantıklı oluyor, hem ek gümrük beyanı ve kdv hesapladığınızda çok fark etmiyor hem de pasaportta fazladan bir iki damga yediğiniz içtiğiniz, deneyim de yanınıza kâr kalır diye düşünüyorum.

Canyon gibi fabrikadan halka konseptinin dışında özellikle doğru sezonda giderseniz 5.000€’luk bir bisikleti vergi iadesiyle 2.000€ getirdiğiniz indirimler de yakalayabilirsiniz,

Türkiye’deki bisiklet firmaları çok düşük adetler sattıkları için böyle indirimler yapamıyorlar ama Almanya ve İngiltere özelinde stok eritmek için sadece grafiksel değişikliği olan yeni modeli gelmeden önce eskileri stoktan çıkartıyorlar.

Süper bilgiler teşekkürler

Malesef Türkiye’de satış adetleri herhangi bir Avrupa ülkesine göre o kadar düşük ki ticari kaygılar ağır basıyor, marka tabir edilecek ürünler çoğunlukla medium size kadro ile geliyor, siparişlerin %50’den fazlası M olarak çekiliyor,
Sonra small ve large geliyor azalarak,
xs kadrolar da artık artmaya başladı özellikle kadın sporcuların çoğalması ile ama xl hala çok nadir bulunabiliyor. xxl ve xxs(650) kadrolardan bahsetmiyorum bile.

piyasada bulduğunuz çoğunluk large ürün de aslında medium alması gerekenlere, bu sana olur diyerek yamanmış ön görülememiş sipariş ile elde kalacak ürünlerdi.

bu noktada yurtdışından sipriş vermeniz veya çelik/titanyumolarak kendinize özel yaptırmanız en konforlu seçenek.

Türkiye' de kendi adıma bırak gravel bisikleti normal bir bisiklet kadrosu bile bulmak zor . 190 cm boy ve üzeri kullanıcılar düşünülmüyor .

Boyum 1.78 iç bacağımı bilmiyorum, gravel da 54 kadro bana uygun olur mu ?

Türkiye' de kendi adıma bırak gravel bisikleti normal bir bisiklet kadrosu bile bulmak zor . 190 cm boy ve üzeri kullanıcılar düşünülmüyor .
Aynı durumda olan birisiyim.

Malesef Türkiye’de satış adetleri herhangi bir Avrupa ülkesine göre o kadar düşük ki ticari kaygılar ağır basıyor, marka tabir edilecek ürünler çoğunlukla medium size kadro ile geliyor, siparişlerin %50’den fazlası M olarak çekiliyor,
Sonra small ve large geliyor azalarak,
xs kadrolar da artık artmaya başladı özellikle kadın sporcuların çoğalması ile ama xl hala çok nadir bulunabiliyor. xxl ve xxs(650) kadrolardan bahsetmiyorum bile.

piyasada bulduğunuz çoğunluk large ürün de aslında medium alması gerekenlere, bu sana olur diyerek yamanmış ön görülememiş sipariş ile elde kalacak ürünlerdi.

bu noktada yurtdışından sipriş vermeniz veya çelik/titanyumolarak kendinize özel yaptırmanız en konforlu seçenek.

Geçen sene carraro gravel modelini ilk çıkardığı zamanlarda yol bisiklet ile bu model arasında gidip geliyor. Accell bayisine girdim adam 58 kadronun olduğu benim ısrarım üzerine kataloğa bakınca öğrendi. Aynı sizin dediğiniz hesap bana da 55 kadro almam konusunda ısrarcıydı. Sonrasında da araştırma yaparken şuanda kullandığım bisiklet geldi. İç bacak uzunluğum 94 cm, neredeyse bazı insanların normal bacak uzunluğu gibi :) Bir ara satıyordum alıcısı da çıkmıştı iyi satılmamış hayatta o paraya öyle bir şeyi bulamam.

Türkiye'de büyük boy kadro için yine dediğiniz gibi kesenin ağzını açıp ya yabacı kaynaklara yönelmek yada aklında özellikler ile kendine göre tasarlatıp kullanmak.

Kross Esker 6.0 2020 hakkında ne söylersiniz? Kendimi ikna edersem siparişi vereceğim. Yorumlarınızı merak ettim.

images (8).jpeg

• Beğen
Tepkiler: AkseL ve MakRo
Kross Esker 6.0 2020 hakkında ne söylersiniz? Kendimi ikna edersem siparişi vereceğim. Yorumlarınızı merak ettim.

227153 dosyayı görüntüle
Hocam begendinse al gtsin. Insanlarin fikirleri her zaman faydali olmayabiliyor. Ki bunu kullanan yok forumda, en azindan bu baslikta rastlamadik. Satin alma imkanin varken al yoksa 10 senedir bu forumda bisiklet soran insanlar var

Son düzenleme:
Hocam begendinse al gtsin. Insanlarin fikirleri her zaman faydali olmayabiliyor. Ki bunu kullanan yok forumda ki bu baslikta rastlamadik. Satin alma imkanin varken al yoksa 10 senedir bu forumda bisiklet soran insanlar var
Valla doğru söylüyorsun dostum yarın yapıştırayım.

227153 dosyayı görüntüle
@mariokaldato Raşit abinin dediği gibi on yıldır soranlar da var. Kross markası bence başarılı bir firma adamlar Polonya'dan dünyaya açılmış. Dağ bisikleti serilerinde de beğendiğim bisikletleri var. Denizlide bisikletçi arkadaşım bike store'un bayiliğini yapıyor. Çelik kadro olan 4.0 mdeli geçenlerde stoklarına gelmişti internetten gördüğüm kadarı ile güzeldi. bu model hem hidrolik disk, hem alüminyum. Piyasada aynı paraya başka alabileceğiniz 1-2 model daha aklınızda bulunsun derim, ama carraro'ya 8600 vermektense buna 10 vermek daha mantıklı. Zaten bekledikçe fiyat düşeceği yerde sürekli yükseliyor.

Dosyalar

• Screenshot_2020-05-20-02-16-04-879_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2020-05-20-02-16-04-879_com.instagram.android.jpg
    326,1 KB · Okunma: 57
@MakRo

ben de şimdi inceledim duruşu gayet güzel. grup seti olarak neden GRX kullanmamışlar ki buna? 10bin TL verip iyi bir GRX set koysalar çok daha iyi olurdu sanki. çok farkeder mi acaba

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Don'tworryIweldedit

kendi resmi sitelerinde 2020 modellerde görünüyor ne yazık ki TR pazarındakilerde henüz yokmuş.

• Beğen
Tepkiler: AkseL
Geri