Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

Scudo
Az önce bi bayiden aradılar carraro g2 ler gelmiş
O zaman bekleyenlere hayırlı olsun. Buradan gaza gelip birde ben aradım, 2-3 yere aktardılar. En son konuştuğum adam bayi ile konuşmamı iletti bende durumu aynen ilettim Bayiye her gidip sorduğumda inatla 58 kadro üretilmediğini söylediklerini söylediğimde telefondaki kişi "şuan için üretilmiyor koronadan dolayı malum" dedi. Hal bu ki bu durum 1 yıldır böyle. Şuanda öncelikli olarak bantlara yol ve gravel modellerini alıyorlarmış, fabrikada 1 Haziran itibari ile üretime başlayacakmış. Konuda g2 yada carraro gravel alacak kişiler alınca 1-2 fotoğraflarını koysun da görelim.

O zaman bekleyenlere hayırlı olsun. Buradan gaza gelip birde ben aradım, 2-3 yere aktardılar. En son konuştuğum adam bayi ile konuşmamı iletti bende durumu aynen ilettim Bayiye her gidip sorduğumda inatla 58 kadro üretilmediğini söylediklerini söylediğimde telefondaki kişi "şuan için üretilmiyor koronadan dolayı malum" dedi. Hal bu ki bu durum 1 yıldır böyle. Şuanda öncelikli olarak bantlara yol ve gravel modellerini alıyorlarmış, fabrikada 1 Haziran itibari ile üretime başlayacakmış. Konuda g2 yada carraro gravel alacak kişiler alınca 1-2 fotoğraflarını koysun da görelim.
Bende şaşırdım, banada gelen bilgi hem firmadan hem bayilerden haziran başı mayıs sonuydu, mayıs sonu oldu bisiklet ortada yok derken telefon çaldı 😅. Aldık bakalım isteyen varsa firmanın ismini özelden yazabilirim.

@MakRo Ne olacak bu büyük kadro sorunsalı hocam . Ben de 58-60 kadro arası bir gravel bakınıyorum .58 kadro g2 bulursanız haber eder misiniz ?
Ülkede büyük kadro bulma konusu çok zor. Bir ara wiggle'dan vitus alıp İngiltere'deki akrabalardan yazın gelirken yanlarında getirmelerini isteyecektim. Sonra döviz, korona derken iyice sarpa sardı gitti. Şubat ayında forumda tesadüfen 56 ve 58 kadro mosso monza kadrosunun 350 lira olduğunu görünce düşünmeden aldım. Şimdi onla uğraşmasam 58 kadro carraro'nun peşine düşerdim, hatta fabrikasına kadar giderdim. Yine bulursam size haber edeyim, bir kaç ay önce sahibinde de 2 tane 2019 modelin ilanı vardı. Ama sırf 58 kadro nadir diye sıfır fiyatı istiyordu.
(link) Muhlis Dilmaç Accell Bisiklet Halkla İlişkiler Uzmanı bir kaç farklı bisiklet gruplarında yazılarına rast geldim kendisine ulaşabilirsiniz bence, en azından sosyal medya kullanan birisi.

Ülkede büyük kadro bulma konusu çok zor. Bir ara wiggle'dan vitus alıp İngiltere'deki akrabalardan yazın gelirken yanlarında getirmelerini isteyecektim. Sonra döviz, korona derken iyice sarpa sardı gitti. Şubat ayında forumda tesadüfen 56 ve 58 kadro mosso monza kadrosunun 350 lira olduğunu görünce düşünmeden aldım. Şimdi onla uğraşmasam 58 kadro carraro'nun peşine düşerdim, hatta fabrikasına kadar giderdim. Yine bulursam size haber edeyim, bir kaç ay önce sahibinde de 2 tane 2019 modelin ilanı vardı. Ama sırf 58 kadro nadir diye sıfır fiyatı istiyordu.
(link) Muhlis Dilmaç Accell Bisiklet Halkla İlişkiler Uzmanı bir kaç farklı bisiklet gruplarında yazılarına rast geldim kendisine ulaşabilirsiniz bence, en azından sosyal medya kullanan birisi.
Abi ben geçen sene 56 kadro bulamamastim. Tanıdığım bayi aracılığı ile fabrikayla iletişime geçtik ve 56 kadro urettirdik. Bir hafta sonra bisiklet elimdeydi. Tabi bu süreçte normal kadro bile üretilmezken çok zor fabrikada büyük kadro ürettirmek ama bu surec gectikten sonra accel bisiklet ile iletisime geçilip büyük kadro urettirilebilir.

bu goat 2 de alın konik değilmiş konik alınla düz arasında dayanımda ne kadar fark olur çok ciddi bir fark olurmu acaba ?
Dayanım? Ömür anlamında mı?
Benim bildiğim, yanlışım varsa düzeltin, konik alının artısı konfordur. Dayanım açısından ne değişikliği olur bilmem.

Bu gravellerin kadro hesaplamasını neye göre ölçeçez bilen varmı? Mtb nin grafikleri, bacak boyu farklı yolun farklı internette hususi gravel diye bir türün ölçü tablosu yok.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Dayanım? Ömür anlamında mı?
Benim bildiğim, yanlışım varsa düzeltin, konik alının artısı konfordur. Dayanım açısından ne değişikliği olur bilmem.
ömür, kuvvet vs anlamında sormuştum konik alının tek artısımı var yani

aynı malzeme den yapılmış aynı kaynak işçiliği kalitesinde konik alın borusu ile düz alın borusu arasındaki farkları soruyorum :)

(link)
Bu bisiklet hakkında bilgisi olan var mı?

@altuncu Bi ara bakıyordum bu bisiklete fiyat olarak en yakın rakibi bence goat 1 kronun ccr larını saymazsak. Kabloların içeriden geçmesi artısı olmakla beraber 14 kiloya yakın olması bence büyük bi dezavantaj

Mosso Nun training olarak çıkardığı gvl 290 ve gvl 270 bisikletleri sizce nasıl en kötü yanı 13,90 kg bisiklet

• Beğen
Tepkiler: gkselspn
(link)
Bu bisiklet hakkında bilgisi olan var mı?

(link)

Şu an sadece bu firmanın sitesinde var bu bisiklet sadece 17'' ve 19'' ama 21'' yok . Tur kategorisinde o yuzden ağırlığı normal. Kompanent bakımından düşük ama gravel iddası yok. (Karşılaştırma yapılmaz ama benzer olarak Trek 920 var. Onunla belki karşılaştırılabilir.) Ben de takip ediyorum ama ölçüleri ile ilgili tereddütlerim olduğu için canlısını görmem lazım. İzmir'e gelirse gidip deneyeceğim sonra muhtemelen kafama yatarsa alırım. Çünkü hem fiyat çok uygun hem de 2 tane almam gerekiyor. :))

• Beğen
Tepkiler: gkselspn
Kesinlikle yapı olarak hatta isim olarak bile gravel bisiklete benzemesine rağmen o kategoride bir iddiaya sahip görünmüyor. 2 aydır bisiklet araştırıyorum ve beynim yandı diyebilirim. İlk olarak şehir bisikleti baktım ama kısa bir kondisyon çalışmasından sonra uzun turlara da çıkmak isteyebileceğim için cyclecross tarzına yöneldim. Ama onda da sürüş ve rahatlık kısmında kısa mesafeler için kullanıldığını görünce gravel tarzını araştırmaya başladım. Elle tutulur bir bisiklet almak istiyorsanız en az 4 ile 6 bin tl arasını gözden çıkarmanız lazım buda orta gelirli biri için ciddi bir rakam.

Geri