BerkEvren
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 12.865
- İsim
- Berk Evren
- Başlangıç
- 1983—84
- Bisiklet
- Diğer
Şahane iş
Son bölümü gelene kadar paylaşmak istemedim bende. Dizi gibi takip ettim süreci keyifli olduGeçen hafta izlemiştim, şiir gibi bir çalışma, tam bir sanat eseri.
@mariokaldato Raşit abi sağ olsun bana da o gösterdi. Adam gerçekten zanaatkar en ince detayına kadar işliğini konuşturdu.Son bölümü gelene kadar paylaşmak istemedim bende. Dizi gibi takip ettim süreci keyifli oldu
Peki gidon bogazini çozebilen var mi ?BerkEvren
zevkle izledim tam diyordumki kabloları ne yapacak bakalım diye,ikinci videoda kadro içine aldıya kabloları,işte dedim zanaat budur keşke böyle el becerim,alet edavatım olsa
Giant'ın hidrolik sistemi sanırım. Standart sti kollardan çıkan teller boğaza takılı hidrolik fren mekanizmasını çalıştırıyor en basit anlatımıyla.Peki gidon bogazini çozebilen var mi ?
@BerkEvren 'nin dediği şekilde. Aynı TRP Hybrid frenler gibi o sistemde tel fren kaliperlerine kadar gidiyor. Teli çekiyorsun ama hidrolik fren. Bunda da tel kalipere kadar gidondaki dönüştürücü kısma kadar gidiyor. Oradan sonrası hidrolik sıvı ile oluyor. Forumdan birisi bana mesaj atmıştı geçen haftalarda bu fren sisteminden satan birisi vardı. Görseldekinin bir farklı sistemi.Peki gidon bogazini çozebilen var mi ?
Benim bildigim kaliperde olur hidrolik sivi oraya kadar tel gelir. Bu tuhaflikta bir iş var Herif gidon bogazina yağ basti yav anlayan anlatsin nasil yani mevzular karisik@BerkEvren 'nin dediği şekilde. Aynı TRP Hybrid frenler gibi o sistemde tel fren kaliperlerine kadar gidiyor. Teli çekiyorsun ama hidrolik fren. Bunda da tel kalipere kadar gidondaki dönüştürücü kısma kadar gidiyor. Oradan sonrası hidrolik sıvı ile oluyor. Forumdan birisi bana mesaj atmıştı geçen haftalarda bu fren sisteminden satan birisi vardı. Görseldekinin bir farklı sistemi.
(link)Benim bildigim kaliperde olur hidrolik sivi oraya kadar tel gelir. Bu tuhaflikta bir iş var Herif gidon bogazina yağ basti yav anlayan anlatsin nasil yani mevzular karisik
Makina iyide hayatimda gordugum en iğrenç jantlar bunlar olabilir. Apaçi staylink
Bu tasarım çalıntı yada aşırı esinlenilmiş(Az çalıntı)Makina iyide hayatimda gordugum en iğrenç jantlar bunlar olabilir. Apaçi staylink
Amberle fena durmuyormuş @MakRoBu tasarım çalıntı yada aşırı esinlenilmiş(Az çalıntı)
ELEMANLAR (2017) yıllar yıllar önce yapmışlarrrrr Link paylaşamıyorum : bikerumor.com/2017/03/07/bfs2017-rondo-ruut-adjustable-geometry-fat-gravel-bikes-eu-upstart-carbon-alloy-steel/
Tasarımı hala kullanıyorlar 2020 modellerinde daha göze batmayan renklerle DURMAK YOK YOLA DEVAM DEMİŞLER 228043 dosyayı görüntüle