Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

228406 dosyayı görüntüle
ilk sürüşü mü gerçekleştirdim bugün kısa da olsa ilk izlenimlerim şöyle:
1- Benim gibi kilonuz biraz ise sele malesef ızdırap oluyor
2- Daha önce hiç yarış bisikleti gidon kullanmamış iseniz alışması zaman alacak
3- Hidrolik disk fren sistemi ekstra bir güvenli hissetmenizi sağlıyor
4- vites geçişleri oldukça stabil ve akıcı size hissettirmiyor
5- Amortisor sistemi olmamasından dolayı yolu biraz hissediyorsunuz ama çok rahatsız edici değil
6- Bisiklet yokuş aşağı performansı çok iyi, yokuş yukarı benim gibi vücudunuz ham değilse oldukça iyi bir sürüş keyfi var
7- Fiyat ve performans açısından 2020 modeli için birşey diyemeyeceğim. Ama 2019 modeli şu anki İnternet fiyatı olan 5300 TL yi hak eden Bi bisiklet

Sonuç olarak gravel bisiklet almak isteyen araştıran arkadaşlar için güzel bir alternatif olabileceğini düşünüyorum.
Hakan abiden aldınız sanırım, kazasız belasız güzel günlerde kullanın :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve SeYaP
Scudo
@sspl Sağolasın bisikleti ikinci el aldım Aydın Söke den. 2019 haziran ayında alınmış fazla kullanılmamış ve evde muhafaza edilmiş. Özellikle 2019 seçmemin sebebi renk uyumları oldu. Turkuaz ve gri göz alıcı bir uyum içinde olmuş.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@sspl Sağolasın bisikleti ikinci el aldım Aydın Söke den. 2019 haziran ayında alınmış fazla kullanılmamış ve evde muhafaza edilmiş. Özellikle 2019 seçmemin sebebi renk uyumları oldu. Turkuaz ve gri göz alıcı bir uyum içinde olmuş.
Tamam işte Sarızeybekler, Hakan abi :) Bu bisikleti biliyorum, onu demek istedim.

• İnanılmaz
@sspl Kusura bakma aldığım arkadaşın adı Batın idi ondan yanlış anladım.

• Beğen
Tepkiler: sspl
Bisikletimi aldım arkadaşlar yoldayım şu anda ilk fırsatta foto atacağım. Bi deneme sürüşü yaptım. Gidon kısmına alışması biraz zaman alacak gibi. Ama ilk izlenim olarak şahinden BMW Mercedes e geçiş yapmış bir şoför gibi hissettim kendimi (carraro gravel g2)
Hayırlı olsun. Ben de 55 kadronun gelmesini bekliyorum, g2 aliyorum. Aynı hislerde buluşmak istiyorum bir an önce.
228406 dosyayı görüntüle
ilk sürüşü mü gerçekleştirdim bugün kısa da olsa ilk izlenimlerim şöyle:
1- Benim gibi kilonuz biraz ise sele malesef ızdırap oluyor
2- Daha önce hiç yarış bisikleti gidon kullanmamış iseniz alışması zaman alacak
3- Hidrolik disk fren sistemi ekstra bir güvenli hissetmenizi sağlıyor
4- vites geçişleri oldukça stabil ve akıcı size hissettirmiyor
5- Amortisor sistemi olmamasından dolayı yolu biraz hissediyorsunuz ama çok rahatsız edici değil
6- Bisiklet yokuş aşağı performansı çok iyi, yokuş yukarı benim gibi vücudunuz ham değilse oldukça iyi bir sürüş keyfi var
7- Fiyat ve performans açısından 2020 modeli için birşey diyemeyeceğim. Ama 2019 modeli şu anki İnternet fiyatı olan 5300 TL yi hak eden Bi bisiklet

Sonuç olarak gravel bisiklet almak isteyen araştıran arkadaşlar için güzel bir alternatif olabileceğini düşünüyorum.
Merhaba kadro boyu kac aldınız? Boyunuz ve iç bacak boyunuzu öğrenebilir miyim? Ben de ilk kez gravel alacağım, aynısından, kadro konusunda biraz şüpheliyim. Bike fit yapma şansım olmayacak, teşekkürler.

• Beğen
Bile fit bende yaptırmadı ama araştırmalarım sonucu 55 kadronun tam denk geleceğine karar verdim ki öyle de oldu boyum 181 cm iç bacak boyumu ölçmedim ama izlediğim videolardan bisiklete çıkıp gidona yaklaştığınız da sıfır yakın oturuyorsa sorun yok.

• Beğen
2. elin temizi olmaz dostum. 2.el 2.eldir. deneyimlerime dayanarak soyluyorum.

benim boyum 1.78 ben de 55 dusunuyorum, arastirmalarina gore uygun mu..?

Degil, benim boyum 1.80 ve 52 kadro aldım, denedim. Graveller yol bisikletlerine göre biraz farklı sanırım.

Kesinlikle yapı olarak hatta isim olarak bile gravel bisiklete benzemesine rağmen o kategoride bir iddiaya sahip görünmüyor. 2 aydır bisiklet araştırıyorum ve beynim yandı diyebilirim. İlk olarak şehir bisikleti baktım ama kısa bir kondisyon çalışmasından sonra uzun turlara da çıkmak isteyebileceğim için cyclecross tarzına yöneldim. Ama onda da sürüş ve rahatlık kısmında kısa mesafeler için kullanıldığını görünce gravel tarzını araştırmaya başladım. Elle tutulur bir bisiklet almak istiyorsanız en az 4 ile 6 bin tl arasını gözden çıkarmanız lazım buda orta gelirli biri için ciddi bir rakam.
Hocam bende de ghost se1000 mtb var yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum bu sene yeni pedal suluk yol lastiği aldım günde 30 40 km sürüyorum ama yeterli görmüyorum.Boyum 1.87 seneye para biriktirip uzun yola çıkacağım ve az bozuk yollarda süreceğim gravel türü bisiklet var.Dediğiniz gibi az biraz hedefi olanlar için en az 5 bin ve daha üzeri TL’ye iyi bir bisiklet alınabilir aklımda Scott metrix ya da sub cross var bakalım.İyi bisiklet olmayınca ne sürüş keyfi oluyor ne de uzun yol hedefi bakalım hayırlısı

Arkadaşlar kadro koruyucu bir aparat bakarken zefalin skin armor sticker larını gördüm. Ama çok pahalı bu yahu 150 tl... Yok mu bunun ucuzu yada muadili ? Screenshot_2020-05-31-16-46-30-466_com.dmall.mfandroid.jpg

@Neojess Kadro koruyucu sticker olarak arattırırsan uygun fiyatılar çıkıyor. ama bence sticker gereksiz olur diye düşünüyorum. Okadar para vermeye gerek yok

hocam burdan bakabilirsiniz bir arkadaş incelemiş
@Neojess Kadro koruyucu sticker olarak arattırırsan uygun fiyatılar çıkıyor. ama bence sticker gereksiz olur diye düşünüyorum. Okadar para vermeye gerek yok
Evet böyle şeffaf stickerlar var işte zefalin, incelemesine de baktım izledim. Ama şu 10 parça sticker 150 lira... Aliexpress te 6 tl ... Şaka gibi bir ülkeyiz...

Evet böyle şeffaf stickerlar var işte zefalin, incelemesine de baktım izledim. Ama şu 10 parça sticker 150 lira... Aliexpress te 6 tl ... Şaka gibi bir ülkeyiz...
Hocam ölmüşüz toprak atanımız yok bırak arabayı iyi bir bisiklet alamıyoruz

Neyse konuyu dağıtmayayım , gravel kadro boyu hesaplamayla ilgili bi tablo vs gören var mı ? Hep yol dağ şehir tabloları var... 178 boy, 79 iç bacak için 52 mi 54 kadro mu arada kaldım

@Neojess zincir hattı için ben koli bandı kesip yapıştırdım, başarılı da oldu,

238D6D95-7753-467E-AD13-E478E27EFA90.jpeg
@Neojess 178 boy 82 iç bacak ile 54 kadro kullanıyorum, bisiklet Carraro 053HD

Neojess
Bu işi daha ekonomik halletmek istiyorsanız,kendinden yapışkanlı şeffaf kaplama ürünlerinden alıp kadronuzu kendiniz kaplayabilirsiniz,ben bu pandemi süresinde evde boş durmamak adına karbon kadromun özellikle çizilmeye en müsait olan dış yüzeylerini,orantılı şablon çıkartarak kendim kapladım çokta güzel oldu.Hiç belli olmuyor,özellikle sıcak üfleyen saç kurutma makinesi varsa bombeli yuvarlak yüzeyleri gayet iyi yapıştırarak kaplayabilirsiniz.ben yaptım oldu.link;(link)

@Neojess 52 kadro 052hd de denemiştim ikinci el, silmişim fotoğrafları, kadro altımda çok ufak kalmıştı.. size kalmış

Geri