MakRo
🤘Forever Metal🤘
- Tepki
- 9.433
- İsim
- Alperen Atman
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
@BerkEvren beyden alıntı yaparak (mesaj-2417191) Ass saver komple seti var, sizin bisikletinize de uyacağını düşünüyorum. İkinci alıntıdaki (mesaj-2447216) buradaki fotoğraftaki gibi. Daha geniş lastikli bisiklet için ayrıca seçeneği var mı bilmiyorum ama google görsellerde gravel tipi bisikletlerde de kullanıldığını gördüm. Ben diy kafasında bir adam olduğum için yorum yapamayacağım.Gravelci dostlarım fikrinize ihtiyacım var.
Carraro Gravel G2de 38mm lastiklerle kullanmak üzere ass saver ya da mtb tarzında olmayan çamurluk arayışım var.
Çok ısrar ettim kullanmamak için, bisikleti hantallaştırdığını düşünüyorum fakat yaz/kış her gün işe gidip gelmek için malum bisikleti kullanacağımdan almam gerekiyor.
Zefal Paragon C40 düşünmekteyim. Bu çamurluğu kullananınız var mıdır?
Almışken bir kez alıp üstüne çok düşünmek istemiyorum. Aradığım tarz yukarıda da bahsettiğim model gibi olanlar. Daha uygun fiyatlı, hafif vs. gibi yorumlarınız/fikirleriniz varsa dinlemedeyim.
Onarılamayacak şekilde patlamış iç lastikten şerit kesip gidon bandı sarar gibi onu sarıyorum. İsten uçlarından bant veya kablo bağı isterseniz içine kıvırın ben öyle kullanıyorum. Hatta sattığım mtb'nin ön tekerin arkasında kalan alt boru için eski bir dış lastiğini kullanmıştım, lastik yanaklarındaki telleri çıkarıp kadroya oturacak şekilde alt ve en üstten 2 tane siyah kablo atmıştım. Tam koruma sağlıyordu. Bende yabancı bir forum sitesinde görmüştüm. Bisikletiçinin birinden eski dış lastik alıp yapmıştım. en sondaki fotoğraf benim bisikletteki.@Neojess zincir hattı için ben koli bandı kesip yapıştırdım, başarılı da oldu,
228444 dosyayı görüntüle
@Neojess 178 boy 82 iç bacak ile 54 kadro kullanıyorum, bisiklet Carraro 053HD
(link)
(link)
Birde facebook ikinci el gruplarında bir eleman vardı. Taklit ve gerçek all mountain kadro koruyucu satıyordu. Evdeki bilgisayarda yer iminde olacaktı eve geçince onu ekleyeyim.
Dosyalar
Son düzenleme: