Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

Güle güle kullanın iyi günlerde ama ayaklık gitmemiş bisiklete.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Scudo
Hayirli olsun sevgili kardesim @MakRo bak arkadas kullanmaya başlamis.

Kullanci deneyimlerini duymak isteriz dogrusu

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Unall
Bence iyi olmuş. Yarışta kullanılmayacak her bisiklette park ayağı olmalı. Yere sermek, duvara dayamak, ağaca dayamak vs.... zamanla kadroda çizilmeyi de beraberinde getiriyor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
189613 dosyayı görüntüle

bence kadrodaki çizikler,ezikler bisikletinle aranda geçen yaşanmışlıkların izini taşıyor her birinin derin anlamları oluyor :) yine de zevk meselesi tabi herkesin kendi bileceği iş.

@slckats
Çok teşekkür ederim...

@ippon
Çok teşekkür ederim, yan ayak konusunda haklısınız, bence de olmadı, sökebilirim...

@mariokaldato
Çok teşekkür ederim, artısı ve eksisi ile kullanım deneyimimi paylaşmak isterim.. en yakın zamanda ...

@catma hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız kullanmanız dileği ile. Canlısını görmek en azından daha detaylı olarak güzel oldu. Birde bu ön maşada bagaj yuvası iç tarafta diyorlardı, o tam olarak nasıl bir şey resim koyma imkanınız var mı ?

• Beğen
Tepkiler: catma
Merhabalar.. Çok teşekkür ederim, ön maşa bagaj yuvası fotoğraflarını hemen ekliyorum...

@catma Hayırlı olsun öncelikle. Ben bu bisiklette hidrolik fren kullanmış olmaları bence çok iyi. Açıkçası beni cezbeden bi bisiklet oldu. Kazasız belasız kullanın inşaallah. Bir de park ayağı dikkatimi çekti de park ayağı için vida delikleri yok muydu? 2500TL düzeyindeki carraro bisikletlerde bile vardı park ayağı delikleri. Hatta park ayağı hediye geliyordu. En azından geçen sene kurban bayramına kadar:) O ara saraçhane'de çalışıyordum. Oradan biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: catma
@Yusuf Ziya Aktaş
Merhabalar. Çok teşekkür ederim... Bisikletlerimizi, hep birlikte kazasız belasız kullanırız inşallah... Park ayağı deliği yok sanırım,. Carraro dağ bisikletlerinin çoğu park ayağı ile geliyor diye biliyorum ama cyclocross ve yol bisikletlerinde yok, aslında park ayağı bu tür bisikletlere yakışmıyor, ama benim evim hariç park edeceğim yerde, bisiklet park standı bulunmadığı için bu tür bir çözüm düşündüm....

@MakRo
Merhabalar.. Çok teşekkür ederim, ön maşa bagaj yuvası fotoğraflarını hemen ekliyorum...

Dosyalar

• IMG_4558.JPG
    IMG_4558.JPG
    360,9 KB · Okunma: 94
  • IMG_4561.JPG
    IMG_4561.JPG
    375,8 KB · Okunma: 93
  • IMG_4555.JPG
    IMG_4555.JPG
    720,7 KB · Okunma: 95
  • IMG_4554.JPG
    IMG_4554.JPG
    845,9 KB · Okunma: 91
  • IMG_4562.JPG
    IMG_4562.JPG
    338,9 KB · Okunma: 86
@catma
içte delikler iyi güzelde acaba bu deliklere uygun bagaj var mı? ?

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Sevgili dostlar, Kron ccr1000 cyclocross piyasaya çıkmış. 2000 liraya kadar da bulunabiliyor. Acaba bundan mı alaka ne dersiniz?

Konunun merak edilen bisikletlerinden biri olan Decahtlon imzalı yeni nesil Triban rc500 Türkiye sitesinde yer almaya başladı.

(link)

529 euroluk bisikleti buyrun 4.500 tlye alın. En fazla 3.500 tl olacağını düşünüyordum. Sonra eski sürüm düz Triban 520 modeline baktım, o dahi 4000 tl olmuş.

Decahtlon artık lüks bir spor mağazasıdır. Geçmiş olsun gravelciler.

@h.kozan
Sanırım yıl sonuna kadar fiyatları sabit tutacaklar ve € 8.5'i görecek diye hesap yapmışlar.:kötü:

4500'e kesinlikle değmez.
4250'e salcano tiagra alınır.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Ziya Aktaş
@Mhmm@
(link)

Süpermiş ya eline sağlık ben bunu bi değerlendireyim
@gezgin gezer

Bisikletim 47 kadro ben 49 a kadar tolere edebilirim burda en düşük 54 kadro var neyse bakmaya devam edeyim yaz geliyor yol bisikletimle kışa kadar işe gider gelirim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Mhmm@
Bunu verelim abime ehehe
191141

• Hahaha
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Gördüğüm, araştırdığım, bisikletçiliğime güvendiğim kadarıyla ülke sınırlarında alınabilecek en iyi f/p gravel bisikleti, Salcano Gravel Tiagra modeli olarak seçtim.

Peşin satın almalarda 4.300 tl civarı bir maliyeti var. Özelliklerine, duruşuna, bıraktığı algıya göre en hesaplı ve uygunu bu model bana göre.

Geri