Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Scudo
@Özcan
Ahahah iyiymiş bu :D
Your giravel
Your hayatin
Kona Sutra (hastasiyim bunun )
5a14f6f879954601660a042a1a1fa65b.jpg

Hangi üst fotodaki kusura bakmayın göremedim fotoyu.

Arkadaşlar yakında triban rc 500 gelecek türkiye ye 4000 bandın da olacak deniyor 4000 verip sora setli triban mı alayım yoksa 8000 verip 105 setli
cube cross pro mu alyım 4000 lira fiyat arttırmaya değer mi sizce

Bu iki bisikletin kadro geometrileri arasında dağlar kadar fark var bilginiz olsun.

Birisi tam bir cylocross diğeri daha çok endurance gibi duruyor ustalar konuşsun benden bu kadar.

Evet farkındayım fakat çeişitli dağ bisikletleri kullandım dağ bisikletinden alınabilecek tüm zevki aldım diyorum ve yeni yeni yola geçiş yapıyorum ve bu konu hakkında bir birikimim yok.
Yokuşçu biriyim bu yüzden biraz daha açılı bir kadro olarak triban dedim ama dağın o yavaş sürüşünden de bıkıp biraz daha hızlı bişey biraz daha düz bir kadro olsun dedim. (donanımları da işin içine kattım)
@trainspotting35

@volkan ismail
Şuan onuda araştırma listeme ekliyorum ) boyum uygun.

(link)

Son zamanlarda iş için Romanya'ya gidip geliyorum ve linkteki bisikleti değerlendirmeye aldım. Fiyat performans olarak fena değil gibi ne dersiniz?

@BRSZNR
Romanya fiyatı avantajlı geliyorsa bence elbette alınır. Türkiye'de daha satışta değil ama pahalı olacağı kesin.

@slckats
Öhö öhö.. Ne yaptın versin mi siparişi? @slckats

1 saat önce verdim abi @Şeffaf 10 gün içinde bekliyorum. Bugün benim canavarı sattım. Ama baya bir içim buruldu :(

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
@slckats
E dile kolay tabi. Sen beni de katlanırcı yapacaktın bir ara :) hızlı satmışsın. Çok mu ucuza gitti?

@Şeffaf
Biraz ucuza gitti. Ben aslında satmayı hiç düşünmüyordum ama hanım evde iki bisiklet istemedi :)

Geri