Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

@FeedEx yanlış hatırlıyormuşum demek ki ben ağır olduğunu düşünüyordum. Goat bir konusunda forumda her hafta ayrı bir dedikodu çıkıyordu çıkacağı hakkında geçen günlerde resmi instagram sayfalarında dağıtıma çıkardıklarını belirttiler. Ben Trabzonda Corelli bayiisini aradığımda bir hafta on gün içinde geliceğini belirtti. Bu kadar dedikoduların üstüne bisikletin üstüne binmeden çıktığını söyleyemem ama 😅

Scudo
@FeedEx yanlış hatırlıyormuşum demek ki ben ağır olduğunu düşünüyordum. Goat bir konusunda forumda her hafta ayrı bir dedikodu çıkıyordu çıkacağı hakkında geçen günlerde resmi instagram sayfalarında dağıtıma çıkardıklarını belirttiler. Ben Trabzonda Corelli bayiisini aradığımda bir hafta on gün içinde geliceğini belirtti. Bu kadar dedikoduların üstüne bisikletin üstüne binmeden çıktığını söyleyemem ama 😅
Ne diyeyim o bir hafta on günler daima uzuyor :) Belki de bu sefer gerçekten gelir elinize, bir an önce kavuşursunuz bisikletinize. Sonra buralara fotoğraf atıp şenlendirirsiniz :D En çok da bagaj deliklerine ve dirt dropbarına hastayım şu goat serisinin.. Ah ah, çıkarsaydınız da alsaydık keşke

• Beğen
Tepkiler: gkselspn
Geçen sene alıp hiç kullanmadan 1 ay sonra satan bir vatandaştan denk getirip aldım. Daha iyileri sizin olsun
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, sizin adınıza çok sevindim harika makine
Ekran Alıntısı.PNGBen de kavuşsam bir an önce.. Daha turlara çıkıcam sabırsızlık hat safhada

Biliyorum efendim baktım fotoğraflara :) Aslında bana bisikletle ilgili görüşlerinizi aktarırsanız çok memnun olurum. Fiyatı 3.600tl 11.5kg gayet iyi değil mi bu arada? Ağır demiştiler ama..
Güzel fiyata almışsın kardeşim. Hayırlı olsun. 5000 TL yazan bayiler bile görmüştüm. Bence de ağır bir bisiklet değil. Bu şartlarda, bu fiyatlara bulabileceğin en iyi gravel diyebilirim. İleriye doğru seleyi değiştirirsin. Lastikleri seni memnun eder. Komple Claris setli. Beklentilerime büyük ölçüde karşılık buldum diyebilirim. Kısacası ben bisikletimle birlikte mutluyum :)

Instagramda takip ettiğim bir arkadaşa all trail teslim edilmiş. İncelemesini yapacak kendisi üye değilse ben linki bırakırım buraya😀

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
Güzel fiyata almışsın kardeşim. Hayırlı olsun. 5000 TL yazan bayiler bile görmüştüm. Bence de ağır bir bisiklet değil. Bu şartlarda, bu fiyatlara bulabileceğin en iyi gravel diyebilirim. İleriye doğru seleyi değiştirirsin. Lastikleri seni memnun eder. Komple Claris setli. Beklentilerime büyük ölçüde karşılık buldum diyebilirim. Kısacası ben bisikletimle birlikte mutluyum :)
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, lastiklerin kalitesini az çok biliyorum epey sağlam kenda marka lastiklerle geliyor, ama zırh koruması var mı o lastiğin bi bilginiz var mı? Sele de profilden gördüğünüz üzere halihazırda kullandığım tur bisikletimdeki brooks var, onu takınca sanıyorum daha bi şık duracak.
Bu arada bir sorum daha olacak, Kron'un sitesinde neden CCX2000 modeli görünmüyor? CCX1000 ve CC1 adlı iki adet model var, üretimden mi kaldırdılar acaba?

Dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    52,5 KB · Okunma: 45
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: slckats
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, lastiklerin kalitesini az çok biliyorum epey sağlam kenda marka lastiklerle geliyor, ama zırh koruması var mı o lastiğin bi bilginiz var mı? Sele de profilden gördüğünüz üzere halihazırda kullandığım tur bisikletimdeki brooks var, onu takınca sanıyorum daha bi şık duracak.
Bu arada bir sorum daha olacak, Kron'un sitesinde neden CCX2000 modeli görünmüyor? CCX1000 ve CC1 adlı iki adet model var, üretimden mi kaldırdılar acaba?
Üretimden kaldırıldı. Yerine 105 setli komple karbon bir model getirdiler.

@özgür duygu orbea benim hep hayalim. onunla triatlon koşucam. graveli çanta filan yüklenip kendimi doğaya vurmak için istiyom. fakat bana uygun bir kadroda gravel göremedim. bilmiyorum.
Mosso gravel serisi 48 ve 50 cm boylar veya carraro gravel serisi 50 cm boyları denemenizi tavsiye ederim. Ben genelde Trek sayfasındaki ölçüleri dikkate alarak internet üzerinden baktıklarıma değerlendirme yapıyorum. Çünkü baya ayrıntılı skalası var ve aşağı yukarı genel değerler ile kullanıcının boyu ve inseam değerleri arasında sağlam bir oran aralığı var. (checkpoint serilerini baz alabilirsiniz.). seat tube, effective top tube ve frame reach değerlerine bakıyorum ben genelde. tabi en iyi denemek ama pek mümkün olmuyor hele internetten siparişlerde tahmin etmek kolay değil.
Bi de tabi alacağınız bisikletin sitesinde bu değerler ayrıntılı verilmiş olması gerekiyor. Mesela bizim yerli bisikletlerde hiç Standover değerine ulaşamazsınız ki aslında baya önemli bir değer. Carraro bir nebze iyi ama mosso tüm değerleri vermiyor ve ayrıca açıları biraz genel oranlardan farklı ki bu da önemli. böyle işte ... :)

Scott Metrix 20 - Flat bar gravel ve fitness bike olabilir mi?

(link)

Düşünceleriniz nedir?

gravel kadrolarda neden bana uygun bir kadro yok. 163 boyum var ve gravel almak istiyorum. önerilerinizi bekliyorum. 5000tl bütçem var
Merak etmeyin ülke içi seçeneklerde bana göre de kadro seçeneği yok. 60-61-62 tam ideal aralığım. Trek 920 61 kadro test etme fırsatım olmuştu, ilk defa bir bisiklette o kadar rahat sürüş deneyimi yaşamıştım. Siz de bizim gruptansınız yerel üretici veya italhatçı firmalar ülkede bisiklet kullanan kişilerin boyunu standart bir ölçüde eşit görüyor olsa gerek. Bazı firmalar istediğiniz tip boy getiriyor fakat onlarda sizin bütçeyi 2-3'e katlar.

Instagramda takip ettiğim bir arkadaşa all trail teslim edilmiş. İncelemesini yapacak kendisi üye değilse ben linki bırakırım buraya😀
Kendi kullandığı giant'da güzel galiba onu da satacak. Kendisine hayırlı olması darısı isteyen ve farklı marka modelleri bekleyenlerin başına.

Scott Metrix 20 - Flat bar gravel ve fitness bike olabilir mi?

(link)

Düşünceleriniz nedir?
Drop bara göre en büyük avantajı STI hidrolik kollara göre daha uyguna hidrolik frene sahip olması diyebilirim. Modeli forumda kullanan var mı bilmiyorum ama düz gidon bükücü @mariokaldato 'nun fikrinin almak lazım. Merida Speeder serisi de aynı gruptan ona da bakabilirsiniz. Zamanında forumda drop bar ve hidrolik sistem ile gravela dönüştüren forum üyesi var isterseniz konusuna bir bakın en azından bisiklet hakkında fikir edinmek açısından.

@MakRo Ne yazık ki dostum bu ülkede şu an satışta olan 1 trek 920 var o da 56 boy. Ve fiyatı durduğu yerde artıyor.. yanılmıyorsam en son 17000 civarına çıktı.. ki ayni bisiklet ve fiyatı 12 13 seviyesinden 17 ye cıktı ki 2019 üretimi. Nerede satıldığını bilirsiniz artık 😋 yenileri gelir mi gelirse fiyatı ne Olur bunlar hep gizemli sorular. .... 🚴‍♂️🚴‍♂️🚴‍♂️

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Büyük boy isteyenler şunu değerlendirebilir.
(link)
560€ X-Large kadro kalmış.
1591714433214.png

gravel kadrolarda neden bana uygun bir kadro yok. 163 boyum var ve gravel almak istiyorum. önerilerinizi bekliyorum. 5000tl bütçem var
BENDE AYNI BOYDAYIM SANKİ MOSSO nun grevalı biraz daha uygun gibi

Adsız.jpg
Gravel bisiklet ile uzun tur yapmayı planlayanlar maşa ve kadro altı deliklerinin olması size eşya taşımanız açından avantaj sağlayacaktır. Eğer ciddi uzun turlar düşünüyorsanız gözardı etmeyin derim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba.Carraro Gravel g2 modelini almayi dusunuyorum.Boyum 183 55 kadro bana olur mu? Bu bisikleti kullanan yazarlardan yardim bekliyorum

Arkadaşlar merhaba.Carraro Gravel g2 modelini almayi dusunuyorum.Boyum 183 55 kadro bana olur mu? Bu bisikleti kullanan yazarlardan yardim bekliyorum
benim de boyum 183 55 kadro G2 kullanıyorum tam boyu alabilirsiniz.

Geri