Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Herkes g2yi övmüş ama kimse g0 ile ilgili yorum yapmamış g2 bütçemi aşıyor g0 nasıldır sizce 13-14 yıldır çelik mtb kullanıyorum bu arada ve amacım hem bozuk yollara girebilmek hem de 200-300 km turlar yapmak ve bütçem maksimum 3600-3700 civarı. Aslında bütçemi 4200 gibi rakamlara da çekebilirim ama bunun yerine aksesuara yatırım yapmak istiyorum biraz
Sabrederim dersen goat 2.0 indirimli alırsın o fiyatlara, ben 3900 den sipariş verdim ama sorun temmuz sonu ağustos ortası teslim olacak deniliyor ben elimi kırdığım için kolum alçıda 1 ay, çok dert etmiyorum gecikmesini.

Scudo
Sabrederim dersen goat 2.0 indirimli alırsın o fiyatlara, ben 3900 den sipariş verdim ama sorun temmuz sonu ağustos ortası teslim olacak deniliyor
Corelli bayilerin siparişini iptal ediyormuş 3 bayi ile konuştum hepsi aşağı yukarı aynı şeyi söyledi. Anlaştığınız bayiden isterseniz bir teyit ettirin doğrumu değil mi? Bana goat 2 yi unut dediler.

• İnanılmaz
Tepkiler: Aybek Cihan
Corelli bayilerin siparişini iptal ediyormuş 3 bayi ile konuştum hepsi aşağı yukarı aynı şeyi söyledi. Anlaştığınız bayiden isterseniz bir teyit ettirin doğrumu değil mi? Bana goat 2 yi unut dediler.
Yarın bi arayayım bakalım tamam

Arkadaşlar şu konuda da paylaşmıştım. Mosso Kullanıcıları Kulübü
Dün akşam kal satın almak için uğradığım İstanbul Büyükçekmece'de Mehmet Bisiklet'te Mosso Monza cyclecross bisiklet var 2 adet. 54 Kadro ve kutusunda duruyor.
Arayan varsa, bulamayan varsa, diye buradan bilgisini vermek istedim.

Corelliden Cevap geldi

Screenshot_2020-07-14-12-16-04-364_com.instagram.android.jpg

Merhabalar, sayfayı uzun zaman takip ediyorum.
Specialized diverge almayı düşünüyorum.
Kullanım alanı asfalt, stabilize yol, toprak yol karışık olacak.
İkinci el gravel de bakıyorum.Sahibinden bulduğum linki ekleyemiyorum yalnız.
2020 Diverge'ın ne zaman geleceği hakkında bir bilgi bulamadım. Gelirse fiyatlar nasıl olacak pek tahminim yok.
Bunların dışında evde Giant Escape 3 var trainerin üzerinde, biraz dişli bi lastik takıp birkaç ay kullanabilirim.
Bazı aldığım tavsiyeler ise, sabit maşalı uygun fiyatlı bi şehir/hibrit bisiklet almak yönünde. Trek fx düşük modellerden vb.
Yurtdışından alma imkanı da olabilir ama pandemiden dolayı seyahat kısıtlamarı var, şimdilik biraz uzak bir seçenek gibi.

Gönlümden geçen Diverge E5 fakat başka modelde de olabilir. Trek crocket biraz pahalı ve Checkpointin yorumları çok daha iyi ama alatin'de Checkpoint gözükmüyor. Giant Revolt uygun fiyatlı daha düşük donanımlı versiyon sitesinde gözükmüyor. Anyroad pek emin değilim.Scott speeder gravel için oturuş pozisyonu diğer graveller kadar rahat değil diye okudum yabancı forumlarda. Cube, Fuji için diğerleri kadar detaylı bilgi bulamadım.

Bisiklet için düşündüğüm bütçe 9-10bin civarı.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
2020 Diverge'ın ne zaman geleceği hakkında bir bilgi bulamadım. Gelirse fiyatlar nasıl olacak pek tahminim yok.
Bunların dışında evde Giant Escape 3 var trainerin üzerinde, biraz dişli bi lastik takıp birkaç ay kullanabilirim.
Bazı aldığım tavsiyeler ise, sabit maşalı uygun fiyatlı bi şehir/hibrit bisiklet almak yönünde. Trek fx düşük modellerden vb.
Yurtdışından alma imkanı da olabilir ama pandemiden dolayı seyahat kısıtlamarı var, şimdilik biraz uzak bir seçenek gibi.

Gönlümden geçen Diverge E5 fakat başka modelde de olabilir. Trek crocket biraz pahalı ve Checkpointin yorumları çok daha iyi ama alatin'de Checkpoint gözükmüyor. Giant Revolt uygun fiyatlı daha düşük donanımlı versiyon sitesinde gözükmüyor. Anyroad pek emin değilim.Scott speeder gravel için oturuş pozisyonu diğer graveller kadar rahat değil diye okudum yabancı forumlarda. Cube, Fuji için diğerleri kadar detaylı bilgi bulamadım.

Merhaba hocam
Diverge E5 kadro çok hoş muş komponentler de güzel 48/32 ayna 11/32 ruble güzel tırmanış yaptırır. Daha çok endurance benziyor.
bisan all trail
carraro g4
mosso gvl700 bunlar genelde bu fiyat bandında üstünde gravel için olan komponentler var. Bunları inceleyebilirsiniz.

@Zenith82 Cube üzerinden şunu söyleyeceğim, Alman'lar çöp yapsa alınır :) .. Cube Nuroad Race Fe 2019 var bende ve gayet memnunum tek eksisi maşa karbon olsa daha mı az titreşim olurdu? .. Karbon maşa kullanmadım ama forumda bir çok konuda geçiyordu maşa karbon olursa yoldaki titreşimi daha az hissedersiniz diye. Cube - Focus - Merida bu bisikletler Almanya menşeili diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Zenith82 ben 2 ay önce Diverge E5 aldım, bu 2 ay içinde 750 km sürüş yaptım. Bisikletle işe gidip geliyorum, hafta sonları 100 km+ günlük tur yapıyorum, şimdiye kadar temiz asfaltta, bozulmuş soğuk asfaltta, toprak yollarda sürdüm bisikletin bana güven vermediği bir durumla karşılaşmadım. Üzerinde gelen 30 mm lastikler bu yollarda ideal ama daha bozuk yollarda kullanacaksanız veya ekstra konfor istiyorsanız 38 mm'ye kadar lastik takılabiliyor. Sizin bütçenize göre Aktif Pedal'da claris ve tiagra setli modeller var ama bildiğim kadarıyla 2018 model.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato

Yurtdışından getirtebilirsiniz. 1500€ altında olduğu müddetçe adresinize teslim sıkıntısız geliyor.
(link)
(link)
(link)
(link)

Veya yurt dışından kadro getirtip toplayabilirsiniz(tüm bisikleti gönderen yerler az. kadro gönderen yerler daha çok).
(link)

@Neojess 3900 e nereden aldınız yardımcı olabilir misiniz

@Neojess 3900 e nereden aldınız yardımcı olabilir misiniz
Bayileri tek tek aradım sordum. 4500 4200 diyenler oldu, bi tanesinden o fiyatı duyunca aldım ama bu dediğim 3 ay önceydi şimdi aynı fiyata verir mi bilmem

• Beğen
Tepkiler: Sense25
Ben G0 aldım ben çok sevdim. Yokuş çıkıyorum bozuk yola giriyorum çakıllı yollardan hızla geçiyorum firenelr çok iyi bir bisikleten beklediginin fazlasını veriyor.
merhaba g0 sipariş süreniz kaç gün sürdü acaba? herkes temin etme konusunda sıkıntı yaşıyor da

Bu güzel konuyu uzun süredir uzaktan takip ediyordum. Konuya dahil olma vakti geldi de geçiyor :)

Öncelikle, gravel alıp da beklentisi değişen varsa eğer, yol bisikletiyle takas yapmayı düşünen var mı?

Ayrıca, Kross Esker modelini kullanan var mı hiç? Şu 2 model arasındaki donanım farkı aradaki o fiyat farkına değer mi?

(link)
(link)

Ya da şu bisikleti gravela devşirsem nasıl olur?

(link)

Bu güzel konuyu uzun süredir uzaktan takip ediyordum. Konuya dahil olma vakti geldi de geçiyor :)

Öncelikle, gravel alıp da beklentisi değişen varsa eğer, yol bisikletiyle takas yapmayı düşünen var mı?

Ayrıca, Kross Esker modelini kullanan var mı hiç? Şu 2 model arasındaki donanım farkı aradaki o fiyat farkına değer mi?

(link)
(link)

Ya da şu bisikleti gravela devşirsem nasıl olur?

(link)
Gravel furyası patlaması ile decathlonda rc 500 ve rc520 serisini çıkardı. Hatta ülkemize gelmeyen 520'nin bir tane 520 grave bir tanede 520 gravel LTD versiyonunu çıkardı. Bence 500'ü alıp hiç orasıyla burasıyla oynamaya değmez, değmez dememin sebebi al sat ile uğraşmaktan dolayı yoksa bisikleti gayet beğeniyorum.
Kross'u yakındna görmüş birisi olan @Ronin45 Burak abiye sormak lazım. 4 ile 2 arasındaki en büyük farklardan birisi kadroda kullanılan malzeme. 4.0'da Chromo kadro varken, 2.0'da alüminyum kadro mevcut.
Bence kross esker 2.0 güzel seçenek.

@gezgin gezer Dün bende sizin ilanlarınız gördüm. Model yükseltme mi yoksa model değişikliği mi yapıyorsunuz?

@gezgin gezer Dün bende sizin ilanlarınız gördüm. Model yükseltme mi yoksa model değişikliği mi yapıyorsunuz?
Malesef, sağlık sorunlarından dolayı elektrikli bisiklete geçeceğim. Yoksa satmayı düşünmezdim bile. Şimdi bile genesisi acaba duvarda süs olarak mı tutsam diyorum :)

Malesef, sağlık sorunlarından dolayı elektrikli bisiklete geçeceğim. Yoksa satmayı düşünmezdim bile. Şimdi bile genesisi acaba duvarda süs olarak mı tutsam diyorum :)
Geçmiş olsun, sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle.

Geri