Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Scudo
Hocam trendyoldaki mağazayı aradım orda varmış

@Bora Arıcanlı hocam 54 kadro yeşil varmış. 52 kadro maviymiş. Bende halen kararsızım. En son 2300 liraya buldum. 2300 liraya şehir içi ve ara ara ufak çaplı ilçe gezileri için alınır mı? Yoksa şehir bisikleti mi almalıyım?
Kafamda deli sorular
Bence hiç araziye veya bozuk yollara vesaire girmiyeceksen şehir bisikleti alman daha mantıklı. Bu arada 2300e nerede satılıyor hocam

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Ercan Demir23 hocam trendyolda. normalde melez dağ tur bisikleti kullanıyorum. yol bisikleti hiç kullanmadığım için kafam karışıyor.

Ben olsam ben de Şehir bisikleti ve Gravel arasında gidip gelirdim. Ancak sanırım Gravel'dan yana tercihim olurdu. Hem şehir bisikleti kıvamında, hem ülkemizin bozuk yollarında güven verir vaziyette. Sadece sanıyorum tekerini orjianilinin bir tık incesini takardım.

Gravel denen seyin yaptigi isleri 38c tekerli her fitness bisiklet yapar. Hele disk frenli bir modelse tadindan yenmez.
Aynen yaşayarak öğreniliyor bazı şeyler, fitness bisikleti de geçtim bir tane rijit kadrolu mtb (surly) gibi olsun flat bar veya jones h bar tipi hidrolik disk ile tadından yenmez.
Surly ECR bisiklete ne versen gidiyor.

Arkadaşlar amortisörü olmayan flat bar dağ bisikleti gravel olarak kullanılabilir mi? Hem şehirde hem de dağda kullanmak için ideal diye düşünüyorum tek eksiği uzun yollarda biraz yavaş kalacak olması. Vittoria onun için lastik geliştirmiş o sorunu büyük oranda ortadan kaldırır sanırım : (link)

Örneğin bu bisiklet : (link)

@futuristik Yani elektirik batıda olurda sararken bastan savma buruş buruş sarmışlar.Bisikletcilere sorun üzeri yazılı bantlar vardır fizik vs..

Ben mesaj attım 2999₺ dedi ses elektronik :) yarın arayıp deneyeyim
hocam galiba satıcının eşref saatine denk geldim kaçırılmayacak bi fırsatı kaçırmış olabilirim. :)

hocam galiba satıcının eşref saatine denk geldim kaçırılmayacak bi fırsatı kaçırmış olabilirim. :)
Esasında n11 farkını çıkarırsak söylediğiniz fiyata vermesi lazım
İnstagram ile ilgilenen normal fiyatı söyledi sanırım. Yarın arayayım 2300e verirse alayım 54 inşallah.

• Beğen
Tepkiler: celilyafes
Selam arkadaşlar ankara'dan cihan aktif bisiklet kullanan biriyim. Scott yol bisikletim var yaz kış yağmur çamur demeden kullanıyorum. Continental 4 season 700*23 lastikler ile 3 senedir kış sezonunda sorunsuz gidip geldim. Her gün temizlemek yada trainer için sök tak yapmak zor gelmeye başladı ve bende bisiklet arayışına girdim mtb arayışı içindeyken kendimi gravel sayfasında buldum.Paylaşımlarınız beni gaza getirdi.Bütçeme uygun ve boyuma en yakın 58 kadro carraro go modelini aldım Alma amacım yağmur ve karda yol bisikletine göre biraz daha konforlu gidebilmek ve arada hiç deneyimlemediğim patika yollarda sürme hevesi :) umarım doğru karar vermişimdir. Kafamda tek soru işareti dişli oranlarından çok mekanik disk fren konusu bakalım nasıl olacak zamanla alışırım diye umuyorum.
Henüz bisikleti deneme şansım olmadı.Arka frende rahatsız edecek şekilde sürtme mevcut ön aynakol da vites ayarı istiyor. Yarın halletmeye çalışacağım.Deneyimlediğim zaman kendime göre artı ve eksileri paylaşırım.İlk fırsatta resim ekleyeceğim .Kazasız keyifli sürüşler dilerim

Sayfada bolca tur ve bisikletlerinizin resimlerini bekliyorum . Opet reklaminda Cem Yilmaz'in dediği gibi " Arabanin hakkini ver, bas biraz bas bas " :)
IMG-20200617-WA0014.jpg

Ben haftada bir arıyorum bisikletçiyi ama ses Seda yok fabrikada artık sadece mağazalara Bilgi veriyoruz manzaya sorun diyor.

Geri