Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Scudo

Çok güzel bir bikepacking örneği olmuş tebrikler. Özellikle kadro altı ve üstü hangi çantalar mevcut ? Linklerini paylaşabilir misiniz ?
Aynen yaşayarak öğreniliyor bazı şeyler, fitness bisikleti de geçtim bir tane rijit kadrolu mtb (surly) gibi olsun flat bar veya jones h bar tipi hidrolik disk ile tadından yenmez.
Surly ECR bisiklete ne versen gidiyor.
Kesinlikle bu işler için iyi bir overkill örneği ...

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
Merhabalar selamlar aylar önce bir hayalle burda herkesin kafasını şişirmiştim bir sürü başlık altında şimdi ise 3000tl param ve aksesuarlar için 500 TL bütçem var boyum 186-187 iç bacak boyum 89 kendime uygun kadro boyunda bisiklet göremedim gravelim olmasını istiyorum ancak baktığım iki modelde de benim kadro boyu ölçülerine denk bir bisiklet bulamadım (mosso gvl290 , corelli goat 1.0) acaba kendim bisiklet toplasam ne kadara hallederim en fazla 3000 verebilirim önerilere açığım

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Merhabalar selamlar aylar önce bir hayalle burda herkesin kafasını şişirmiştim bir sürü başlık altında şimdi ise 3000tl param ve aksesuarlar için 500 TL bütçem var boyum 186-187 iç bacak boyum 89 kendime uygun kadro boyunda bisiklet göremedim gravelim olmasını istiyorum ancak baktığım iki modelde de benim kadro boyu ölçülerine denk bir bisiklet bulamadım (mosso gvl290 , corelli goat 1.0) acaba kendim bisiklet toplasam ne kadara hallederim en fazla 3000 verebilirim önerilere açığım
bence o boy ile goat 1'i eleyim bildiğim 52 ve 54 kadro 2 farklı kadrosu var. GVL290 tercih edebilirsiniz yani o bütçe ile çok bir şey yok. Ben kendim topladım ama en büyük avantajım kadronun ucuza gelmiş olmasıydı. Gidon, sele, fren kaliperi ve rotor hariç her şeyi 2.el aldım. Facebook ve sahibinde de ilan takip ettim, hemen 3000 lira civarına toplamış oldum. yol tarzı grup set ve sti kol kullansam biraz daha maliyetli olurdu.

bence o boy ile goat 1'i eleyim bildiğim 52 ve 54 kadro 2 farklı kadrosu var. GVL290 tercih edebilirsiniz yani o bütçe ile çok bir şey yok. Ben kendim topladım ama en büyük avantajım kadronun ucuza gelmiş olmasıydı. Gidon, sele, fren kaliperi ve rotor hariç her şeyi 2.el aldım. Facebook ve sahibinde de ilan takip ettim, hemen 3000 lira civarına toplamış oldum. yol tarzı grup set ve sti kol kullansam biraz daha maliyetli olurdu.
Senin yaprak desenli gireyvilin benim kirmizi , fitness asıllı , çakma gireyvilim / minik domatesimle takas hshshhs
2019-09-11 19.02.24.png

raşit amca mtbye claris grup set taksam seninki gibi tatlı olur mu :hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato sahibindende 500tlye claris grupset var alim bi tane sıfır md frenli düz maşa bisiklet 22 inçlerde sonra bide şu dropbar tamam dimi :harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato

Cumhur Ağabey,
Bende bir tane Bottecchia dağ bisikleti var,orijinal İtalyan. Dropbar taksam gargamel olur mu?
Bisikleti 90 ların başında almıştım.Hâlâ daha canavar gibi, çok akıcı bir bisiklet.4 lü aynakolu var. :ssrtcbya:

Benimde endişelerim vardı bugün canlı gördüm en yakın rakibi carraro g0 4400 civarı en bugün sipariş verdim frenleride aliexpreste hybrid hidrolik frenler var onlardan alıp takicam ilerleyen zamanda karbon masa ile değiştirme düşüncede var
Merhabalar. Mekanik disk frenden hidrolik disk frene geçmek için neler gerekli g0 modelinde detaylandırabilir misiniz? Maliyet ne kadar tuttu ?

3850 TL ye goat 2.0 ı devredebilir arkadaşlar bilginize

Merhabalar. Mekanik disk frenden hidrolik disk frene geçmek için neler gerekli g0 modelinde detaylandırabilir misiniz? Maliyet ne kadar tuttu ?
Dediği olay tam anlamı ile hidrolik disk sistemi değil, yine tel ile çekme bırakma işlemi yapılıyor ama kaliper kısmında tek piston var o kısım ile hidrolik oluyor. Yani grx 400-600 gibi değil olay. Trp'nin hibrid fren sisteminin bire bir çakması. Kendi konumdaki mesajımdan alıntı yapıyorum . Frenler bundan ben o zaman için 220 liraya almıştım galiba.

Teşekkürler rotorların siparişini verdim. İç lastiği değiştirmedim. İnce sibop üzerindeki vidanın bir tarafı konik o tarafı içe gelecek şekilde takınca tam oturdu. Sıkıntı olacağını sanmıyorum olursa yedeğe 2 tane de kalın sibop alırım :)
Aliexpressten aldığım trp hybrid fren klonu 1 haftada geldi. Montajı yaptım, mekanik frenin tersine çift taraftan fren basıyor. Tabi yine telli olduğu için hidrolik kadar olmayacaktır ama grup set ile gelen frenden iyi duruyor.

(link)

233837 dosyayı görüntüle

Birde bunun çikolatası oluyor, onlar şahane oluyor.

Dosyalar

• akiltasi-Draje-Kg-ea52.jpg
    akiltasi-Draje-Kg-ea52.jpg
    148,9 KB · Okunma: 8
Goat 1.0ı alan oldumuya olduysa bi görüşlerini paylaşsın lütfen

@reloqram alltrailin çok önemli bir eksi yönü var 11-34 rublesi
Keşkem 11-42 kullanılsaydı

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Mansouki 21” gvl 290 deneme şansınız oldu mu ? Bence size uyabilir . Eğer düşünürseniz kendi adımla ilanlarım mevcut 2. El sitelerde.

Dosyalar

• 8AC9101F-D589-4140-BD1A-70442D455A66.jpeg
    8AC9101F-D589-4140-BD1A-70442D455A66.jpeg
    1,1 MB · Okunma: 77
Geri